9.
????MEM Grizzlies (+11.5) @ SA Spurs 1 (1.31)
????MEM Grizzlies @ SA Spurs over 175.5 (1.50)
ako: 1.97
stawka: 14zł
zysk na czysto:
14,36zł
10.
:
hokej:NY Rangers - Boston (+1.5) 2 (1.38)
:
hokej:San Jose - LA Kings (+1.5) 2 (1.35)
Na wstępie podkreślę, że nie jestem kibicem żadnej drużyny. NY Rangers, to dla mnie przeciętniak cudem zakwalifikowali się do play-off, ja wiem, że np tacy królowie też ledwo, ale LA KINGS to typowa drużyna zbudowana na końcowe trofeum, a strażnicy dostali się, bo po prostu się dostali i z tego już się cieszą ???? -dziwi mnie też wygranie San Jose z Vancouver aż 4-0 w pierwszym etapie play off, jestem pod wrażeniem... No to tak... w przeciągu ostatnich 5 lat, ny rangers na swoim lodzie tylko raz ograli niedźwiadków różnicą powyżej jednej bramki, to samo San Jose w konfrontacji z LA Kings... Jeśli mowa o przyjezdnych, są to po prostu lepsze drużyny, które pretendują do wygrania całego play-off i uważam, że wynik w regulaminowym czasie gry będzie oscylował w granicach remisu i w obu spotkaniach będzie twarda, uważna gra. Buki uważają inaczej, ale dla mnie faworytami są w obu przypadkach przyjezdni. W którejś z tych par, na pewno goście wygrają, a w drugim przypadku wątpię żeby był wynik różnicy 2 bramek "w plecy" dla przyjezdnych...
ako: 1.87
stawka: 18zł
zysk na czysto:
16,63