>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krecz

lialh4 25

lialh4

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie.

Z reguły gdy spytamy się dowolnej osoby co bukmacher powinien zrobić z naszym kuponem w przypadku kreczu w tenisie wszyscy jednogłośnie odpowiedzą, że zwrot. Tylko, że czasami ten zwrot jest nie do końca na naszą korzyść. Przed chwilą skończył się mecz Ivanovic z Hantuchovą. Moja Ania, ze względu na to, że ją kocham, znalazła się na około 3 kuponach. Po wygranym pierwszym secie miałem możliwość zamknięcia zakładu ze stratą 5-10zł (Bet365), ale stwierdziłem, że sobie poradzi i nie zamykałem. Hantuchova w drugim secie kreczowała i otrzymałem zwrot w związku z czym moje AKO spadło na wszystkich kuponach dając kilkadziesiąt złotych mniejszą wygraną niż mogłem wziąć w trakcie meczu.

Widziałem ,że Hantuchova trochę wykrzywia paszczęki od czasu do czasu ale nie spodziewałem się, że się podda.

Teraz chciałbym dowiedzieć się Waszej opinii na ten temat. Czy uważacie, że zwrot jest najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji? Skoro zawodnik poddaje mecz to czy nie byloby sprawiedliwiej uznać przegranej zawodnika, który kreczuje? Mi się wydaję to dosyć logiczne. W piłce nożnej zawodnicy też miewają kontuzje, absencje itp.

Być może ja tutaj po prostu nie widzę jakiejś oczywistej sytuacji, która jest na niekorzyść osoby stawiającej zakład w tym wypadku.

Pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Zmień buka jak Ci układ kreczu jako zwrot nie pasuje.
W Pinnacle czy gdzieś indziej (sprawdź w regulaminie bukmacherów) jest np. tak, że po pierwszym secie zawodnik który kreczuje ten przegrywa mecz. Jeżeli skreczuje w pierwszym mamy zwrot.
W Bet-at-home kiedyś było tak, że nawet przy kreczu w pierwszym secie rozliczali zawodnika kreczującego jako tego przegranego.
W dłuższej perspektywie w mojej opinii, suma kreczów na naszą korzyść, bądź nie korzyść jest równa zeru.

A 0

austin90

Użytkownik
btw - kochasz Anę na tyle, że dawałeś jej typ i kurs rzędu 1.12 na kilku kuponach? ????
bet365 zawsze rozlicza krecz jako zwrot niezalenie czy kreczuje typowany czy rywal dziwna sprawa z kreczami bo nieraz kreczują z byle powodu i jest zwrot a nieraz beda grac i przewalą mecz a wiadomo zwrot bylby lepszy niz przegrana ;d

lialh4 25

lialh4

Użytkownik
... dopóki buk was nie rozłączy. Amen :razz:
Co do zmiany buka to wolałbym pozostać przy 365 ze względu na bogatą ofertę

Do góry Bottom