>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Krajowa Liga Żużlowa w sezonie 2025.

maniek81 637,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Piła - Gdańsk [X] 14.00 fortuna
Była szansa przed 15 biegiem na remis w meczu, ale się nie udało

Ja sobie to spotkanie potraktuję for fun. Gdańsk to cały czas główny kandydat do awansu. Nie spodziewam się, by gospodarze mieli tu zdecydowanie wygrać. Liczę na wyrównane spotkanie, więc dla zabawy można spróbować upolować remis. Wiadomo wykluczenia, defekty i różne inne okoliczności mogą decydować o wyniku, ale granie na gospodarzy po 1.40 dla mnie nie ma sensu. Kurs jest spory, więc czemu nie spróbować.

Ostatnia edycja:
B 193,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Piękna świeca Wysockiego
Nie mogę wywnioskować czy dziś byłeś gospodarzem czy gościem? Ja za Polonia od czasów Hansa Nielsena. Było już 12 pkt szkoda że roztwonili, końcówkę jak zwykle popsuli. Jutro Gdańsk to odrobi. Dziś juniorka 8-2 dla Piły. Wysocki jutro tak słabo nie pojedzie

B 8,8K

bannannn

Użytkownik
Nie mogę wywnioskować czy dziś byłeś gospodarzem czy gościem? Ja za Polonia od czasów Hansa Nielsena. Było już 12 pkt szkoda że roztwonili, końcówkę jak zwykle popsuli. Jutro Gdańsk to odrobi. Dziś juniorka 8-2 dla Piły. Wysocki jutro tak słabo nie pojedzie
Za Polonia. Zirytował mnie post o tym jak to Wysocki z Iversenem zrobi 5:1 i typ wchodzi na miękko. Typ był dobry, po prostu emocje wzięły górę . Mogę przeprosić za ten szpileczek ze świecą. A jeśli to prawda, że Wysocki pojechał na rentgen to znaczy, że coś go boli, a jutro będzie boleć bardziej jak zejdzie adrenalina. Też myślę, że niestety nie uda się ogarnąć 42 punktów. Szansę daje jakieś 20-30% chyba że faktycznie Wysocki pojedzie tak jak dziś.

B 193,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Zobaczymy, gdyby to 12 byłoby. Dziś w Poloni cyfer zjebal człowiek prowadzący juniora nie może dwóch 0 mieć. Norbert na plus. Nawet jak Wysocki jutro by nie jechał to tak szans nie mamy. Ale to tylko sport. Czy będzie awans czy nie raczej nie da się utrzymać jasińskiego i nagela

To że nie trafiłem Wysockiego to mnie akurat nie smuci.

B 193,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Wybrzeże Gdansk - Polonia Piła 1 (-9,5) @1,85 STS

Było 52-38 ale dla Pily. Pilanie w metalcas to sie nie dzieje. Sialalalalala heeejj Poloniaaaa

Jako kibic Poloni musze ze smutkiem przyznać że zbytnio to szans nie mamy w Gdańsku. Wczoraj w Pile mógłbyć spokojnie remis, wykluczenie Basso czy defekt Iversena na prowadzeniu zrobiły swoje. I to zamazuje wynik. Wysocki jest poobijany ale napewno lepiej pojedzie u siebie. Jeśli ekipa z Wielkopolski by awansowała uznałbym to za sensacje po tym co wczoraj zobaczyłem. Typuję 52-38

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +151
A 634,1K

adams235

Znawca - Żużel
M.Wysocki under 5.5 kurs 1.84 STS[/ICONPLUS]
Salk over 7.5 kurs 1.9 STS
V.Nagel under 9.5 kurs 1.6 Fortuna
Takie typy wybrałem,mam nadzieję że Gdańsk szybkiego awansu nie zrobi i nie będą puszczać Wysockiego,chociaż po upadku wczoraj może być obolały na to liczę,linia na Nagela znów oczko za wysoka tak mysle

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +615
maniek81 637,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gdańsk (-6.5 pkt.) - Piła [1] 1.50 forbet
Srogie lanie dla gospodarzy

Po najmniejszej linii oporu dzisiaj. Gdańsk ma do odrobienia 8 punktów, więc handicap -6.5 wydaje się być bardzo dobrą opcją. Do dubla jak znalazł. W porównaniu do wczorajszego spotkania liczę, że te kilka punktów dorzucą na swoim torze Grzelak i Wysocki, a reszta pojedzie przynajmniej jak wczoraj i te 50 oczek drużyna gospodarzy uzbiera.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom