>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Krajowa Liga Żużlowa w sezonie 2025.

G 40,2K

gkskubik

Użytkownik
Wanda Kraków - Lokomotiv Daugavpils (-8,5) @ 1,68 Betclic

Kolejarz Opole - Wybrzeże Gdańsk @ 1,70 STS

Lokomotiv można powiedzieć, że trzy spotkania i trzy zwycięstwa. Jedno co prawda odebrane już po zakończeniu spotkania, ale siła zespołu została pokazana. Minimalne wygrane ze Startem i Z Diabłami w delegacji także mają swój wydźwięk. Dzisiaj wyjazd do odradzającego (???) się zespołu z Krakowa. Oby to nie była jednoroczna przygoda. Na razie skład złożony z węgla i papy. Szybki rozbrat z Mroczką, JJ, który niby miał tylko warszawkę. Nie wygląda to dobrze na papierze. Przewiduję spokojne, kontrolowane zwycięstwo drużyny przyjezdnych.

W Opolu spotkanie bez wyraźnego faworyta. Wybrzeże na razie ze swoimi problemami i w tym upatruję szansy na wygraną Kolejarza. Atut toru, na którym gdańszczanie dawno nie rywalizowali. Pieszczek jeszcze w wakacyjnej formie, raczej nie był przygotowany do nagłej szansy pokazania się w zawodach ligowych. Kacper Grzelak mocno zawodzi, ale pewnie pojedzie ze dwa razy zanim zmieni go zawodnik spod ósemki. Wydaje mi się, że do wygranej wyjazdowej może Wybrzeżu zabraknąć atutów.

Pozdro!

Odpowiadając na pytanie kolegi High_Roller High_Roller - zupełnie nic do mnie nie dotarło by jakieś grupowe absencje u gości się miały pojawić.

Ostatnia edycja:
High_Roller 599K

High_Roller

Użytkownik
Wanda Kraków - Lokomotiv Daugavpils (-8,5) @ 1,68 Betclic

Kolejarz Opole - Wybrzeże Gdańsk @ 1,70 STS

Lokomotiv można powiedzieć, że trzy spotkania i trzy zwycięstwa. Jedno co prawda odebrane już po zakończeniu spotkania, ale siła zespołu została pokazana. Minimalne wygrane ze Startem i Z Diabłami w delegacji także mają swój wydźwięk. Dzisiaj wyjazd do odradzającego (???) się zespołu z Krakowa. Oby to nie była jednoroczna przygoda. Na razie skład złożony z węgla i papy. Szybki rozbrat z Mroczką, JJ, który niby miał tylko warszawkę. Nie wygląda to dobrze na papierze. Przewiduję spokojne, kontrolowane zwycięstwo drużyny przyjezdnych.

Lokomotiv w 6 zawodników ? Bez jednego juniora ? 3 biegi pojada 1 zawodnikiem ? Wiesz coś o tym ?

Bieg juniorski : Kraków +0,5 pkt 1,84 sts kurs był 2,46 , źle wpisałem

Tam jadą w trzech więc jak się nie mylę żeby to nie weszło to ktoś z Krakowa musiał by byc wykluczony

Ostatnia edycja:
A 561,3K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
O.Polis under 11.5 kurs 2.16 Fortuna
Bardzo ciężki 1 start ,pewnie również 15,też wydaje mi się że Opole to przepchnie ,ale taki kurs przy takiej linie mimo że Polis umie jechac u siebie to ja spróbuję

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1177
maniek81 544,5K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gniezno - Piła
Henriksson [powyżej 6.5 pkt.] 1.65 betclic

9 pkt.

Idę dziś w kierunku Szweda. W dwóch dotychczasowych spotkaniach wykręcił 6 punktów z Gdańskiem gdzie ładnie zaczął mecz, następnie dwa zera, ale tam cała drużyna fatalnie pojechała ostatnie biegi oraz 7 punktów w wyjazdowym spotkaniu na Łotwie. Dzisiaj układ biegów przyjemnych, więc liczę że Szwed zanotuje dobry występ.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +907
M 27,8K

murej

Użytkownik
Bet dnia to A.Gala vs A.Gala na betclicu 1,75-1,9
Na pewno któryś wejdzie :)

A już na poważnie to A.Gala under 6,5 Betclic 1,82
Duży rozstrzał pomiędzy STSem gdzie jest 4,5 a tutaj.Prawda może leżeć gdzieś po środku. Ciężkie biegi wszędzie gdzieś się czai Fajfer/Masters/Ellis i Salk
Liczę tutaj na 4 biegi,bo w innnym wypadku bet okaże się przegrany :)

Thoernbolm under1 9 Betclic 1,82

Dla mnie to zawodnik na 9 pkt.Dzisiaj zapowiada się dla niego ciekawy test.Już w 1 biegu ma Tima i Basso,następnie ciągłe wyścigi na Łęgowika,Iversena i Basso + nominowany.Liczę na to że pogubi dzisiaj sporo punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1158
Do góry Bottom