>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kradzież tożsamości/Blokada konta

O 3

odkrywca

Użytkownik
Hej
Mam dość nietypowy problem
Ostatnimi czasy został mi skradziony dowód osobisty , fakt ten zgłosiłem zaraz na policje i po ok miesiącu dostałem nowy dowód z nowym numerem itp
Po tygodniu przyszła mi wiadomość iż moje konto moneybookers zostało konsekwentnie zawieszone przez posiadanie 2ch na takie same dane - ponadto z 2go konta były dodatkowe nadużycia , ów 2go konta oczywiście nie zakładałem ktoś posługując się moim dowodem po prostu podszył się po de mnie .
Pisałem do mb żeby sprawdzili NOWY dowód czy akt urodzenia bądź paszport złodziej na pewno takiego nie posiada i niestety prośby spełzły na niczym konto zablokowane nieodwołalnie nie podlega dyskusji,,,,,,,, pisałem również do angielskiego supportu niestety to samo cały czas pisanie sztywnych regułek jak gdyby poziom inteligencji konsultantów nie pozwalał pojąć problemu.

CO ROBIĆ?JEST JAKAŚ ORGANIZACJA KONTROLUJĄCA MB?

simons 646

simons

Forum VIP
Jak zgłosiłeś na Policję, to z tego co kojarzę możesz uzyskać, albo uzyskałeś jakieś pisemko od nich, że ukradziono Ci. Spróbuj napisać jeszcze raz ze skanem takiego pisma.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Masz support po Polsku wiec dzwonisz i wyjasniasz sprawe .Na pewno łatwiej wiele spraw zalatwic niz przez kontakt e-mail

Do góry Bottom