>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
VTB PLK
211.
Lokomotiv Kubań -1,5
1,98 marathon
30zł

212.
Turów -14,5 ✅
1,78 marathon
60zł
Polpharma po raz kolejny bez Bena i znowu powinno skończyć się koło 30pkt różnicy.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
213.
Robinson over 13✅
Betsson 1,85
70zł+30zł
Hinrich out więc kurdupelek dostanie ze 40 minut a linia niziutka.
Edit:Nie ma co trzeba korzystać z tej linii bo zdecydowanie jest zaniżona.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
214.
Golden State +8,5
1,83 marathon
40zł
Typ trochę na przeczucie,ale ewidentnie Nuggets się męczą w tej serii raczej nie pokryją takiego handi.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
211.
Lokomotiv Kubań -1,5✅
1,98 marathon
30zł
214.
Golden State +8,5 ✅
1,83 marathon
40zł
Typ trochę na przeczucie,ale ewidentnie Nuggets się męczą w tej serii raczej nie pokryją takiego handi.
Podsumowanie
kupony: 100-214

Zysk +901zł
Suma stawek 7125zł
Yield: 12,64%

Od tej pory będę robił podliczenie co miesiąc

Otrzymane punkty reputacji: +14
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Maj
216.
Indiana+9,5
1,53 marathon
80zł
Na rozgrzewkę po majówce,powiększone handi na Pacers.Oby ich obrona uratowała, niemniej mam bardzo dużo obaw dotyczących tego typu zwłaszcza,że nie oglądałem ostatnio kosza. Jednak w tym Sezonie Pacers są 3-1 z Knicks i są niewygodnym przeciwnikiem dla NY.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
217.
Anwil-Turów
Turów 2,28⛔
130zł
marathon (sorki zapomniałem o buku wcześniej)
To poszaleli troszkę.W najgorszym wypadku zrobię surebeta. Ale Turów na 90% ich rozwali.

216.
Indiana+9,5 ⛔
1,53 marathon
80zł

Otrzymane punkty reputacji: +11
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Przy okazji dorzucę 2 zakłady na mistrzostwa Europy (we wrześniu).
Polska @ 101.00 Grupa C
16zł WilliamHill

Francja @ 7.00 Zwycięzca turnieju
30zł bwin

Myślę,że jakby nasi wygrali 4 mecze to mogą zająć nawet pierwsze miejsce. Przy pomyślnych wiatrach mamy całkiem spore szanse.
Typ na Francję dość oczywisty. Nie wiem jakim składem zagrają ale mają wielu zawodników w NBA i powinien być trochę niższy kurs na ich zwycięstwo.

220.
AZS Koszalin +8,5✅
1,85 bwin
50zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Czerwiec
1.
Stelmet✅+Lokomotiv(+13,5)✅
Ako: 2 betcity
80zł

Trochę na przeczucie ten kupon. CSKA i Lokomotivu już dawno nie widziałem w akcji,ale wbrew wynikom h2h z tego zespołu moim zdaniem nie ma aż takiej różnicy poziomów.
Gdy zeszli murzyni Stelmet zaczął 4Q od 0-10 i boję się grać na nich nominalnego handi bo zdarzają im się takie dziwne fragmenty. Jutro zadowolę się ich wygraną bo fajny zysk powinna dać lokata z początku sezonu.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
2.
Indiana +8,5 ⛔
1,8 betcity
100zł

Po tym co zaserwowały oba zespoły dzisiaj trzeba grać na Pacers.

3. Kto wygra NBA?
Spurs 2,6 bet365
220zł +130zł dokładam jeszcze trochę

Szkoda,że pierwszy mecz tej serii obejrzałem dopiero dzisiaj i płakać się chciało co grali Heat. Jeszcze niedawno kursy ponad 3 były na San Antonio ale nigdzie już nie mogę takich znaleźć.

mała analiza typów http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-playoffs-2013-a-90948-15.html#post3649519

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
3. IBL
Japan Nippon Tornadoes-Vancouver Volcanoes
Volcanoes -21,5 ⛔
marathon 1,91
40zł

Tego nie wliczę do statów,ale żeby pamiętać wrzucę tutaj. Sądząc po statach powinno wejść na luzie ale to jakaś śmieszna liga więc bez szaleństw.

Zmiana planów. Ostatnio grały oba zespoły ze sobą i Wulkany wygrały ponad 30pkt,więc mimo że liga śmieszna to postaram się coś zarobić ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
4.
CSKA-Kubań +9,5✅
1,9 betcity
70zł

Zobaczymy czy wreszcie Kubań się zrewanżuje,albo chociaż przegra nisko. W jednym meczu Teodosic rozwalił Lokomotiv więc bez niego może CSKA nie będzie tak łatwo.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
5. VTB G2
CSKA-Kubań +12✅ fart
1,5 marathon
100zł

Po raz kolejny na gości.Niestety nie moglem obejrzeć meczu ale Kubań był w grze do ostatnich sekund niemalże ale przytrafiło im się kilka strat w końcówce i przegrali wyraźniej( przynajmniej wg play by play). Myślę,że G2 będzie miało podobny przebieg ale żeby się nie stresować zagram spokojny handicap 12,kurs 1,5 spoko do dubla jakby co. Kubań dzisiaj trafił tylko 5/18 za 3pkt i tu mają sporą rezerwę. CSKA trafiła dobre 8/17 i wątpię żeby w kolenym meczu potrafili to poprawić więc myslę,że kolejny mecz będzie jeszcze bardziej zacięty i może nawet goście wygrają.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
6.
San Antonio pow. 91,5✅
1,9 marathon
50zł

Ostatecznie zdecydowałem się na taki typ,ponieważ Spurs mają bardzo dobry atak a 92 pkt to 23pkt/kwartę czyli nie tak znowu bardzo dużo. San Antonio ma dobrą ławkę co może być bardzo ważnym atutem. Indiana była bardzo blisko żeby wygrać serię a miała dużo słabszą ławkę i gorszych strzelców za 3pkt nie jestem pewien czy ostrogi wygrają G1 ale w okolicy 100pkt powinni zakończyć.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
7.
Leonard powyżej 0,5 celnego rzutu za 3pkt ✅
1,72 betcity
150zł

Ktoś zwariował w betcity.

Leonard to bardzo solidny strzelec, za 3 trafia ze skut prawie 40%. Spurs grają zespołowo,czyli szukają partnera na lepszej pozycji(bardzo często za łukiem). Jeśli znowu odda 3-4 rzuty za 3 to na luzie trafi ze 2 trójki .Dla porównania w serii z memphis trafiał ponad 50% za 3. Można też liczyć że pogra długie minuty bo dobrze bronił Jamesa a to zawsze więcej szans na oddanie rzutu.

Pierwotnie miałem grać ten sam typ na Bosha bo przeistoczył się w spot up shootera i często cegli za 3 ale jak dali taką linię na Leonarda to grzech nie korzystać. Niemniej progresja na Bosha to też dobra myśl bo pewnie w finałach przynajmniej raz przyfarci ????

Do góry Bottom