To co pokazałeś to są kursy na cały mecz i one często się różnią od tych na kwarty. Przy okazji sprawdzę jak na pokazanych bukach rozkładają się kursy na kwarty (o ile będą dostępne)aha, tylko co ma za znaczenie czy pierwsze kwarty były parzyste czy też nie ?
;
Dobra. Chciałem tylko pomóc.
Powodzenia
Co do parzystych kwart to ma wg mnie duże znaczenie. Zależy mi żeby typy wchodziły już w 3 kwartach co oszczędzi niepotrzebnych emocji. Wracając do pytania. Jeżeli przez pierwsze dwie kwarty dwa zespoły rzucają tylko za 2 punkty to mizerne są szanse na to że w 3 kwarcie zobaczymy jakiś faul lub rzut za 3 (nie jest to wykluczone ale chćę minimalizować ryzyko). 4 kwarta to już loteria ale zostaje nam już tylko 50% szans na wejście progresji a nie początkowe 2x 50%. Oczywiście może być tak że dwa zespoły będą walić trójkami czy często faulować a pierwsze dwie kwarty będą parzyste stąd dodałem dodatkowe warunki
Dzięki za pomoc. Cenie sobię każdą radę
EDIT: Korzystając z wysypu spotkań sprawdziłem te buki i tylko Marathonbet oferuje zakłady na parzyste/nieparzyste w kwartach a kurs wynosi 1.87