>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Korki

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Według was jak powinno kupować sie buty do gry przez neta?? Mam upatrzoen buty o długości wkłądki 28,5 cm, ja mierząc swoja stope otrzymałem około 28 cm. Czytałem gdzieś że powinno kupować sie korki o 0,5 cm za duże, co o tym śądzicie??

matex 0

matex

Użytkownik
moim zdaniem jak się kupuje buty przez internet to najlepiej najpierw pójśc do sklepu i przymierzyć, a potem zamówic odpowiedni rozmiar :] dzięki temu zapłacimy taniej niz w sklepie, a ominie nas ew. wymiana butów na inny rozmiar ????

kubota 76

kubota

Użytkownik
no trduno sie mówi ???? A macie jakieś konkretne korki ?? jak co to podeślijcie linki ????

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
podobno shoty sie rozklejaja ale widze ze tu sa jakies strasznie tanie mozesz kupic mojemu koledze z druzyny dobrze sie gra w nich ;]

jako47 130

jako47

Użytkownik
no za taka kase to wlasnie chyba kupie ale za 2 tygodnie zrobie zamowineie i pewnie ich nie bedzie mam tylko nadzieje ze trafi sie jeszcze lepsza okazja ;) 30 dolcow ;) 70 zeta + 20 - 30 zeta przesylka ;) to i tak niezle ;)

lalo 36

lalo

Forum VIP
Do góry Bottom