>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Korijawori wita i zaprasza!

Korijawori 311

Korijawori

Użytkownik
sticker(1).png Siemaneczko Wszystkim ;)

Wręcz idealny dzień na założenie własnego tematu :LOL: Zaraz dopiszę resztę...

Co gramy ? Jak gramy ?
- przede wszystkim kupony AKO/combo/kumulowane - które będą składać się - no najlepiej by było z 2, ewentualnie 3 zdarzeń, jednak w praktyce może być różnie.
- kursy ? dość niskie, wielu pewnie z pogardą podejdzie do takich, ja chętnie staram się je zbierać, owszem często takie typy "na podbicie" to solidna mina, tego niestety nie unikniemy, taki mam styl, że gram takie i póki będziemy na plus po co to zmieniać, nie ważne jak, ważne by hajs się zgadzał. swego czasu grałem i underdogi, nie powiem bo nie było źle, jednak ta bariera hmm... psychologiczna? jednak znacznie mniejszej skuteczności robi swoje no i przede wszystkim dłużej schodzi na analizowanie, choć i zdarzają się perełki z tzw czujki.
- buk ? osobiście preferuje zagraniczne, wiadomo czemu 🤫 czasem zdarza się coś w PL, ale to rzadko. Do tenisa do niskich kursów jednak lepiej tam gdzie krecz=zwrot, mniej boli :) a zwłaszcza polecam bet365 za dodatkowe bonusy ako z tenisa.
- stawki ? domyślna stawka to 2j, staram się raczej grać płaską, jeśli coś faktycznie będzie mega to pojawi się 4j - jednak to tylko sport i nigdy nic nie jest pewne, mogą wystąpić jakieś bardziej ryzykowne typy ze stawką 1j czy "taśmy" 0.5j.
- ilość typów ? kurcze, zależy od oferty, jednak myślę, że więcej niż 4 na dzień nie będzie, może się zdarzyć, że danego dnia nie podam żadnego kuponu
- cel ? z pewnością uzyskanie dodatniego yieldu w długiej skali, im wyższy wynik tym wiadomo lepiej, takie +10% przy 1000 typach. Traktuje to jako dodatek do pensji 🤑
- dyscypliny ? ⚽ - bardziej w formie na podbicie na win najlepszych ekip, ewentualnie z podpórka, zabezpieczniem handi. 🏐 - zgłębiam temat, śledzę, idzie wyhaczyć dobre bety na winy/handi setowe 🎯 - mimo bardzo dobrej znajomości, kurcze ciężko stawiać dartsa, forma dnia ma mega znaczenie, nawet nie dnia, a meczowa, bo grając jeden mecz za drugim, każdy może być totalnie inny no i format.. nie lubie tych krótkodystansowych do 6 legów, lepiej chociażby do 10.. 🎾 - moja główna dyscyplina, chociaż już nie oglądam tyle co kiedyś ze względu czasowych to jednak najbliżej mi do niej :)
- analizy ? pisanie analiz totalnie nie dla mnie, wolę jeśli już to tak sobie na luźno kilka słów dodać, zwłaszcza, że i tak gram niskie kursy, więc staram się wybierać spotkania, gdzie różnica skilla/formy jest na tyle by dany typ wszedł

Ostatnia edycja:
Korijawori 311

Korijawori

Użytkownik
3.
Olivieri - Machac @ 2
Verona - Lube @ 2 AH +1.5 set
1.89 GGBet 2j

pierwszy kuponik już na plus, drugi 2 meczyki jeszcze, mocni faworyci, aczkolwiek w darcie do 6 legów wszystko możliwe (ps jestem ciekawy czy Springer namiesza) i trzeci kupon, Machac dawno nie gral na maczce, ale i tak ma predyspozycje do gry na niej, znacznie lepszy zawodnik, a Lube powinno wygrac caly mecz. To był ostatni kuponik na dziś.

Korijawori 311

Korijawori

Użytkownik
1.
Arsenal - Leeds @ 1 4:1
Dalla Valle - Kym @ 2 3-6 2-6
1.94 888starz 2j
2. Darts
Aspinall - Vandenbogaerde @ 1 6-2
MvG - Campbell @ 1 6-5
Smith M - de Decker @ 1 1-6
2.01 Unibet 2j
3.
Olivieri - Machac @ 2 0-6 3-6
Verona - Lube @ 2 AH +1.5 set 1-3
1.89 GGBet 2j

pierwszy kuponik już na plus, drugi 2 meczyki jeszcze, mocni faworyci, aczkolwiek w darcie do 6 legów wszystko możliwe (ps jestem ciekawy czy Springer namiesza) i trzeci kupon, Machac dawno nie gral na maczce, ale i tak ma predyspozycje do gry na niej, znacznie lepszy zawodnik, a Lube powinno wygrac caly mecz. To był ostatni kuponik na dziś.
1. +1.88j zgodnie z planem, Kym bardzo komfortowy win :cool: Arsenal ladnie sie rozstrzelal w drugiej HT
2.
-2j Aspi na swoim poziomie, Mario przeplatał dobre rzuty z beznadziejnymi, dable też nie siedziały i izi win Aspinalla. MvG w maxach 6-0, 140+ 12-7, na dablach 46.15% - 35.71%, avg 102.33 - 97.17, a mimo to był bardzo bliski przegranej, w kluczowych momentach te dable nie trafiane co zgarniał od razu Campbell, MvG mimo świetnych rzutów - w końcu średnia +100 to jednak trafiało się dość sporo jedynek, dodać do tego dable i był o włos od odpadnięcia. Smith.. nie wiem co mnie podkusiło, jeszcze zanim został światową jedynką nie lubiłem stawiać na niego, zwłaszcza jako faworyta, zawodził dość często, dziś niestety to samo, słabiutko, mimo nawet lepszej średniej od rywala 92.64 - 91.42 mecz był totalnie jednostronny 1-6.
3.
+1.78j Oj Lube Lube, dość dziwny meczyk, można powiedzieć Lube pokazało charakter wychodząc w drugim secie z 18-20 na 23-20, a następnie wygrywając seta 25-23 oraz w trzecim secie wychodząc z 20-24 na 24-24 i kończąc 28-26. Machac znacznie lepszy zawodnik, przejechał się po swoim rywalu.

Dość spory niedosyt mimo plusiku i yieldu z dzisiejszych kuponach w granicy ~+27% to jednak tylko jeden mecz nie wszedł, gdzie zastanawiałem się czy jednak Smith nie odwali, a było w kim wybierać zamiast niego, no cóż, ważne, że wychodzimy na plus w tym dniu i trzeba wyciągnąć wnioski na przyszłość hmmm(1).png

Otrzymane punkty reputacji: +311
Korijawori 311

Korijawori

Użytkownik
4. Darts
MvG - de Sousa @ 1 // na pewno Sousa to nie ten sam zawodnik co kiedyś, pierwszy mecz co prawda wygrał 6-0, aczkolwiek poziom był zdecydowanie niższy niż w meczu MvG, MvG dodatkowo ma handi, że zaczyna od swojego licznika
Chisnall - Clayton @ Chisnall więcej 180s // Chizzy to maszynka do 180s, Clayton z reguły "fan" 140. Jedynie problematyczne to krótki format meczowy, ale mam nadzieję, że i tu Chizzy zdąży się rozkręcić w 180s
1.96 Bet365 2j

Korijawori 311

Korijawori

Użytkownik
Później podsumowanie wcześniejszych kuponów 4,5,6 (wygrane), 7 (przegrany).

8. Tenis
Piros-Lavagno @ 1
Chappell-Barrios @ 2
Jasika-Coppejans @ 2
1.92 Bet365 2j

Do góry Bottom