>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Korea Południowa - Polska 7.10.2011, Seul

Status
Zamknięty.
samin1 524

samin1

Użytkownik
A ja to widzę z punktu bukmacherskiego tak.
Zwycięstwo Korei to moim zdaniem promocja w czystej postaci. 1.75 jak na razie dobrze wygląda. HC-1 za 3.10 też moim zdaniem pięknie wygląda.
O czym tu dużo mówić ? Koreańczycy podejdą do tego meczu z wolą zwycięstwa. Grać będą przed swoimi kibicami co ich zmotywuje. Żaden z piłkarzy Korei &quot;nie wypowiada się z po co grać tak daleko&quot;. A co można powiedzieć o nas ? a no to że trzeba to zagrać bo co innego zrobić. Leśne dziadki spokojnie odpoczną w egzotycznym kraju oglądając coś na imitację meczu.
Czuję że w tym meczu Smuda się zbłaźni. Będzie do tego na prawdę wyjątkowa okazja. Reprezentacja jak każdy wie ciułała dobre wyniki przez Wojtka Szczęsnego którego zabraknie. Nasi stranieri będą się do tego oszczędzać. Do tego dodajmy specyficzny futbol koreańczyków jak i wybieganie którego naszym brakuje.
Ogólnie mecz który nadaje się do zobaczenia końcowego wyniku na livescore i dopisania sobie zysków. Tak zamierzam to zrobić.

death89 84

death89

Użytkownik
piszecie jakby Korea była potentatem. a jedyne co osiągneli to czwarte miejsce na MŚ 2002 u siebie, gdy sędziowie ich ciągneli aż do półfinału. ja nie stawiam nigdy przeciwko Polakom, ani tymbardziej ich zwycięstwa, taka zasada. często ludzie się kierują emocjami i potem różnie bywa. jednak sądze, że jeśli nasze &quot;orły&quot; (????) nie oleją całkowicie meczu i nie będą narzekać na zmęczenie to nie są na straconej pozycji.
chyba nie sądzicie, że jakieś jungi, kwongi czy inne chungi zgniotą nas?

profesorek 42

profesorek

Użytkownik
Patrząc na skład Korei widać, że jest sporo zawodników ofensywnych z dobrych europejskich klubów, Polacy w sumie też nie najgorzej w ofensywie, a na dodatek wyleciał Szczęsny, Piszczek i Głowacki, więc można się połasić na over 2.5 po kursie 2.15 (Bet365)

rq7 9

rq7

Użytkownik
Ja liczę na dobrą grę Adamiakowej i może jakaś bramka z jej strony . Na pewno widac w niej ogromny potencjał , a te jej stałe fragmenty gry to bajka.

P.S. tylko tak można podsumowac pomysł na wyjazd do Azji . Może Franciszek &quot;idiota&quot; Smuda chciał sobie wycieczkę zrobić albo jeszcze mu nie powiedzieli , że Korea nie zagra na Mistrzostwa Europy

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Czuję że w tym meczu Smuda się zbłaźni. Będzie do tego na prawdę wyjątkowa okazja. Reprezentacja jak każdy wie ciułała dobre wyniki przez Wojtka Szczęsnego którego zabraknie. Nasi stranieri będą się do tego oszczędzać. Do tego dodajmy specyficzny futbol koreańczyków jak i wybieganie którego naszym brakuje.
Podobne komentarze były przed mecze z Niemcami, że nawet w rezerwowym składem nas rozjadą. Każdy pisał o lokacie, pewnym zysku a ile osób utopiło sporo kasy na tym meczu ? Właśnie, może brak wymieniony nazwisk spowoduje większe zaangażowanie zawodników, którzy chcą zadomowić się w kadrze i wywalczyć miejsce na EURO. Jeśli grasz i uważasz się za dobrego typera, pamiętaj, że piłka nożna to sport niespodzianek i wszystko tutaj zdarzyć się może. Żebyś później nie płakał, że wtopiłeś kilka złotych. ;) Takich meczy według mnie się nie rusza, ale to jest tylko moje zdanie. pozdro

B 30

betclic_expert

Użytkownik
PRZYSZŁA PORA NA REWANŻ I WYGRANĄ

Wybrańcy Franciszka Smudy pojechali do Seulu, by rozegrać towarzyski mecz z reprezentacją Korei Południowej. Będzie to druga konfrontacja obu drużyn narodowych w historii. Po raz pierwszy Polska stanęła w szranki z Koreą Południową podczas finałów mistrzostw świata w 2002 roku. Gospodarze zwyciężyli wówczas 2:0. Nadarza się więc idealna okazja do rewanżu.
Kibice już mogą szykować się na ciekawe widowisko. Eksperci uważają, że zdecydowanym faworytem są gospodarze. Betclic proponuje kurs 1,80 na zwycięstwo Korei, ale aż 4,50 na wygraną Polski. Na remis tradycyjnie koło &quot;trójki&quot;. To może być mecz jednej akcji bądź przypadku. Bądźmy pewni, że czeka nas zacięta walka o środek pola i gra z kontry z szybkimi rywalami. Bardzo ważne będzie bowiem będzie utrzymanie się przy piłce i jej przejęcie. Czy gospodarze zaskoczą nas, jak to miało miejsce przed niemal 10 laty? Narzekający przede wszystkim na zmianę strefy czasowej piłkarze naszej kadry, miejmy nadzieje swój pesymizm zostawią w szatni i powalczą o korzystny dla nas rezultat. Jeśli uważacie, że mecz Polski z Koreą Południową zakończy się identycznym rezultatem, jak w 2002 roku na pamiętnym mundialu, każdą postawioną złotówkę możecie powiększyć o 9 razy! Wygrana Polaków 2:0 równa jest w Betclic aż 28,00, a dla przykładu remis 1:1 wyceniono po kursie 6,50. Każdy z Was ma jednak zapewne swój typ na piątkowy mecz Biało-Czerwonych

Pamiętajcie o nowej promocji w Betclic:
http://forum.bukmacherskie.com/f22/betclic-promocja-zloz-depozyt-i-wygraj-m-in-koszulki-pendrive-bonusy-100zl-gry-65372.html

S 4,7K

skazany10

Użytkownik
Robson za dużo Cafe Futbol, dokładnie to samo mowisz co mądry Borek i Kołtoń. Mógłbyś być ich kopią w jakimś programie.
Co do meczu wydaje mi się, że pomimo braku paru podstawowych zawodników w Polskiej kadrze oraz dalekiego wyjazdu stać nas na uzyskanie chociażby remisu. Dlatego dziwi mnie kurs na Polaków 5.80, szczególnie, że jak tu już wspomnieli Korea również może byś osłabiona. Ja na pewno zaryzykuje 2X myślę, że typ ma duże szanse powodzenia. Analiza dokładna przed meczem jutro.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Dziwią mnie opinie niektórych, że kurs na Koreańczyków to promocja itp. W mojej opinii to właśnie kurs na x2 jest bardzo przyzwoity i opłaca się go zagrać. Jeśli posiłkować się źródłami medialnymi to Polacy wcale nie wybiegną w wielce rezerwowym składzie ( Fabiański jest klasowym bramkarzem i chyba niektórzy zapominają jak potoczyła się jego historia z kontuzją). Brak Głowackiego to w kontekście ostatniego Jego meczu w reprezentacji chyba żadne osłabienie :] Co się tyczy Korei - oni rzeczywiście mają prawo się oszczędzać bowiem czeka ich bardzo ważny mecz z ZEA za parę dni. Nie przekreślałbym absolutnie szans Polaków, a już opinie, że można postawić kasę na Koreę sprawdzić wynik na livescorze i cieszyć się z wygranej to myślę,że można włożyć między bajki. Dopuszczam do siebie myśl, że Korea może to wygrać, ale zupełnie bym nie lekceważył Polaków. Jeśli tylko coś tam pokopią podobnie jak momentami z Niemcami, może być korzystny wynik :] Pozdrawiam :]

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Towarzyski
Korea - Polska
Over 3.5 gola
4.00
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 13:00 czasu polskiego zostanie rozegrany w dalekiej Azji mecz towarzyski pomiędzy reprezentacją Korei Południowej, a reprezentacją Polski. Drużyna gospodarzy za 4 dni rozegra bardzo ważny mecz w eliminacjach do MŚ w 2014 roku, które odbędą się na boiskach Brazylii. Ten mecz będzie dla nich priorytetem. Mecz z Polską jak sama nazwa mówi jest spotkaniem towarzyskim. Moim zdaniem trener Azjatów wystawi dzisiaj nie co rezerwowy skład aby optymalnie zestawić reprezentację na eliminacje ze Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi. Polska miała z kolei bardzo długą podróż oraz zmianę strefy czasowej co różnie wpływa na zawodników. Nasz skład jest daleki od optymalnego. Jednak moim zdaniem ten mecz to jedna z niewielu szans na pokazanie się zawodnikom rezerwowym w naszej reprezentacji. Piłkarze &quot;dowołani&quot; przez Smudę będą chcieli zaprezentować się z jak najlepszej strony. Reasumując oba składy będą dalekie od optymalnych. To sprzyja sporej ilości bramek, a nasza reprezentacja ostatnio zaliczyła mecz over 3.5 gola dlaczego więc miało by się to nie powtórzyć? Stawiam na wynik ✅ 2:2 ✅ i +3.5gola.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
S 4,7K

skazany10

Użytkownik
Robson za dużo Cafe Futbol, dokładnie to samo mowisz co mądry Borek i Kołtoń. Mógłbyś być ich kopią w jakimś programie. Co do meczu wydaje mi się, że pomimo braku paru podstawowych zawodników w Polskiej kadrze oraz dalekiego wyjazdu stać nas na uzyskanie chociażby remisu. Dlatego dziwi mnie kurs na Polaków 5.80, szczególnie, że jak tu już wspomnieli Korea również może byś osłabiona. Ja na pewno zaryzykuje 2X myślę, że typ ma duże szanse powodzenia. Analiza dokładna przed meczem jutro.
+++ udało się po kursie 2.10 na bet365. Niestety oglądałem tylko pierwszą połowę i nie miałem czasu na dokładną analizę ze względu na studia ???? Co do pierwszej połowy fakt Koreańczycy przeważali ale nic z tego nie wynikało. Super strzał Kuby, gol Lewego. Po golu kolejne akcje były ze strony chociażby Rybusa ( dla mnie osobiscie duży +), mecz się wyrównał aczkolwiek Polaków prowadzenie było zasłużone. Dało się oglądać tę połowę.

death89 84

death89

Użytkownik
jak dla mnie całkiem dobry mecz. może Polacy nie byli lepsi (szczególnie na początku drugiej połowy), ale remis zdaje się być sprawiedliwy. gdzie ci wieszcze, co mówili o pogromie, może teraz się wypowiedzą?;)
ja osobiście w 18min meczu stwierdziłem, że za ostatnie 1zł na Tobet zagram na zwycięstwo Polaków w I połowie, więc wpadło te nędzne 6zł..;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
A już jestem......

Co mogę powiedzieć ? posypać głowę popiołem ? okey, kolejny raz zremisowaliśmy przegrany mecz....Dalej mi ich gra nie leży. Czym my się podniecamy ? Lewandowskim który na Euro nie pogra tak jak w sparingach ? To że pykaliśmy z młodzikami z Korei ? pyknijmy jeszcze meczyk z Tajlandią z którą może wygramy..... Widziałeś to jak Koreańczycy tracili piłki ? tak padła 1 bramka.... Żaden zespół w Europie nie cofnie się przy takiej stracie i da oddać strzał....

Mniejsza o to ........ ZREMISOWALI i to dla wielu się liczy......

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
W odpowiedzi na Twój post, powiem tylko, że ja na przykład mimo, iż przekonywałem do x2 nie &quot;podniecam&quot; się remisem i nie jest to żaden znaczący sukces remis z taką Koreą. Cytowałem Ciebie wtedy z tym livescorem, że można dopisać zyski po to, żeby własnie jak Ty to napisałeś z bukmacherskiego punktu widzenia, pokazać, że x2 spokojnie jest do ugrania przez naszych zawodników :] Oczywiście no offence, tylko taka wymiana argumentów :] Pozdrawiam i życzę udanych typów :]

death89 84

death89

Użytkownik
oczywiście, bez napinki, ale mnie wciąż śmieszą ci malkontenci, wciąż narzekający na poziom gry polskiej reprezentacji. gra nie była super, ale wszyscy wiedzą, że to nie skoki narciarskie, że nie liczą się noty za styl, a strzelone bramki. w ostatnim czasie Polacy zaskoczyli z Niemcami, teraz z Koreą, wcześniej Legia ze Spartakiem.
&quot;cudze chwalimy, swego nie znamy&quot;;)

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
oczywiście, bez napinki, ale mnie wciąż śmieszą ci malkontenci, wciąż narzekający na poziom gry polskiej reprezentacji. gra nie była super, ale wszyscy wiedzą, że to nie skoki narciarskie, że nie liczą się noty za styl, a strzelone bramki. w ostatnim czasie Polacy zaskoczyli z Niemcami, teraz z Koreą, wcześniej Legia ze Spartakiem.
&quot;cudze chwalimy, swego nie znamy&quot;;)
Choć nie jestem pod ogromnym wrażeniem remisu z Koreą, to przyznam, że w pełni się zgadzam. Obrona rzeczywiście szwankuje, ale pomoc i atak widać, że poczynają sobie coraz lepiej. Kontratak funkcjonuje (pierwszy gol z Niemcami), atak pozycyjny coraz lepiej (mniej niedokładnych podań) naprawdę grają Polacy coraz sensowniej :] tak więc Korea - Koreą wynik może nie imponuje, ale i tak pokazują piłkarze, że nie ma co wiecznie na nich narzekać :] Ciężko jeszcze rozstrzygać to wszystko w kontekście Euro, niemniej, funkcjonuje to coraz lepiej niezaprzeczalnie. Choć pamiętać należy, że to wciąż tylko mecze towarzyskie. Miejmy po prostu nadzieję, że z meczu na mecz będzie progres, lepsza obrona itp. i na Euro coś tam pokopią :razz: Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom