jako47
Użytkownik
ja juz pare mialem kontuzji. pare razy mialem skrecone kostki. w ubieglym roku mialem operacje lekotki w kolanie , pozniej jakis miesiac rehabilitacji i gralem w pileczke. aktualnie siedze przed kompem z gipsem w prawej nodze ( zlamanie kosci srodkowej w kostce. ja w sumie zadnych stabilizatorow nie uzywalem poprostu rehabilitacja ( lasery, krioterapia i jeszcze pare innych ale juz nie pamietam
jestem ciekaw jak teraz bedzie z tym zlamanie ;( troche sie martwie jeszcze 4 tygodnie w gipsie w sumie mam spedzic w tym czyms jakies 7 - 8 tygodni.
mam jeszcze pytanie czy ktos ubezpieczal sie was w karta euro<26??? bo tym razem chcialbym dostac jakies odszkodowanie a jak zawsze bede mial problemy z otrzymaniem jakis pieniedzy
jestem ciekaw jak teraz bedzie z tym zlamanie ;( troche sie martwie jeszcze 4 tygodnie w gipsie w sumie mam spedzic w tym czyms jakies 7 - 8 tygodni.
mam jeszcze pytanie czy ktos ubezpieczal sie was w karta euro<26??? bo tym razem chcialbym dostac jakies odszkodowanie a jak zawsze bede mial problemy z otrzymaniem jakis pieniedzy