>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Konto u bukmachera bez konta w banku

pitruss 0

pitruss

Użytkownik
Mam zamiar założyć konto w buku internetowym, bo stacjonarnych mam już dość i mam pytanie, Jacy bukmacherzy pozwalają na to aby mieć konto u nich w buku, ale nie mieć konta w banku...? Bo mam parę &quot;wolnych&quot; złotych i z chęcią poszedłbym do banku, wypełnił kwitek i wpłacił na konto do buka, a on potem dla mnie i bym sobie tymi pieniędzmi obracał. A skoro nie mam konta w banku to bym je wypłacił dopiero jakbym konto założył, albo niewypłacał tylko ciągle za to stawiał, dopiero kiedyś jakbym konto założył to bym wypłacił...
Wiem że bah pozwala na takie coś, ale czy inni także??? I lepiej konto u nich teraz założyć czy czekać aż zrobią dużego bonusa...??

B 4

bongo84

Użytkownik
z wplata bez konta u wiekszosci nie powinni robic problemow. I lepej wplacac na poczcie w banku czasem wolaja duze oplaty jesli bukmacher ma konto w obcym banku

L 0

labintatlo

Użytkownik
kazdy bukmacher przelew to przelew nie wiem tylko czy kazdy buk akceptuje wplaty od osob trzecich dlatego pasuje zeby dane zgadzalyu sie z tymi co masz u buka

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja wpłacałem tak do Betsafe i kasa o dziwo po 2 dniach była zaksięgowana mimo, że przez pocztę.
Wpiszesz dane jakie masz w buku w miejscu nazwa zleceniodawcy i będzie OK ????

kuite 1

kuite

Użytkownik
Masz stałe dochody, ale takie ze miesiaczny % odsetek jest wyzszy nic opłata za prowadzenie konta ? Nie ? To gratuluje intelignecji.. Ja nie mam stalych dochodw wiec takze konta w banku, a uchowalem sie w Gdansku - nie najmniejsza miescina :|

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Masz stałe dochody, ale takie ze miesiaczny % odsetek jest wyzszy nic opłata za prowadzenie konta ? Nie ? To gratuluje intelignecji.. Ja nie mam stalych dochodw wiec takze konta w banku, a uchowalem sie w Gdansku - nie najmniejsza miescina :|
Chłopie a o internetowych bankach słyszałeś? Tam nie pobierają opłat za prowadzenie konta, nie musisz miec stałych dochodów, XXI wiek jednak do czegoś zobowiązuje, nawet w Gdańsku.... chyba że masz 15 lat, ale w takim razie odradzam granie u bukmachera.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Jest tyle darmowych banków, w któych konta otwierasz w 15min(m.in.mbank,multibank,alior i wiele wiele innych). Ja się nie czepiam, ale to jest podstawa do grania w internecie przecież. Tym bardziej mieszkasz w Gdańsku gdzie oddziałów masz na co drugiej ulicy i ten temat będzie nieważny.

kuite 1

kuite

Użytkownik
Hehe dzieki za podzpowiedzi jezeli sa konta ktore nie wymagaja opłat za prowadzenie, to zostalem wczesniej wprowadzony w błąd. mimo wszystko w XXI (!!!!) wieku nie potrzebuje konta (ale debil nie? ) bo wystarczy poprosze starszych - wysla kase.. Pozatym nie jestem pełnoletni ( 15 lat tez nie mam..) i w danych bwin jest zarejsetrowane na ojca, tak samo podany numer konta ale to taki offtop a no i pozdrawiam WielkegioSzlema ktory w swoim poscie wykazal wielka dojrzalosc (brak szacunku dla 15 latkow :| )

K 1,2K

kukla

Forum VIP
a najlepszy waszym zdaniem buk??? bet-at-home???
Jeden z gorszych :jezora:
Ale to nie temat na to.
Poczytaj o każdym buku w odpowiednich działach, przejrzyj ofertę jaką oferują i sprawdź czy są w niej zdarzenia/ligi, które najbardziej Ci odpowiadają, przeczytaj jeszcze raz dokładnie opinie i wtedy wpłacaj kasę :spokodfhgfh:

Do góry Bottom