>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

konto u buka, a w banku

P 0

puyolek

Użytkownik
Witam,
szukałem aczkolwiek nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Problem jest taki, że przymierzam się do założenia konta właśnie na bet365, a jako dane personalne chciałbym wpisać swoje. Nie mam jednak konta, ale moja mama udostępniła mi swoje. Chciałem się dowiedzieć czy przy rejestracji będzie jakiś problem i nie lepiej założyć konto u buka jako właściciel konta w banku tzn. dane personalne mojej mamy?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
No, chyba że jego mama jest mentalnie i fizycznie gotowa sprostać możliwym wymogom ze strony buka, co do przyjmowania odpowiednich pozycji przy weryfikacji ( np. przy ew. robieniu zdjęcia z dowodem osobistym przy twarzy) a autor pytania ma zdolność zmieniania głosu na kobiecy, bo na podany numer tel może ktoś stamtąd zadzwonić, jak to poniektóre firmy niekiedy praktykują...

Rozumiem, że do mutacji kolega ma jeszcze dość duży zapas czasu, lecz co będzie później?

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 0

puyolek

Użytkownik
Tak się składa, że mutacje przeszedłem, ale dziękuje za uszczypliwości i wyrazy typowej polskiej złośliwości. Spieszę by wyjaśnić dlaczego będę korzystał z konta mojego rodzica. Problem jest taki, że założenie własnego konta to problemy, bo trzeba płacić za jego korzystanie (norma) jednak ja nie dysponuję aż tak potężnym budżetem aby sobie na to pozwolić. Dlatego korzystanie z konta rodzica ww. mamy znacznie ułatwia funkcjonowanie.
Następne uszczypliwości możecie kierować pod numer telefonu żeby usłyszeć mój głos bez mutacji i &quot;dziewczęcy&quot;, oczywiście jeśli Panowie sobie tego życzą. Piszę o pomoc, a otrzymuje ją w opakowaniu niestety przyziemności. Dziękuję ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Dlatego korzystanie z konta rodzica ww. mamy znacznie ułatwia
a nie widzisz rażącej śmieszności między zachowaniem typowo dorosłym bo takim jest inwestowanie własnych pieniedzy w hazard a używaniem do tego konta mamy?

P 0

puyolek

Użytkownik
Śmieszne jest w tym momencie Pana drążenie i próba zachwycenia świata swoim Bóg wie jak dojrzałym komentarzem. Wiem, że nie gra Pan od wczoraj, ale ja mam zamiar zacząć i dopiero się zabieram i potrzebowałem pomocy, ale tutaj znowu muszę uświadomić, że to kolejne zachowanie typowo polskie. Ciężko po prostu pomóc? Trzeba komuś dogryźć, a niech gówniarz siedzi i się nie wyrywa. Otrzymałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, a teraz nie mam zamiaru kontynuować tej dyskusji, bo nie prowadzi ona do żadnego konstruktywnego wniosku poza tym jednym: Niech Pan następnym razem zastanowi się czy zwykłe okazanie serca to nie dobra droga, bo próba docinki nawet za słaba na portal mistrzowie.org

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Kolego to jest forum i się nie używa formy pan i pani.To po pierwsze , po drugie zarówno ja jak i edi8 udzieliliśmy Ci istotnych informacji czego zapewne nie zauważyłeś a więc powtórzę:konto u buka i w banku musi być na tą samą osobę(czytaj:na Ciebie) bo jeśli bukowi wpadnie do głowy zadzwonić i się okaże że mama nie ma pojęcia co ostatnio postawiła i np.nie wie co to jest over to będziesz miał pozamiatane.
Więc nie rób fochów i w komentarzu staraj się zawsze znależć jego treśc.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
konto u buka i w banku musi być na tą samą osobę(czytaj:na Ciebie) bo jeśli bukowi wpadnie do głowy zadzwonić i się okaże że mama nie ma pojęcia co ostatnio postawiła i np.nie wie co to jest over to będziesz miał pozamiatane.
To tylko w teori. W praktyce jeżeli nie wpłacasz bezpośrednim przelewem tylko przez pośredników, bukmacher nie chce od Ciebie wyciągu z konta bankowego to skąd ma wiedzieć do kogo należy konto bankowe?
Do 99 procent przelewów potrzebny jest jedynie numer konta, dane odbiorcy nie muszą się zgadzać.

Do góry Bottom