>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

konto na minusie

czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
Witam
Mam taką dziwną sytuacje, że wczoraj rozliczono mi kupon jako wygrany (nawet nie sprawdzałem z innymi stronami czy dobrze, jest kasa to wypłacam...) , więc wypłaciłem pieniądze. Dzisiaj loguje sie na konto i widze ze moje konto jest na minusie, a kupon który był pierwotnie rozliczony dalej jest w grze. Mam pytanie, co teraz? ???? Czy buk upomni się o pieniądze? Mieliście kiedyś taki przypadek?

T 0

tominho

Użytkownik
Ja raz mialem kupon ktory byl przegrany rozliczyli jako wygrany dopisali 113 zl , ja zagralem to dalej i na koncie po pewnym czasie bylo - 113 zl wiec pewnie sie pomylili i odjeli Ci cala wygrana .

czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
ok tylko zastanawia mnie jedno, czy jesli pozostawie te manko samo sobie to czy beda sie upominac o kase?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zależy jaki buk.

Ale generalnie jeżeli zdążyłeś wypłacić to napisz do nich maila, a raczej Ci zrobią zero na koncie. Przynajmniej ja tak miałem.

G 46

ghs

Użytkownik
Mnie kiedyś bet365 się rąbnął na ponad 3k PLN. Ciekawe, czy by wyzerowali, jakbym zdążył wypłacić...

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Mnie kiedyś bet365 się rąbnął na ponad 3k PLN. Ciekawe, czy by wyzerowali, jakbym zdążył wypłacić...
Z całą pewnością.. dołożyli by jeszcze świeże bułeczki, zestaw do golenia i prenumerate Przekroju ;) ekhm

Do góry Bottom