>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto Australijskie

salva 22

salva

Użytkownik
nie moglem posłac zakladu na live ze Berdych wygra 2 seta z Nadalem, pisało ze nie mam srodkow na koncie.
mam wzwiazku z tym pytania:
1 srodki musza byc na australijskim koncie ??
dlaczego na tym nie moge, wogole posylac zakladow z głownego??

cashis 10

cashis

Użytkownik
Tak więc ja weryfikowałem konto australijskie poprzez dowód osobisty i rachunek telefoniczny. Jeśli wplacisz coś na konto Aus to nie wypłacisz tego do puki nie będziesz miał zweryfikowanego konta, co więcje po 30 dniach od wezwania do weryfikacji, jesli jej nie zrobisz to kasa przepadnie dla jakiejś tam fundacji w Aus.

Dziękujemy za nadesłany email.
Tak. Te dwa dokumenty wystarczą. Lecz muszą być one potwierdzone.
Potwierdzenie może wykonać osoba wykonująca zawód z listy poniżej:
· Prawnik/Radca prawny
· Księgowy / Menadżer banku
· Strażnik prawa (policja, straż miejska, straż pożarna, itp.)
· Doktor / dentysta / farmaceuta
· Nauczyciel / profesor
Jak wykonać potwierdzenie:
Najlepiej wykonać ksero (dobrej jakości) każdego dokumentu, na którym osoba potwierdzająca musi napisać - Potwierdzam zgodność z oryginałem - dodatkowo należy podać imię i nazwisko (osoby potwierdzającej dokument), wykonywany zawód oraz datę i podpis.

cashis 10

cashis

Użytkownik
Pytałem się ich o to samo, powiedzieli mi że nikt nie będzie sprawdzał czy to powiązanie rodzinne [lepiej nie dawać tego samego nazwiska] ale to tylko na nasza odpowiedzialność bo powinnismy zadbać o to by wszystko było ok.

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Czyli jeżeli mam nauczyciela w rodzinie to wystarczy jego podpis? I po całym KYC?
Przydałoby się,żeby osoba potwierdzająca miała jakąś pieczątkę.
Każdy może sobie napisać &quot;jestem Pan policjant, potwierdzam dane Kowalskiego&quot;
No i warto to potwierdzenie napisać w j.angielskim i wszystko załatwiać z supportem angielskim, który działa bardzo sprawnie.

Do góry Bottom