>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Konrado87 Typuje (gl. Pilka nożna i tenis, NHL)

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Podsumowanie ostatnich 10 dni (08/12-&gt;18.12)

Suma wszystkich stawek: 887,76
Suma stawek przegranych: 488,71
Suma stawek wygranych: 399,05
Suma wszystkich wygranych: 1253,36

1253,36 - 887,76 = 365,60 ✅

YIELD: 365:887*100% = 41.1%

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Analiza najciekawszych meczów rozgrywanych 20.12.2011

Bostońskie Misie podejmują na własnej tafli drużynę z Montrealu. To bardzo trudny teren do zdobycia, nawet dla najlepszych drużyn. W grudniu ta sztuka udała się tylko zespołowi z Florydy po wyrównanym meczu Pantery strzeliły dwie bramki w końcowych minutach trzeciej tercji wygrywając spotkanie 2:0 (jedna gol do pustej bramki) Pozostałe trzy spotkania to pewne zwycięstwa Misiów dwoma (Winnipeg 4:2) lub trzema bramkami (Toronto 4:1 i LA Kings 3:0) Montreal Canadiens to drużyna z dolnej części tabeli Konferencji Wschodniej, obecnie zajmują 11 miejsce. W ostatnich sześciu meczach wyjazdowych zanotowali dwa zwycięstwa. Pierwsze skromne 2:1 z New Jersey Devils a nastepnie pokonali jedną z najsłabszych drużyn Konferencji Wschodniej NY Islanders 5:3. Z Vancouver i Columbus przegrali po rzutach karnych. Philadelphia wygrała 3:4 natomiast NJ Devils zrehabilitowali się za wcześniejszą porażkę wygrywając 5:3 Moim zdaniem Misie nie powinny mieć problemu z pokonaniem Montrealu dwoma lub nawet trzema bramkami
Typuje:
Boston Bruins wygrają w regulaminowym czasie gry 1.83
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Boston Bruins -1,5 2.55
Boston Bruins strzeli powyżej 3 goli 1.85

Minnesota Wild wjedzie dziś na tafle w Vancouver. Canucks w ostatnich sześciu meczach tylko dwa razy zjeżdżali pokonani. 1:5 ulegli Chicago Blackhawks a następnie po wyrównanym meczu przegrali z Predatorami Nashville 5:6 Mecze które wygrali u siebie kończyły się zmiażdżeniem rywali: Columbus poległo 4:1, Calgary 5:1 i ostatni mecz na własnej tafli z Colorado zakończony 6:0 Jednak Minnesota to zdecydowanie trudniejszy rywal a niż wymienione wcześniej przeze mnie zespoły. To obecnie wicelider Konferencji Zachodniej. Dziki jednak od kilku spotkań mają spadek formy co pokazali szczególnie w ostatni meczu rozegranym u siebie gdzie przegrali ze słabiutkimi Wyspiarzami 2:1 po rzutach karnych oddając bardzo małą ilość strzałów na bramkę przeciwnika. Do meczu przegranego 2:1 meczu z Winnipeg Minnesota miała rewelacyjną serię zwycięstw na wyjazdach pokonując m.in. San Jose 1:2 czy Kojotów 1:4 teraz jednak jak już wspomniałem są bez formy i nic nie wskazuje na to aby byli w stanie poknoć ekipę z Vancouver
Typuję:
Vancouver wygra w regulaminowym czasie gry 1.80

Skrzydła to jedna z najlepszych drużyn Konferencji Zachodniej. Jeśli chodzi o mecze domowe to nie ma na nich mocnych, jednak jeśli trzeba juz gdzieś pojechać to z wynikami bywa rożnie. Trzy wygrane (Boston 3:2 Buffalo 4:1 Pittsburgh 4:1) i trzy przegrane (Colorado 2:4 St. Louis 2:3 Nashville 3:4) to ostatni bilans Skrzydeł poza domem. Tym Razem wylądują na tafli w Edmonton. Oilers nie radzą sobie ostatnio w domowych warunkach. Tylko dwa mecze wygrane i cztery porażki. Skrzydła na pewno są mocno podbudowane ostatnimi dwoma wysokim zwycięstwami 8:2 z LA Kings i 7:1 z Winnipeg. Dziś spodziewam się wysokiej wygranej Skrzydeł ze słabo spisującymi się u siebie zawodnikami z Edmonton.
Typuje:
Detroit Red Wings wygra w regulaminowym czasie gry 2.0
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Detroit Red Wings-1,5 2.85
Ile goli strzeli Detroit? (łącznie z dogrywką i karnymi) Więcej niż 3 1.75

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Konrado, powiedz mi na jakim Ty buku grasz że Ci zwracają stawkę, jak obstawisz over a wejdzie graniczna ilość?
na Bwin ale tam nie zwracają stawki tylko zakład jest anulowany na kuponie, to tak jak by go całkiem wykreślono z kuponu i do obrotu są brane tylko te zdarzenia które weszły. Gdyby w którymś meczu padły dwie bramki nie a nie wymagane 3 wtedy cały kupon byłby przegrany.

C 28

czesiuu

Użytkownik
Taka mała podpowiedź lub sugestia. Zapewne wielu użytkowników korzysta z Twoich typów, w tym bardzo dużo ja. Wystawiając na co obstawiasz po 24:00 mało osób już zagląda tu, a myślę, ze to masz na celu: młodzież do szkoły musi, a dorośli do pracy, wiec myślę, ze lepiej dla wszystkich by było gdybyś pisał co obstawiasz szybciej ????

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Taka mała podpowiedź lub sugestia. Zapewne wielu użytkowników korzysta z Twoich typów, w tym bardzo dużo ja. Wystawiając na co obstawiasz po 24:00 mało osób już zagląda tu, a myślę, ze to masz na celu: młodzież do szkoły musi, a dorośli do pracy, wiec myślę, ze lepiej dla wszystkich by było gdybyś pisał co obstawiasz szybciej ????
Dzięki za uwagę i zaufanie ????
1) Pisanie analizy jest bardzo ciężkie w ciągu dnia na mecze rozgrywane NHL. Jak wiadomo mecze rozgrywane w NHL czasu polskiego rozpoczynają się o pierwszej i często jak wczoraj Vancouver kończy się o 7 rano ???? w USA mamy wtedy 19:00 gdy rozpoczyna się pierwszy mecz ;)
2) Bukmacherzy wystawiają dopiero wieczorem pełną paletę kursów, dziś jak patrzyłem o 15 było tylko win 1 lub 2 under/over 5.5 i handi 1,5 Dla mnie to za mało, teraz o 17 mam już całą paletę kursów rożnych zdarzeń w meczu. Staram się znaleźć najbardziej prawdopodobne zdarzenie o dobrym kursie w tej palecie kursów i włączyć to do analizy
3) Wieczorem kursy jak to wszędzie lecą w górę lub w dół czasem warto poczekać do samego końca bo można załapać wyższe kąski :]

Nic nie obiecuję ale postaram się +/- 18:00 pisać analizy i propozycje typowań do meczów. Jednak swoje kupony będę wklejał dalej wieczorem. Zawsze możecie się skonsultować po przez PM czy gadu ;)

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Analiza najciekawszych meczów rozgrywanych 21.12.2011

Wyspiarze to obecnie jedna z najgorzej spisujących się drużyn w meczach wyjazdowych Konferencji Wschodniej. Mają najmniejszy bilans strzelonych bramek poza domem (30:48) Jednak w ostatnich sześciu meczach ich gra się trochę poprawiła. Odnieśli cztery zwycięstwa (Devils 2:3; Buffalo 1:2; Dallas 4:5; Minnesota 1:2) i dwie porażki (Chicago 5:4; Montreal 5:3) Jednak tym razem trafiają na bardzo trudną do zdobycia w tym sezonie tafle. Tafle na której porażki w ostatnich meczach doznały takie zespoły jak Boston (2:1), Minnesota (2:1) czy NJ Devils (4:2). Winnipeg Jets tylko raz w ostatnich sześciu meczach zostali pokonani na własnej tafli. Było to 16 grudnia, po bardzo wyrównanym meczu wyniki spotkania na 1:0 strzałem w 19&#39; 3T ustalił Ovechkin dając zwycięstwo Washington Capitals. Jetsi nie powinni mieć dziś problemów z pokonaniem słabych Wyspiarz dwoma lub trzema bramkami

Typuje:
Winnipeg Jets wygrają w czasie regulaminowym 2.05
Więcej niż 4,5 1.42
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Winnipeg Jets -1,5 3.00

To powinien być bardzo dobry mecz. Spotykają się najlepsze zespoły w swojej grupie. Obecny lider Konferencji Wschodniej Chicago Blackhawks wjedzie na tafle jednej z najlepszych drużyn Konferencji Zachodniej Pittsburgh Penguins. Chicago na pewno jest na fali gdyż pięć kolejno wygranych meczy poza domem robi wrażenie, ale jeżeli spojrzymy z kim trza było się zmierzyć to już nie ma takiego boom, gdyż były to słabe zespoły ligi NHL: Anaheim, LA Kings czy NY Islanders. Jednak pokonanie St Louis 5:2 już może budzić respect. Teraz przyszła pora na prawdziwy sprawdzian umiejętności gry w meczach wyjazdowych z rywalem z najwyższej półki. Pittsburgh Penguins rozegrali na własnej tafli ostatni widowiskowe spotkanie pokonując wysoko 8:2 Buffalo Sabres. Jednak kilka meczy wcześniej musieli uznać wyższość Boston (1:3) czy Detroit (1:4) Tym razem uważam, że Pingwiny dadzą rade i po wyrównanym meczu będą w stanie pokonać Blackhawks przerywając ich dobra passę.

Typuje:
(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Pittsburgh Penguins 1.95
Pittsburgh (łącznie z dogrywką i karnymi) Więcej niż 2,5 1.72
Więcej niż 4,5 1.48

Do góry Bottom