Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dziś Meczem Dnia jest spotkanie z rozpoczynającej rozgrywki polskiej Ekstraklasy! Na pierwszy ogień idzie mecz pomiędzy Górnikiem Zabrze a Polonią Warszawa. Weź udział w konkursie i wygraj 20 złotych. Szczegóły.
Mecz Dnia, a w nim Polska - Kamerun i 20 złotych do wygrania. Jeśli chcesz, by nagroda trafiła właśnie do Ciebie, to odwiedź nasz blog i zosatw swój typ!
oprocz mnie 2 inne osoby podaly wczoraj prawidlowy wynik meczu 0-3, wiec bedzie losowanie, czy pula od razu przejdzie do nastepnego konkursu? kiedy bedzie mozna poznac wynik?
oprocz mnie 2 inne osoby podaly wczoraj prawidlowy wynik meczu 0-3, wiec bedzie losowanie, czy pula od razu przejdzie do nastepnego konkursu? kiedy bedzie mozna poznac wynik?
Kumulacja w Meczu Dnia! Dziś do wygrania jest już 40 złotych, a typowanym spotkaniem są derby Warszawy, pomiędzy Polonią a Legią. Swój typ możesz zostawić tutaj
Haha wpadło mi 0,60 ojro ... potem BJ Pro ... stawka 0,30 ... mam 10 komputer ma 3... daje podwojenie doszła 10 ... mam 20 ... ale oczywiscie z 3 zrobiło sie 13 + 8 = 21 i po zabawie
Konkurs komiksowy! Wypełnij dymek swoją propozycją, a być może to Ty wygrasz jedną z trzech nagród:
I miejsce – 20 złotych i koszulka Betsafe,
II miejsce – koszulka i czapka Betsafe,
III miejsce – koszulka Betsafe.
Na propozycje czekamy do końca weekendu. Zapoznaj się ze szczegółami i zostaw swoją propozycję tutaj
Kolejna kumulacja w Meczu Dnia! Dziś do wygrania jest już 60 złotych! Wybierz jedno z dwóch dzisiejszych spotkań i wygraj pieniądze na zakłady w Betsafe. Szczegóły