>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Konkurs

sawas 27

sawas

Użytkownik
???? ???? ???? ???? ????
Bardzo proszę o głosowanie w konkursie na podaną poniżej fotkę.

http://www.fotka.pl/nivea_visage_you...php?id=1975901

To tylko kilkanaście sekund, głosować można raz dziennie, wystarczy tylko konto na &quot;fotce&quot;. Bardzo proszę, liczę na was chłopcy :wink:
Uprzedzę pytania i powiem, że to nie ja tylko moi znajomi.
Z góry dziękuję za głosy.
P.S. Po zagłosowaniu dobrze byłoby napisać cokolwiek w tym temacie, żeby go utrzymać na górze Hyde Parku, ale i bez tego za każdy głos dziękuję :wink:

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
ARTI - a Monia ma jakieś wolne serduszka :] ?

Oj niestety brachu ???? hehe moja Girl nie ma konta na fotka, a szkoda :p
Ale jest negatywnie nastawiona do tego portalu nie wiem czemu :p

Ale jako prezent od niej daje 3-cie serducho :p Pozdro ! ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie, naprawdę nie wiesz co mówisz. Znam ją, więc może inaczej patrzę na to zdjęcie. Może ta fotka nie jest najlepsza, no nie wiem, ale wiem że ona jest najładniejszą kobietą jaką znam, a znam wiele :p
I nie chodzi mi w tym momencie o to, by Cię przekonać. Naprawdę mówiłbyś inaczej gdybyś zobaczył jak &quot;prezentuje&quot; się w rzeczywistości chyba, że jesteś do niej uprzedzony :p
Thx za serca, dziś nowy dzień ;)

Słabo jednak idzie to głosowanie... Potrzeba by ok. 1000 głosów. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozreklamować szybko ten link?

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik

Słabo jednak idzie to głosowanie... Potrzeba by ok. 1000 głosów. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozreklamować szybko ten link?

Hehe moje radio :p Słuchaczy od 1500/2500 w jednej chwili ;)
Zależy od godzin, w nocy 500 osób. Rekord radia, prawie 4 tys osób.
No ale niestety... regulamin nie pozwala na takie reklamowanie, nasi
prezenterzy mogą jedynie reklamować własne serwisy/sponsorzy itp.

von 0

von

Użytkownik

Hehe moje radio :p Słuchaczy od 1500/2500 w jednej chwili ;)
Zależy od godzin, w nocy 500 osób. Rekord radia, prawie 4 tys osób.
No ale niestety... regulamin nie pozwala na takie reklamowanie, nasi
prezenterzy mogą jedynie reklamować własne serwisy/sponsorzy itp.

Zaryzykuj posadę :jezora:

Poszło serce :cool:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
A nawet gdyby... Jeśli wartościowa Kobieta to niech wyrywa. Ja Ci nie pomoge w klikaniu bo nie mam konta niestety ;)

powodzenia ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ty sawas cos mi sie zdaje, że to jakas Twoja przyjacioleczka i chcesz ja wyrwac na te klikanie
A nawet gdyby... Jeśli wartościowa Kobieta to niech wyrywa. Ja Ci nie pomoge w klikaniu bo nie mam konta niestety ;)

powodzenia ????
A nawet gdyby... to nie widzisz pana na zdjęciu? :jezora: Koleżanka moja i tyle, a co do klikania to raczej zwątpiła w końcowy sukces, bo słabo tych serduch przybywa. Trochę dziwne jak dla mnie, ale nie będę się narzucał - nie mój cyrk, nie moje małpy. Thx za wszystkie głosy, klikanie nadal nie zaszkodzi, ale raczej nic nie będzie z tego :kwasny4565:

Do góry Bottom