>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Konkurs

sawas 27

sawas

Użytkownik
Bardzo proszę o głosowanie w konkursie na podaną poniżej fotkę.

http://www.fotka.pl/nivea_visage_young/glosuj.php?id=1975901

To tylko kilkanaście sekund, głosować można raz dziennie, wystarczy tylko konto na &quot;fotce&quot;. Bardzo proszę, liczę na was chłopcy ;)
Uprzedzę pytania i powiem, że to nie ja tylko moi znajomi.
Z góry dziękuję za głosy.
P.S. Po zagłosowaniu dobrze byłoby napisać cokolwiek w tym temacie, żeby go utrzymać na górze Hyde Parku, ale i bez tego za każdy głos dziękuję ;)

von 0

von

Użytkownik
No to jako pierwszy piszę że głoś oddany. Konta nie posiadam, lecz pożyczyłem ...
Głos został zapisany! Masz jeszcze 9 serduszek ????

elwiramisiak
wiek 18
Wijewo
Pozdrawiam !

sawas 27

sawas

Użytkownik
Bardzo dziękuję ;) Troszkę głosów przybyło, nie wiem, czy to zasługa forum, ale jest lepiej :]
Szkoda tylko, że wejść do tematu 71, a odpowiedź jedna... Nie podoba wam się koleżanka? :]

sawas 27

sawas

Użytkownik
Dziękuję bardzo wszystkim ;)
Trudno będzie nazbierać tych głosów, bo czołówka ucieka, ale może im się znudzi :]
Głosować można raz dziennie, więc liczę jutro na powtórkę ;) Thx

sawas 27

sawas

Użytkownik
Dziękuję za wszystkie głosy ???? Jest coraz lepiej ;) Dziś jest nowy dzień, więc do dyspozycji nowe serduszka. Proszę, panowie, Elwirce bardzo zależy... Kazała przekazać:

sawas 27

sawas

Użytkownik
A żebyś się nie zdziwił, że się kiedyś razem napijemy ???? Spoko koleś jesteś ????

Thx all :]

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
hehe no trzymam Cię za słowo ???? a tak wógóle to mozna jeszcze tylko 9 razy głosowac co nie bo tam coś pisało że zostało 9 serduszek ???? no ale tam bedę codziennie głosował żeby w górę coś to ruszyło ???? no i na 1 miejsce ????

Do góry Bottom