0 popiol Forum VIP Grudzień 22, 2005 #1 Chłopaki kto wygra to http://www.milionerzy.flash.prv.pl i pokaże Print Srin jak wygrywa milion to oddam mu pokłon i wysle browarka poczta ????
Chłopaki kto wygra to http://www.milionerzy.flash.prv.pl i pokaże Print Srin jak wygrywa milion to oddam mu pokłon i wysle browarka poczta ????
0 popiol Forum VIP Grudzień 23, 2005 #3 Dwa razy przy milionie byłem...ale ja w to grałem w 40 razy i 2 razy sie powtorzyło pytanie!!
91 fcbialas Forum VIP Grudzień 23, 2005 #4 Ja jak w to teraz gram to dosyc czesto powtarzaja mi sie pytania ale takie latwe mi sie .
4,8K doberman Forum VIP Grudzień 24, 2005 #7 Gratulacje Popioł browarek do HUBERTA przyjdzie pocztą ????
L 45 laha Forum VIP Grudzień 24, 2005 #8 Hubert "drukuj czek" i rozsyłaj browarki :] za Milion bedzie duzo.... ????
0 popiol Forum VIP Grudzień 24, 2005 #9 ratulacje Popioł browarek do HUBERTA przyjdzie pocztą Kliknij aby rozwinąć... A skąd moge wiedzieć że to nie jest falsyfikat albo jakas podróbka??Trudno sie pobawić i cos takiego zrobic?? ???? Hubert_23 daj adres to Ci wysle po świętach
ratulacje Popioł browarek do HUBERTA przyjdzie pocztą Kliknij aby rozwinąć... A skąd moge wiedzieć że to nie jest falsyfikat albo jakas podróbka??Trudno sie pobawić i cos takiego zrobic?? ???? Hubert_23 daj adres to Ci wysle po świętach
42 hubert_23 Forum VIP Grudzień 24, 2005 #10 A skąd moge wiedzieć że to nie jest falsyfikat albo jakas podróbka??Trudno sie pobawić i cos takiego zrobic?? Laughing Hubert_23 daj adres to Ci wysle po świętach Razz Kliknij aby rozwinąć... Google i dojscie do finalu nie jest skompl;ikowane :] nalepsze bbylo pytanie za 250tys na co zakladamy opone A - Felge B-Kolpak C-Przepustnice D-rure wydechowa hahah
A skąd moge wiedzieć że to nie jest falsyfikat albo jakas podróbka??Trudno sie pobawić i cos takiego zrobic?? Laughing Hubert_23 daj adres to Ci wysle po świętach Razz Kliknij aby rozwinąć... Google i dojscie do finalu nie jest skompl;ikowane :] nalepsze bbylo pytanie za 250tys na co zakladamy opone A - Felge B-Kolpak C-Przepustnice D-rure wydechowa hahah
91 fcbialas Forum VIP Grudzień 24, 2005 #12 A ja sam rozeiazuje.Ale najdalej doszedlem do 128tys.Sprobujcie sami.