To ja może poprawię post bo widać, że koleś ma 1 post tylko dla zgarnięcia 200 zł ???? ???? .Nie wiem dlaczego ale na IE mi nie odpalają... polecam odpalić na Mozilli...
kolorystyke można zmienić na wymogi... w razie czego gg: 7345396
dodaje też linki:
Niestety, na nadsylanie prac byl ponad tydzien. Jutro powinna pojawic sie ankieta i kazdy bedzie mogl oddac glos na swojego faworyta.Czy można jeszcze jutro wysłać prace ?
fakt faktem kilka jest takich dość skomplikowanych ale kilka jest naprawdę świetnych. niech teraz ktoś to zbierze w kupe wszystko i zrobi ankieteNiektóre prace są godne podziwu. Wg najlepsze logo stworzył telprzem nr 9. Prace dawciox15 jak zauważył Piotrek "jest dużo przepychu i niepotrzebnych udziwnień. "
i tu Cię zaskoczę vernix ponieważ, do wszystkich użytych ikon, czcionek itp posiadam pełne prawa komercyjne (najwyższy szczebel) lecz ikony zakupiłem już wcześniej do tworzenia stron internetowych na życzenie klientów. A w grafice zaczerpnąłem już doświadczenia u takich firm jak Jaguar,Danio,Radia Zet czy Interii. Około 80 % to ikony zakupione a pozostałe 20 % to ikone free royalty czyli darmowe. Więc przykro mi ale nie możesz mi nic zarzucić.Dawciox15 masz prawo do rozpowszechniania i posługiwania się ikonami, deseniami których użyłeś w swoich pracach? (np. 1A, 2B, C, E, F).
Jak już coś robisz to zrób to od siebie, a nie opieraj się na pracy innych.
GoatDesign ostatni logotyp bardzo mi się podoba, kolory świetnie dobrane, prostota, minimalizm - to co powinny, moim zdaniem, zawierać logotypy ????
A odnośnie ankiety, to niech administracja wybierze ze wszystkich prac najlepsze i dopiero zrobi ankietę, bo z 30-40 różnych propozycji, będzie ciężko wybrać.