A Ty to erne czy koksik1 ?
42. erne 0,2+
43. koksik1
nameczylem sie troche klikając to to wina kompa, muli ta stronka momentami, no ale troche poswiecenia i idzie elegancko
ja juz cie mam widocznie ktos zrobił babola i nie dodał cie a reszta kopiowała ...ja wam klikam a na na wiekszosci raportow mnie nie ma ? tylko niektorzy mnie maja na liscie?way?
Niby tak, ale nie masz pojęcia ile osób pasożytuje. Tyle, że skoro mało komu chce się listę podawać to ja też nie będę tego robił dzień w dzień. Dziś już wszystkich dźgnąłem.Kliknąłem około 21 wszystkich z listy jutro o podobnej porze znowu kliknę ????
Listy nie robię nie chce mi się wpisywać czy 0.2 czy 0.5 czy minus to bez sensu... ważne że dana osoba da znać że nie olewa tematu.
No ja rozumiem że wielu tak robi , ale jak ja klikam i na moim kompie na setne sekundy wyskakuje ile weszło i dlatego nie mam zamiaru robić listę... wolę uczciwie napisać że wyklikałem niż kopiować od kogoś ????Niby tak, ale nie masz pojęcia ile osób pasożytuje. Tyle, że skoro mało komu chce się listę podawać to ja też nie będę tego robił dzień w dzień. Dziś już wszystkich dźgnąłem.
Prosił bym jednak byś dalej robił takie listy podobnie jak inniNiby tak, ale nie masz pojęcia ile osób pasożytuje. Tyle, że skoro mało komu chce się listę podawać to ja też nie będę tego robił dzień w dzień. Dziś już wszystkich dźgnąłem.