1K kaszpir88 "Król Ekstraklasy" Sierpień 12, 2016 #21 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Kaszpir88
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Kaszpir88
M 127 matand Użytkownik Sierpień 12, 2016 #22 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Prestige
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Prestige
13,9K madman01 Użytkownik Sierpień 12, 2016 #23 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Falcon Nisko
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Falcon Nisko
Z 0 zurmi94 Użytkownik Sierpień 13, 2016 #24 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: FC Albatrosy Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: FC Albatrosy Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
B 0 bossky Użytkownik Sierpień 13, 2016 #25 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Atletico Żory Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Atletico Żory Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
4,2K buleczka Forum VIP Sierpień 13, 2016 #26 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Buleczka FC
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Buleczka FC
L 0 lucasss87 Użytkownik Sierpień 13, 2016 #27 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Gibonsqad Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Gibonsqad Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
D 0 davidek1505 Użytkownik Sierpień 13, 2016 #28 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: GwajskyTeam Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: GwajskyTeam Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
545 kantini Użytkownik Sierpień 13, 2016 #29 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Kantkovia Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Kantkovia Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
M 59 mixon Użytkownik Sierpień 13, 2016 #30 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Dark Side ofthe Moon
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Dark Side ofthe Moon
G 72 gwiazda2010 Użytkownik Sierpień 13, 2016 #31 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Naprzod Lipiny
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Naprzod Lipiny
V 213 vattek Użytkownik Sierpień 13, 2016 #32 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Tczew Eagles
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Tczew Eagles
120 mkalvarez Użytkownik Sierpień 14, 2016 #33 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: MKAllstars
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: MKAllstars
105 bufu Użytkownik Sierpień 14, 2016 #34 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: BubusFC
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: BubusFC
C 0 czekmen Użytkownik Sierpień 14, 2016 #35 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Crazy Potatoes Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Crazy Potatoes Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
F 0 francesco Użytkownik Sierpień 16, 2016 #36 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Redcommandos Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Redcommandos Pkt 3 regulaminu. Nie bierze udziału
18 t_goral Użytkownik Sierpień 17, 2016 #37 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Goral United
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Goral United
106 belo Użytkownik Sierpień 18, 2016 #38 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Wilcy
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: Wilcy
1,6M zibi16 Moderator Członek Załogi Sierpień 18, 2016 #39 Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: ViveLaPologne
Posiadam konto w Sportingbet. Zapoznałem się z zasadami konkursu i je akceptuję. Nazwa drużyny: ViveLaPologne
1,6M zibi16 Moderator Członek Załogi Sierpień 18, 2016 #40 Dane ligi konkursowej: Nazwa: Forum.bukmacherskie League Kod: 2195471-523237 Pomoże mi ktoś gdzie wejść gdzie to wpisać? Bo kurde nie mam pojęcia gdzie to mam wpisać, żeby dołączyć do tej ligi.
Dane ligi konkursowej: Nazwa: Forum.bukmacherskie League Kod: 2195471-523237 Pomoże mi ktoś gdzie wejść gdzie to wpisać? Bo kurde nie mam pojęcia gdzie to mam wpisać, żeby dołączyć do tej ligi.