29K al_capone Gangster Marzec 1, 2013 #61 Konkurs wygrywa użytkownik: Mania, który jako pierwszy zdobył 8 punktów. Gratuluję. Login (e-mail) z Betsafe proszę podać na priv.
Konkurs wygrywa użytkownik: Mania, który jako pierwszy zdobył 8 punktów. Gratuluję. Login (e-mail) z Betsafe proszę podać na priv.
M 43 mania Użytkownik Marzec 1, 2013 #62 Konkurs wygrywa użytkownik: Mania, który jako pierwszy zdobył 8 punktów. Gratuluję. Login (e-mail) z Betsafe proszę podać na priv. Kliknij aby rozwinąć... Problem w tym, że nie mogę wysyłać PW ???? Może być inną drogą , np. na jakiegoś maila ? Ps. Wysłałem maila na adres : [email protected] edit: Bonus zostanie dopisany w poniedziałek lub wtorek. W razie problemu pisz na: [email protected]
Konkurs wygrywa użytkownik: Mania, który jako pierwszy zdobył 8 punktów. Gratuluję. Login (e-mail) z Betsafe proszę podać na priv. Kliknij aby rozwinąć... Problem w tym, że nie mogę wysyłać PW ???? Może być inną drogą , np. na jakiegoś maila ? Ps. Wysłałem maila na adres : [email protected] edit: Bonus zostanie dopisany w poniedziałek lub wtorek. W razie problemu pisz na: [email protected]