Podsumowanie:
- ilość typów: 20
- trafione/nietrafione: 3/20
- strata: -3,8j
- yield: -19%
Począwszy od nr 21 podawane typy będę grał na dwa sposoby. Pierwszy to zwykły zakład back (tak jak do tej pory), drugi to zakład który będę chciał zamknąć przed rozpoczęciem gonitwy (pre-play).
Nie wydzielam dodatkowego banku na grę pre-play, to tylko eksperyment. Gram płaską stawką 1j na każdy z zakładów.
Rano, w dniu gonitwy, kupuję dwa zakłady (na tego samego konia) po kursie back. Nie mam tyle czasu aby przez 6 godzin śledzić kursy więc sprawdzę je dopiero na 30 minut przed gonitwą. "Zwykły" zakład pozostawiam bez zmian. Zakład "pre-play" sprzedaję jeśli kurs spadł i mogę go sprzedać z zyskiem. W przeciwnym wypadku zostawiam zakład in-play ustawiając kurs lay na zysk 0,10j.
Ryzykuję utratę całej stawki w przypadku gdy kurs w trakcie gonitwy nie spadnie ale pamiętajmy, że koń na którego stawiam ma tę gonitwę wygrać ????
Chcę sprawdzić skuteczność takiej uproszczonej gry pre-play w porównaniu z klasycznym zakładem bukmacherskim. Grywałem wcześniej i tak i tak ale nigdy nie robiłem tego systematycznie więc jestem ciekawy jak to wypadnie ????