aka-shakal
Użytkownik
Jak wszyscy dobrze wiedzą, zbliżają nam się powoli końcówki sezonów, a wtedy dość często dochodzi do dziwnych czy mega pewnych meczów. Z jednej strony sprawa mistrzostwa, spadku czy miejsca premiowanego pucharami.
Więc apeluję do was z prośbą abyśmy w tym temacie, pisali kiedy kończą się sezony i w jakim kraju. Najbardziej zwróciłbym uwagę na 2-3 ostatnie kolejki przed końcem.
Liga Holenderska
- Przedostatnia kolejka 1 maj 2011:
Twente - Willem II 1,10
Mecz jak dla mnie 100% pewny jak lokata w banku. Willem II ostatnie miejsce w tabeli, beznadziejna gra, beznadziejna obrona. Nie wyobrażam sobie by Twente na własnym stadionie przegrało z najgorszą drużyną sezonu i do tego przed arcyważnym meczem następnej kolejki
SC Heerenveen - Ajax Amsterdam 1,60
Tu ten sam powód co wyżej. W ostatniej kolejce prawdopodobnie na 99,99% rozegra się mega mecz o mistrzostwo na Ajax Amsterdam Arenie. Więc tutaj nie wchodzi według mnie jakakolwiek porażka Ajaxu. Heerenveen w środku tabeli. NIE GRAJĄ JUŻ O NIC. Ani nie spadną, ani nie mają szans na puchary. Tutaj według mnie w 100% wygra Ajax.
Te dwa mecze to dla mnie Ultra Lokata Bukmacherska (w skrócie ULB ???? ).
- Ostatnia kolejka 15 maj 2011:
Ajax - Twente prawdopodobnie mecz o mistrzostwo.
Do tego dochodzi surebet = czyli prawie pewne pieniądze ???? .
Mistrzostwo zdobędzie Twente = 2,10
Mistrzostwo zdobędzie Ajax = 2,30
PSV wykluczam raczej z opcji mistrza z wiadomych względów. Nie wyobrażam sobie potknięcia Ajaxu albo Twente.
Więc apeluję do was z prośbą abyśmy w tym temacie, pisali kiedy kończą się sezony i w jakim kraju. Najbardziej zwróciłbym uwagę na 2-3 ostatnie kolejki przed końcem.
Liga Holenderska
- Przedostatnia kolejka 1 maj 2011:
Twente - Willem II 1,10
Mecz jak dla mnie 100% pewny jak lokata w banku. Willem II ostatnie miejsce w tabeli, beznadziejna gra, beznadziejna obrona. Nie wyobrażam sobie by Twente na własnym stadionie przegrało z najgorszą drużyną sezonu i do tego przed arcyważnym meczem następnej kolejki
SC Heerenveen - Ajax Amsterdam 1,60
Tu ten sam powód co wyżej. W ostatniej kolejce prawdopodobnie na 99,99% rozegra się mega mecz o mistrzostwo na Ajax Amsterdam Arenie. Więc tutaj nie wchodzi według mnie jakakolwiek porażka Ajaxu. Heerenveen w środku tabeli. NIE GRAJĄ JUŻ O NIC. Ani nie spadną, ani nie mają szans na puchary. Tutaj według mnie w 100% wygra Ajax.
Te dwa mecze to dla mnie Ultra Lokata Bukmacherska (w skrócie ULB ???? ).
- Ostatnia kolejka 15 maj 2011:
Ajax - Twente prawdopodobnie mecz o mistrzostwo.
Do tego dochodzi surebet = czyli prawie pewne pieniądze ???? .
Mistrzostwo zdobędzie Twente = 2,10
Mistrzostwo zdobędzie Ajax = 2,30
PSV wykluczam raczej z opcji mistrza z wiadomych względów. Nie wyobrażam sobie potknięcia Ajaxu albo Twente.