>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

koniec pzpn

student89 0

student89

Użytkownik
Naprawde jestes tak naiwny zeby uwierzyc ze to cos da? Kibice nie maja wplywu na PZPN nawet jezeli podpisze sie pod to 10mln osob.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Naprawde jestes tak naiwny zeby uwierzyc ze to cos da? Kibice nie maja wplywu na PZPN nawet jezeli podpisze sie pod to 10mln osob.
Uwierz mi, że ma to wpływ.
O tej akcji napisały nie tylko duże gazety w Polsce, ale także internetowe wydania zagraniczne. Co to oznacza? Oznacza to, że świat się zaczyna o tym dowiadywać. Ktoś z UEFA zobaczy pustki na Śląskim, przeczyta o bojkocie w gazecie i może w końcu ktoś z europejskich organizacji weźmie się za ten burdel.

R 0

razak

Użytkownik
To co? Najlepiej nic nie robić i niech się dzieje co chce?Nie zaszkodzi spróbować .A tak jak pisze Jacekk o akcji można już przeczytać nawet na francuskich,greckich stronach.Pomysł z pustym stadionem również uważam za trafny.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
W Polsce kibice zapowiadają, że nie pojawią się na mecze kończącym eliminacje do finałów Mistrzostw Świata 2010 ze Słowacją. Stadion Śląski w Chorzowie ma świecić pustkami. Podobny problem, a może i większy, mają w Kolumbii.
Okazuje się, że do środy na mecz z Chile udało się sprzedać... 134 bilety. Miejsc na stadionie jest tymczasem 40 tysięcy!
Nikłe zainteresowanie meczem dziwi, ponieważ Kolumbia wciąż ma szanse na awans do MŚ 2010. Kolumbijczycy zajmują co prawda ósme miejsce w tabeli, ale do czwartego Chile tracą tylko trzy punkty!
Może coś się wreszcie ruszy w tym pseudo związku. Ktoś musi to zauważyć, że na Śląskim jest 10tys osób a nie 45 :/ Inicjatywa bardzo ciekawa. Mam nadzieję, że Boniek zostanie ministrem i rozpie....yyy rozwali ten cały burdel.
Prawdziwi kibice wierzą...

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
dlatego ja tak szczerze nie chcę zebysmy dzisiaj wygrali, ponieważ bedziemy mieli teoretyczne szanse na awans tak ? wiec stado januszy w d... bedzie mialo protest i zapełnią Śląski wierząc w awans ...

rybex 3

rybex

Użytkownik
Przypomina mi sie teraz sytuacja z ostatnich z El. do ME, pamietacie ile przyszlo kibicow Serbi na mecz z Polska? Garstka, wyglada to na tyle zenujaco ze gdy teraz zapewne awansuja do MŚ stadion jest zapełniony po brzegi, czy oni mieli tam jakis prostest? Tego to nie wiem ale mam wrazenie ze nie. Jednakze choc mam przekonanie ze prawdziwy kibic powinien przyjsc kibicowac swojej reprezentacji jednak tu chodzi o cos wiecej, o pokazanie bezaprobaty do PZPN-u.

V 0

varilian

Użytkownik
Akcje popieram. Prawdziwy kibic nie musi chodzić na mecze... ;] Jak widać w ostatnich dniach akcja nabrała rozgłosu w mediach i bardzo dobrze. Coraz więcej znanych osobowości, firm no i co ważne kibiców podpisuje się pod tą działalnością. Myślę że nawet jak będą puste stadiony to PZPN nic sobie z tego robić nie będzie choć znacząco może to wpłynąć na ich kieszenie. Jednak to tylko kwestia czasu by wyższe organizacje nad PZPN się tym zainteresowały i tak to rozumiem i jestem ZA !
Pozdrawiam

midel 189

midel

Użytkownik
Akcje popieram. Prawdziwy kibic nie musi chodzić na mecze... ;] Jak widać w ostatnich dniach akcja nabrała rozgłosu w mediach i bardzo dobrze. Coraz więcej znanych osobowości, firm no i co ważne kibiców podpisuje się pod tą działalnością. Myślę że nawet jak będą puste stadiony to PZPN nic sobie z tego robić nie będzie choć znacząco może to wpłynąć na ich kieszenie. Jednak to tylko kwestia czasu by wyższe organizacje nad PZPN się tym zainteresowały i tak to rozumiem i jestem ZA !
Pozdrawiam
Na ich kieszenie w ogóle nie wpłynie, bo ich dochody pochodzą przede wszystkim od sponsorów, a zawsze znajdą się jelenie, co będą płacić za ten cyrk, zwłaszcza, że zbliża się EURO 2012

byq86 9

byq86

Użytkownik
Na ich kieszenie w ogóle nie wpłynie, bo ich dochody pochodzą przede wszystkim od sponsorów, a zawsze znajdą się jelenie, co będą płacić za ten cyrk, zwłaszcza, że zbliża się EURO 2012

nikt nie bedzie placil pzpn ukrycie, co za tym idzie kazdy chcie miec jakies miejsca reklamowe czyli publike, jak masa ludzi bojkotuje pzpn to nikt nie chce sobie tym bardziej robic antyreklamy, a co za tym idzie placic pzpn za friko, nie mogac sie reklamowac gdziekolwiek nie patrzac na straty klientow

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Mnie tylko ciekawi to, kto za to wszystko płaci. Przecież to oczywiste, że po prostu kto inny chce przejąć władze w PZPN, bo dzięki temu będzie miał dostęp do całkiem sporych sum pieniędzy. Obecnie Związkiem rządzą głównie ludzie powiązani z lewicą, teraz władzę chcą przejąć ludzie związani z tzw. &quot;liberałami&quot;.
Ta akcja to syf, prawdopodobnie organizowany przez ITI, PO i nie mam pojęcia kogo jeszcze. Ja się pod tym podpisywać nie będę, bo obstawiam, że tutaj nigdy nie będzie normalnie. Zresztą ciężko znaleźć przykład, gdzie tak jest. Jakoś wielomilionowe dofinansowanie, czy zwiększanie podatków na rzecz &quot;rozwoju sportu&quot; jak to miało miejsce choćby we Francji też mnie nie przekonuje.
Samo zbojkotowanie meczu było właściwą reakcją. Naprawdę spontaniczną, choć faktycznie i tak wątpię by stadion zapełnił się chociaż w połowie.
W każdym razie ta akcja spontaniczna nie jest, nie ma nic wspólnego z prawdziwym ruchem kibicowskim i na pewno nie będę jej wspierał.

Do góry Bottom