S
0
super_arkadiusz
Użytkownik
http://www.koniecpzpn.pl/
jesli ktos jest za, prosze sie wpisywac ????
jesli ktos jest za, prosze sie wpisywac ????
a czy napisalem ze w to wierze ? ????Naprawde jestes tak naiwny zeby uwierzyc ze to cos da? Kibice nie maja wplywu na PZPN nawet jezeli podpisze sie pod to 10mln osob.
jaki wplyw ma na to pzpn ?Polskie kluby kończą rozgrywki w europejskich pucharach w sierpniu - Europa zaczyna od września!
Uwierz mi, że ma to wpływ.Naprawde jestes tak naiwny zeby uwierzyc ze to cos da? Kibice nie maja wplywu na PZPN nawet jezeli podpisze sie pod to 10mln osob.
Może coś się wreszcie ruszy w tym pseudo związku. Ktoś musi to zauważyć, że na Śląskim jest 10tys osób a nie 45 :/ Inicjatywa bardzo ciekawa. Mam nadzieję, że Boniek zostanie ministrem i rozpie....yyy rozwali ten cały burdel.W Polsce kibice zapowiadają, że nie pojawią się na mecze kończącym eliminacje do finałów Mistrzostw Świata 2010 ze Słowacją. Stadion Śląski w Chorzowie ma świecić pustkami. Podobny problem, a może i większy, mają w Kolumbii.
Okazuje się, że do środy na mecz z Chile udało się sprzedać... 134 bilety. Miejsc na stadionie jest tymczasem 40 tysięcy!
Nikłe zainteresowanie meczem dziwi, ponieważ Kolumbia wciąż ma szanse na awans do MŚ 2010. Kolumbijczycy zajmują co prawda ósme miejsce w tabeli, ale do czwartego Chile tracą tylko trzy punkty!
Na ich kieszenie w ogóle nie wpłynie, bo ich dochody pochodzą przede wszystkim od sponsorów, a zawsze znajdą się jelenie, co będą płacić za ten cyrk, zwłaszcza, że zbliża się EURO 2012Akcje popieram. Prawdziwy kibic nie musi chodzić na mecze... ;] Jak widać w ostatnich dniach akcja nabrała rozgłosu w mediach i bardzo dobrze. Coraz więcej znanych osobowości, firm no i co ważne kibiców podpisuje się pod tą działalnością. Myślę że nawet jak będą puste stadiony to PZPN nic sobie z tego robić nie będzie choć znacząco może to wpłynąć na ich kieszenie. Jednak to tylko kwestia czasu by wyższe organizacje nad PZPN się tym zainteresowały i tak to rozumiem i jestem ZA !
Pozdrawiam
Na ich kieszenie w ogóle nie wpłynie, bo ich dochody pochodzą przede wszystkim od sponsorów, a zawsze znajdą się jelenie, co będą płacić za ten cyrk, zwłaszcza, że zbliża się EURO 2012