>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KONIEC gier liczbowych w Totomixie!!!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Oto treść pisma Totomixa:

&quot;W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:

Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na
wyniki gier liczbowych.

W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować
do tego zapisu.&#39;&#39;

Niech to będzie ostrzeżeniem dla osób grających progresją na 1 liczbę Multi Multi z kursem 3.1 lub na 1 liczbę Lotto z kursem 6.4 - bo wiem , że sporo osób tak gra - gdyż mogą wystąpić problemy przy niemożności dokończenia trwających etapów progresji!!!

Pzdr.
edi8

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ester&gt;&gt;&gt; czy Tobie wali coś synek na dekiel??
Czytaj zanim odpiszesz - bo ja skierowałem to co napisałem do konkretnej grupy osób aby w porę kończyły progresję , bo mogą w przeciwnym razie zostać na lodzie...a nie każdy musi znać treść Art.31.1 Ustawy o zakładach wzajemnych i grach losowych , skoro nie jest on znany zdecydowanej większości graczy nawet na największym polskim forum poświęconemu grom losowym i jest tam przedmiotem rozważań i deliberacji w kontekście możności dalszej tam gry w 2010 roku...

ester 87

ester

Użytkownik
Ester&gt;&gt;&gt; czy Tobie wali coś synek na dekiel??
Kolego, to jest obrażanie użytkownika. Nie życzę sobie takich tekstów, ok?
Czytaj zanim odpiszesz - bo ja skierowałem to co napisałem do konkretnej grupy osób aby w porę kończyły progresję , bo mogą w przeciwnym razie zostać na lodzie...a nie każdy musi znać po nowelizacji treść Art.31.1 Ustawy o zakładach wzajemnych i grach losowych.
Mam nadzieję, że osób grających progresje na gry losowe na tym forum nie ma. I gwoli ścisłości: to nie nowelizacja, a całkiem nowa ustawa.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ester&gt;&gt;&gt;&gt; baaaaardzo mylisz się pisząc , że nie ma tu ludzi grających progresją - bo jako autor kilkunastu metod z zastosowaniem do gier losowych a opublikowanych w przeciągu ostatniego 1,5 roku na tym i kilkudziesięciu innych forach - mam z nimi stały kontakt.
Największe polskie forum o tematyce gier losowych ( ze słowem multipasko w nazwie ) jest tego dowodem , a gra progresją zarówno na liczby jak i zdarzenia z obszaru gier losowych ( np. parzyste/nieparzyste , zakres PLUSA w MM ) w sposób zdecydowany dominuje w stosowanych metodach gry ...
Zatem konfrontacja Twoich przypuszczeń ( co do tego czy ludzie grają progresją w gry losowe ) ze stanem faktycznym - wypada bardzo dla Ciebie niekorzystnie a nawet blado!!!
Prowadzone na tej w/w stronie ( ze słowem multipasko w nazwie ) przez niektórych graczy dokładne statystyki z ich gry progresją , dowodzą o osiąganych zarobkach ( np. jeden z grających zaledwie w kilka tygodni zarobił netto 13 tysięcy zł grając progresją opcję , że nie będzie 6 w Lotto w najbliższym losowaniu ) .
A zatem mój wpis z informacją Totomixa o rychłym zaprzestaniu przyjmowania zakładów na gry liczbowe , to wynik mojej względem grających rzetelności , bo wielu z nich gra moimi &quot;patentami&quot;...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
wielkizordon&gt;&gt;&gt;&gt; racz zadbać o precyzję w swoich wypowiedziach , bo do twego powyższego bełkotu trudno się odnieść!
Więc nie wiem dlaczego piszesz - w liczbie pojedyńczej - o &quot;systemie na multilotka&quot; , gdy ja jestem autorem co najmniej kilkunastu w odniesieniu do tej gry i zamieszczonych na wielu forach?
Przekaz zawarty w zacytowanym wczorajszym oficjalnym piśmie Totomixa jest jasny nawet dla osób z niskim IQ , więc nawet tobie nie powinno sprawić problemu tegoż zrozumienie , że nie będą przyjmowane zakłady na gry liczbowe.
Tym samym w/w ścieżka &quot;robienia kokosów&quot; faktycznie zostanie zamknięta - choć np. ta ostatnio podana metoda doboru typu ( różnica 20-1 z liczb sortowanych w ostatnim losowaniu MM ) nadal jest aktywna i z wpisów na forach wiem , że grający nią w Totomixie z kursem 3.1 ludzie kolejny już raz wczoraj o 14.00 ponownie zarobili...a wyniki losowania z tej godziny 14.00 to potwierdzają.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
wielkizordon&gt;&gt;&gt;&gt; racz zadbać o precyzję w swoich wypowiedziach , bo do twego powyższego bełkotu trudno się odnieść!
Więc nie wiem dlaczego piszesz - w liczbie pojedyńczej - o &quot;systemie na multilotka&quot; , gdy ja jestem autorem co najmniej kilkunastu w odniesieniu do tej gry i zamieszczonych na wielu forach?

Przekaz zawarty w zacytowanym wczorajszym oficjalnym piśmie Totomixa jest jasny nawet dla osób z niskim IQ , więc nawet tobie nie powinno sprawić problemu tegoż zrozumienie , że nie będą przyjmowane zakłady na gry liczbowe.

Tym samym w/w ścieżka &quot;robienia kokosów&quot; faktycznie zostanie zamknięta - choć np. ta ostatnio podana metoda doboru typu ( różnica 20-1 z liczb sortowanych w ostatnim losowaniu MM ) nadal jest aktywna i z wpisów na forach wiem , że grający nią w Totomixie z kursem 3.1 ludzie kolejny już raz wczoraj o 14.00 ponownie zarobili...a wyniki losowania z tej godziny 14.00 to potwierdzają.
Wiesz co to jest przerost formy nad trescia?
...kazdy twoj post.

ester 87

ester

Użytkownik
Edi.
Po pierwsze to, że ktoś wygrał ileś tam tyś zł grając jakąś metodą nie znaczy, że ta metoda jest skuteczna. Na taką ilość grających, statycznie część z nich na pewno tymczasowo będzie do przodu. Wśród grających w ruletkę są również gracze mający bilans dodatni, nie oznacza to, że taka gra jest opłacalna.

Po drugie, jestem całkowicie w stanie uwierzyć, że na zakładach typu &quot;czy padnie 6&quot; można zarabiać, gdyż prawdopodobieństwo zajścia takiego zdarzenie zależy również od czynników nielosowych. Tak więc istnieje szansa, że bukmacher mylnie ocenił szanse, a wystawiony kurs spełnia fundamentalny dla gracza warunek p*k&gt;1 (słynne value).

Nie jestem jednak w stanie pojąć jak można ograć bukmachera obstawiając zdarzenia, których wynik jest zależny wyłącznie od losu. Nie widzę bowiem możliwości, aby w takich przypadkach wartość oczekiwana naszej gry mogła być dodatnia, czyli by można było spełnić warunek p*k&gt;1. Innymi słowy nie widzę możliwości, aby bukmacher mógł mylnie oszacować kursy i tym samym zaoferować nam zakład value. A chyba zgodzimy się, że gdy p*k&lt;1 żadne strategie stawkowania graczowi nie pomogą. Dlatego wyraziłem pragnienie, że grających progresje na zdarzenia losowe tutaj nie ma, gdyż uważam taką grę bezzasadną i prowadzącą do straty finansowej. Ty, jak i osoby z podanego przez Ciebie forum, uważacie inaczej. Nie moja sprawa, wasze prawo. Byłbym jednak wdzięczny, jakbyś choć spróbował wyjaśnić mi twój (wasz) punkt widzenia i wyjaśnił w jaki sposób obstawiając zakłady typu przedział plusa, parzyste/nieparzyste można otrzymać dodatnią wartość oczekiwaną gry, innymi słowy zagrać zakład value (p*k&gt;1).

Do góry Bottom