Anglia - nie lubię tej ligi ale jak już to Liverpool Szkocja - Celtic Hiszpania - Barca Włochy - Liczy się tylko Juve !!! Francja - Lyon Belgia - nikomu Holandia - nikomu Niemcy - Bayer Leverkusen
Turcja - Fenerbache Portugalia - Benfica Polska - Wisła Grecja - Olympiakos
NBA - San Antonio Spurs NHL - New Jersey Devils MLB - nikomu NFL - nikomu
Anglia Manchester United Szkocja Celtic Glasgow Hiszpania FC Barcelona Włochy AC Milan Francja Olympique Lyon BelgiaAnderlecht Bruksela HolandiaAjax Amsterdam NiemcyBayern Monachium
Turcja Fenerbahce Stambuł Portugalia FC Porto PolskaWisła Kraków GrecjaPanathinaikos Ateny
NBA Los Angeles Lakers tylko znam tą druzyne NHLNikogo nie znam NFLNikogo nie znam :-D
Z tych najbardziej lubie : Manchester United, Celtic Glasgow i FC Barcelone
Anglia Everton/Aston Villa Szkocja Celtic Glasgow Hiszpania Atletico Madryt Włochy ---------- Francja O. Marsylia Belgia ---------- Holandia Heerenveen Niemcy Borussia Dortmund
Turcja Besiktas Stambuł Portugalia Sporting Lizbona Polska Lech Poznań Grecja ---------
NBA Cleveland Cavaliers NHL Washington Capitals MLB Kansas City NFL -----------
Kibicowanie to przede wszystkim jeżdżenie na mecze i darcie mordy ile wlezie. Ja kibicuję tylko Widzewowi Łódź.
A tak się rozkłada moja sympatia w wymienionych ligach: Anglia Bolton Szkocja Livingston Hiszpania Barca Włochy Inter Francja Sochaux Belgia Moeskroen Holandia Ajax Niemcy Aachen
Turcja Denizli Portugalia Leixoes Polska Widzew Grecja Panathinaikos
NBA 76ers NHL Ducks MLB - NFL -
Gusto święte słowa.
Ja kibicuje tylko Unii Tarnów i Wiśle Kraków, a poniżej są kluby które lubię: Anglia Manchester United Szkocja Celtic Glasgow Hiszpania Atletico Madrid Francja Paris Saint-Germain Portugalia FC Porto