Polska - Arka Gdynia, KS Chwaszczyno, Lech Poznań Anglia - Chelsea
Hiszpanie - Real Madryt Holandia - PSV Eindhoven Niemcy - FC Schalke 04 Białoruś - BATE Borysów Rosja - Spartak Moskwa
Po pierwsze ARSENAL
A poza tym pierwsza koszulka piłkarska jaką nosiłem, była BVB, więc jest sentyment + Real Madryt, Djurgårdens Sztokholm i Monaco za pamiętny finał LM kopciuszków ????
Anglia Arsenal, Port Vale Szkocja Celtic, Gretna Hiszpania Real Madryt Włochy Torino Francja Marseille Belgia Club Brugge Holandia Ajax Niemcy Leverkusen
Turcja Fenerbahce Portugalia Porto Polska Wisła Kraków Grecja PAOK
NBA LA Lakers, Chicago Bulls ATP Nishikori WTA Lisicki, Bencic, Goerges, Konjuh, Townsend, Bouchard, Ivanovic, Woźniacki, Pennetta, Cornet, Kania, Piter.
-------------------------------
Polska - Arka Gdynia i zgody. Tylko Polska Kibolska ????
zagraniczne które lubie oglądać: Anglia - Liverpool Holandia - Ajax Rosja - Zenit Włochy - Lazio Portugalia - Porto
Turcja - Fenerbahce
Anglia Arsenal Londyn Szkocja Celtic Glasgow Hiszpania FC BARCELONA Włochy AS Roma Francja Olympique Marsylia Belgia Anderlecht Bruksela Holandia Ajax Amsterdam Niemcy Borussia Dortmund
Turcja Fenerbahce Stambuł Portugalia FC Porto Polska Wisła Kraków Grecja Olympiakos Pireus
NBA Los Angeles Lakers NHL Philadelphia Flyers MLB San Francisco Giants NFL San Francisco 49ers
Właśnie odnalazłem swój post w tym wątku. I muszę zaaktualizować. Z tym Celticem to już nieaktualne, wiadomo czemu Lubiłem Celtic przez Żurawskiego i Boruca, za czasów ich gry w Szkocji śledziłem mecze Celticu... Ale po akcji z Legią i po aroganckim zachowaniu szkotów to KONIEC. Tak więc aktualna lista wygląda następująco;
LEGIA
Juventus
KR Reykjavik
????
Polska ---> Legia, Pogon Siedlce Anglia ---> Manchester United Włochy ---> AS Roma Niemcy ----> Bayern Monachium Portugalia ---> Benfica/Porto Hiszpania ----> Real Madryt