>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Komentsy typu "goooL!!!!!"

K 0

knorfix

Użytkownik
Co sądzicie o nich moderatorzy ,jak przy jakiś wielkich turniejach na jedej całej stronie można zobaczyć komentsy typu : &quot;1:0 !!&quot; &quot;Maaanchester&quot; &quot;goool maaanu&quot; &quot;roooneey&quot; i tak z 5 osób pod rząd.
A jak przeciwnik strzeli to zaraz 5 komentsów jak nie więcej &quot;:-/ aaa 1:1&quot; itd.
Sami wiecie. A jak pada dużo bramek to już woła to o pomstwę do nieba.

Według mnie to głupota ,wiem ,że dzieci tylko tak piszą ,ale niech odłożą emocję i klawiaturę. Przecież wynik można napisać po meczu ,bez głupich komentarzy.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pewnie chodzi Ci o dział Hyde Park. Dział ten służy do różnych, często luźnych rozmów. Nie naliczamy tam postów z uwagi na jakość wypowiedzi. Temat &quot;dyskusje na temat bukacherskie&quot; pełni rolę &quot;czatu&quot;, dlatego nie przeszkadzają tego typu posty. Jeżeli kogoś takie temat irytuje prosta recepta- nie odwiedzać go.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
A co wnosi tam 50% postów?
Może boli ze Wisełka przegrała i w piątek o 22:30 trzeba sobie humor poprawić?
Wyjdź do ludzi.

E:
Pomylił mi się temat z Dyskusjami na temat sportu. Zawsze klikam w pierwszy na górze.
Ale popraw sobie dzieciaku humor , daj mi bana.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Następnym razem więcej uwagi, a będzie wszystko dobrze. Bez napinki człowieku, bo po co siać ferment :?:
Koniec tematu.

R 5

real1

Użytkownik
Nie chciałem tworzyć nowego tematu dla gościa o nicku AKA SHAKAL, zróbcie coś z nim przecież to co on wyprawia na forum to dramat. Gość ciągle dąży do konfrontacji lub jakieś &#39;&#39;napinki&#39;&#39;. Chcę być eXpertem od wszystkiego a nie zna się na niczym ;-)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak zbanujcie tego frajera i spamera AKA SHAKAL ???? .
Chcę być ekspertem od wszystkiego i szukam napinek bo się mocno nudzę to bym się z miłą chęcią z kimś pokłócił na forum.
Pewnie pijesz do tego tenisa i bundesligi. Ok w tenisie podałem SWOJĄ OPINIĘ (nie wie mile razy to jeszcze muszę napisać) na temat del Potro. Dla mnie to sezonowiec. Grałem dzisiejszej nocy na Verdasco i co ? Miałem rację, wygrał. To inni mnie zaczęli cytować, bo nie mogli znieść, że ktoś nie uważa del Potro za fenomen męskiego tenisa ostatnich lat.
Druga moja napinka/kłótnia/opinia eksperta to fakt, że ktoś tam w Bundeslidze stwierdził, że La Liga jest nudna bo walczą tylko dwa zespoły. To mu podałem suche fakty, czarne na białym, że w Bundeslidze na przestrzeni ostatnich tam 12 czy tam 10 lat wygrał 8 razy Bayern Monachium. Więc wychodzi jeszcze gorzej niż w La Liga. No, ale ja oczywiście nie mam racji, wyniki biorę z kosmosu, a w La Liga grają tylko 2 zespoły, Barca i Real, reszta jest na poziomie polskiej ekstraklasy.

Do góry Bottom