Witam. Jestem nowy na forum. Przestawię swój sposób gry. Jest on skuteczny jeśli mamy nosa do remisów w piłce nożnej. Jest on bardziej dochodowy od progresji remisowej w przypadku dobrych typów (tzn. szybszy ew. zysk), a przede wszystkim znacznie ciekawszy. Tutaj mamy okazję działać, analizować i wybierać typy zamiast pompować kasę na 1 zespół. Zdecydowanie nie jest to dobry system dla żółtodziobów - trzeba troszkę znać się na ligach które chcemy zaatakować. Robimy tak:
Wybieramy swoje najlepsze typy na remis w danej kolejce. Nie jest powiedziane ile. Przykładowo z trzech lig (ok 34 zdarzeń) na nst kolejkę wybrałem 13 remisów, z czego 8 zaznaczyłem jako teoretycznie 'pewniejsze'.
Ja gram raczej tylko na ligę angielską: Premier League, Championship ale przede wszystkim Ligue one gdzie jest najłatwiej o remis.
Kiedy remisy mamy już wybrane, robimy z nich 10 par, przy czym tzw swoich 'pewniaków' używamy powiedzmy po 2 razy, czyli wsadzamy je na dwa kupony, a te mniej pewne do jednego kuponu.
Na każdą parę dajemy taką samą stawkę. Ja np dam 10zł czyli 100zł będzie nas kosztować 10 kuponów.
Aby nie być stratnym wystarczy, że trafimy 1 kupon. Każdy kolejny trafiony kupon to duża przebitka. Oczywiście nie polecam stawiać od razu po 10zł na 10 kuponów, lepiej z początku pograć np. za 1zł czy 2zł na kupon, żeby zobaczyć czy mamy do tego nosa.
To tyle, nie mówię, że to jest najlepszy sposób czy nawet w jakimkolwiek stopniu pewny. Każdy jest dobry jeśli potrafimy dobrze typować. Podaję tutaj swoje 10 kuponów na najbliższy weekend, nie odpowiadam oczywiście za nie, aczkolwiek na żadnej lidze tak dobrze się nie znam jak na angielskiej i przy odrobinie szczęścia zdarzało mi się wychwycić niemal wszystkie remisy jakie padły. Jeśli grasz podobnym systemem na ligę ang, chętnie zobaczę Twoje typy. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim.
................................................................................................
Typy na remis 1-2.09.2012
Plusikiem oznaczam sobie te pewniejsze (moim zdaniem)
Premier League:
+ Wigan-Stoke
+ West Brom-Everton
Liverpool-Arsenal
Championship
+ Hull-Bolton
+ Nottingham-Charlton
+ Leeds-Blackburn
Crystal Palace-Sheffield Wed
Cardiff-Wolverhampton
League one:
+ Stevenage-Shrewsbury
+ Preston-Swindon
+ Tranmere-Colchester Utd
Sheffield Utd-Bournemouth
Bury-Notts County
...........................................................
Kombinacje dwójkowe:
(10 kuponów po 10zł)
Wigan-Stoke 10zł/100zł
Hull-Bolton
Wigan-Stoke 10zł/104zł
Leeds-Blackburn
Hull-Bolton 10zł/96zł
Tranmere-Colchester
Leeds-Blackburn 10zł/108zł
Tranmere-Colchester 10zł/100zł
Stevenage-Shrewsbury
Stevenage-Shrewsbury 10zł/107zł
Nottingham-Charlton
Nottingham-Charlton 10zł/102zł
Preston-Swindon
West Brom-Everton 10zł/105zł
Cardiff-Wolverhampton
West Brom-Everton 10zł/105zł
Bury-Notts County
Liverpool-Arsenal 10zł/108zł
Crystal P-Sheffield Wed
……………………………………………………..
Wykorzystane remisy:
Wigan x 2
Hull x 2
Leeds x 2
Tranmere x 2
Stevenage x 2
Nottingham x 2
West Brom x 2
Preston x 1
Sheffield x 1
Cardiff x 1
Bury x 1
Liverpool x 1
Crystal Palace x 1
Wybieramy swoje najlepsze typy na remis w danej kolejce. Nie jest powiedziane ile. Przykładowo z trzech lig (ok 34 zdarzeń) na nst kolejkę wybrałem 13 remisów, z czego 8 zaznaczyłem jako teoretycznie 'pewniejsze'.
Ja gram raczej tylko na ligę angielską: Premier League, Championship ale przede wszystkim Ligue one gdzie jest najłatwiej o remis.
Kiedy remisy mamy już wybrane, robimy z nich 10 par, przy czym tzw swoich 'pewniaków' używamy powiedzmy po 2 razy, czyli wsadzamy je na dwa kupony, a te mniej pewne do jednego kuponu.
Na każdą parę dajemy taką samą stawkę. Ja np dam 10zł czyli 100zł będzie nas kosztować 10 kuponów.
Aby nie być stratnym wystarczy, że trafimy 1 kupon. Każdy kolejny trafiony kupon to duża przebitka. Oczywiście nie polecam stawiać od razu po 10zł na 10 kuponów, lepiej z początku pograć np. za 1zł czy 2zł na kupon, żeby zobaczyć czy mamy do tego nosa.
To tyle, nie mówię, że to jest najlepszy sposób czy nawet w jakimkolwiek stopniu pewny. Każdy jest dobry jeśli potrafimy dobrze typować. Podaję tutaj swoje 10 kuponów na najbliższy weekend, nie odpowiadam oczywiście za nie, aczkolwiek na żadnej lidze tak dobrze się nie znam jak na angielskiej i przy odrobinie szczęścia zdarzało mi się wychwycić niemal wszystkie remisy jakie padły. Jeśli grasz podobnym systemem na ligę ang, chętnie zobaczę Twoje typy. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim.
................................................................................................
Typy na remis 1-2.09.2012
Plusikiem oznaczam sobie te pewniejsze (moim zdaniem)
Premier League:
+ Wigan-Stoke
+ West Brom-Everton
Liverpool-Arsenal
Championship
+ Hull-Bolton
+ Nottingham-Charlton
+ Leeds-Blackburn
Crystal Palace-Sheffield Wed
Cardiff-Wolverhampton
League one:
+ Stevenage-Shrewsbury
+ Preston-Swindon
+ Tranmere-Colchester Utd
Bury-Notts County
...........................................................
Kombinacje dwójkowe:
(10 kuponów po 10zł)
Wigan-Stoke 10zł/100zł
Hull-Bolton
Wigan-Stoke 10zł/104zł
Leeds-Blackburn
Hull-Bolton 10zł/96zł
Tranmere-Colchester
Leeds-Blackburn 10zł/108zł
Tranmere-Colchester 10zł/100zł
Stevenage-Shrewsbury