>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kombinacje dwójkowe na remis

P 0

piterpro

Użytkownik
Witam. Jestem nowy na forum. Przestawię swój sposób gry. Jest on skuteczny jeśli mamy nosa do remisów w piłce nożnej. Jest on bardziej dochodowy od progresji remisowej w przypadku dobrych typów (tzn. szybszy ew. zysk), a przede wszystkim znacznie ciekawszy. Tutaj mamy okazję działać, analizować i wybierać typy zamiast pompować kasę na 1 zespół. Zdecydowanie nie jest to dobry system dla żółtodziobów - trzeba troszkę znać się na ligach które chcemy zaatakować. Robimy tak:

Wybieramy swoje najlepsze typy na remis w danej kolejce. Nie jest powiedziane ile. Przykładowo z trzech lig (ok 34 zdarzeń) na nst kolejkę wybrałem 13 remisów, z czego 8 zaznaczyłem jako teoretycznie &#39;pewniejsze&#39;.
Ja gram raczej tylko na ligę angielską: Premier League, Championship ale przede wszystkim Ligue one gdzie jest najłatwiej o remis.

Kiedy remisy mamy już wybrane, robimy z nich 10 par, przy czym tzw swoich &#39;pewniaków&#39; używamy powiedzmy po 2 razy, czyli wsadzamy je na dwa kupony, a te mniej pewne do jednego kuponu.
Na każdą parę dajemy taką samą stawkę. Ja np dam 10zł czyli 100zł będzie nas kosztować 10 kuponów.

Aby nie być stratnym wystarczy, że trafimy 1 kupon. Każdy kolejny trafiony kupon to duża przebitka. Oczywiście nie polecam stawiać od razu po 10zł na 10 kuponów, lepiej z początku pograć np. za 1zł czy 2zł na kupon, żeby zobaczyć czy mamy do tego nosa.

To tyle, nie mówię, że to jest najlepszy sposób czy nawet w jakimkolwiek stopniu pewny. Każdy jest dobry jeśli potrafimy dobrze typować. Podaję tutaj swoje 10 kuponów na najbliższy weekend, nie odpowiadam oczywiście za nie, aczkolwiek na żadnej lidze tak dobrze się nie znam jak na angielskiej i przy odrobinie szczęścia zdarzało mi się wychwycić niemal wszystkie remisy jakie padły. Jeśli grasz podobnym systemem na ligę ang, chętnie zobaczę Twoje typy. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim.

................................................................................................
Typy na remis 1-2.09.2012
Plusikiem oznaczam sobie te pewniejsze (moim zdaniem)

Premier League:
 + Wigan-Stoke
 + West Brom-Everton
 Liverpool-Arsenal

Championship
 + Hull-Bolton
 + Nottingham-Charlton
 + Leeds-Blackburn
 Crystal Palace-Sheffield Wed
 Cardiff-Wolverhampton

League one:
 + Stevenage-Shrewsbury
 + Preston-Swindon
 + Tranmere-Colchester Utd
 Sheffield Utd-Bournemouth
 Bury-Notts County
...........................................................
Kombinacje dwójkowe:
(10 kuponów po 10zł)

Wigan-Stoke 10zł/100zł
Hull-Bolton

Wigan-Stoke 10zł/104zł
Leeds-Blackburn

Hull-Bolton 10zł/96zł
Tranmere-Colchester

Leeds-Blackburn 10zł/108zł
Sheffield Utd-Bournemouth

Tranmere-Colchester 10zł/100zł
Stevenage-Shrewsbury

Stevenage-Shrewsbury 10zł/107zł
Nottingham-Charlton

Nottingham-Charlton 10zł/102zł
Preston-Swindon

West Brom-Everton 10zł/105zł
Cardiff-Wolverhampton

West Brom-Everton 10zł/105zł
Bury-Notts County

Liverpool-Arsenal 10zł/108zł
Crystal P-Sheffield Wed
……………………………………………………..

Wykorzystane remisy:

Wigan x 2
Hull x 2
Leeds x 2
Tranmere x 2
Stevenage x 2
Nottingham x 2
West Brom x 2
Preston x 1
Sheffield x 1
Cardiff x 1
Bury x 1
Liverpool x 1
Crystal Palace x 1

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ja gram raczej tylko na ligę angielską: Premier League, Championship ale przede wszystkim Ligue one gdzie jest najłatwiej o remis.
Witaj na forum.
Masz rację co do tego, że w League One najłatwiej o remisy - ale tylko w angielskiej piłce, bo nawet nie w brytyjskiej.
Oto procentowa statystyka remisów tych 3 w/w lig za ubiegły sezon:
League One 29.89% 15. miejsce w klasyfikacji
Championship 26.99% 38. miejsce w klasyfikacji
Premier League 24.47% 55. miejsce w klasyfikacji
( http://www.progressivebetting.co.uk/statistics/football_statistics/leagues_by_draws/ )
P.s: aby nie rodziło to nieporozumień, to tej Twojej techniki gry nie nazywałbym &quot; kombinacjami&quot; a jedynie przeanalizowanym dobieraniem w pary meczów typowanych na remisy, bowiem z tych np. 13 meczów jest 78 kombinacji.
Pozdrawiam

.

D 77

dalik

Użytkownik
Trafić 2 remisy z 13 wytypowanych meczach ?
Może być trudno.
Wiadomo, że na dzień dobry bym nie zainwestował 100zł, a wkładając 10zł to przy 2 trafionych remisach miałbym około zwrotu stawki.
Przyznam szczerze, że chyba jest więcej pewniejszych sposobów aby zagospodarować 10zł na weekend.
Chociaż przyznam, że gdyby typować coś innego niż remisy to sposób byłby ciekawy tylko co tu grać za kurs 3.00 ?

D 77

dalik

Użytkownik
Ale i tak musi trafić 2 by wygrać chociaż zwrot.
A nawet trafi 2 :
- Wigan-Stoke
- Stevenage-Shrewsbury
czy jakąś inną parkę, której nie ma rozpisanej i popłynie.

P 0

piterpro

Użytkownik
Panowie ???? Jeśli dla Was problemem jest trafić 2/13 wytypowanych remisów to zdecydowanie odradzam granie tym systemem. Ja w tym sezonie porwałem się na początek na grę na 6 oraz 5 remisów na 1 kuponie. Trafiałem więc 3/5 i 3/6 (po jednym kuponie), czasem mieszałem remisy z 1, 2 ale to nie jest dobra metoda. Przy 13 meczach raczej zakładałbym trafienie więcej niż 2, inaczej nawet bym nie zaczynał.
A to że na remisach można zarobić to nikt mi lepiej nie udowodnił niż ojciec, który w 2007 w FA Cup trafił 10 remisów na 1 kuponie!! z czego jeden mecz był odwołany (później i tak był remis) czyli liczone było 9 remisów. To dało wygraną 47.000 funtów, dlatego on tak gra to dzisiaj stawiając 40p na 1 kupon (ok.2zł) robiąc wiele kombinacji. Często trafia 7/10, sporadycznie uda się 8/10. Wcześniej sukcesy w remisach na NBA - wielokrotne kombinacje trójek i czekanie na wysyp remisów. Dwukrotnie sukces. Nie muszę przypominać jakie wtedy były stawki na remis w koszu. To wszystko działa, tylko trzeba mieć nosa tak jak pisałem. Ja wymyśliłem sobie system 2-remisowy bo wiem ile remisów potrafię zgadnąć, ewentualnie po konsultacji z ojcem. Zresztą swoje typy podałem. Zobaczymy ile z tych 13 wejdzie na weekend ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Trafić 2z13 typowanych remisów to jedno - a drugie to je mieć na tych tylko 10 granych kuponach... bo 2z13=78 a grając je na 10 kuponów jako pary, mamy 10/78*100=12.8% szansy na na ich zejście się na tych 10 kuponach!
.............
Tu gdzie napisałeś &quot;jakie wtedy były stawki na remis w koszu&quot; to powinno być nie stawki a kursy, bo stawka to kasa na bet, np. 5 jednostek ????

.

P 0

piterpro

Użytkownik
jasne, że tak. Ale 2 to jest minimum. Przy większej ilości trafień byłoby łatwiej. Zresztą nie miałem na celu tutaj nikogo przekonywać, bo tak jak mówię, jak ktoś nie będzie miał szczęścia do remisów to to nie będzie dla niego dobry system i powie, że to zły system i będzie mieć racje. Kto inny wygra, powie że jest dobry i też rację będzie mieć... Istnieją &#39;pewniejsze&#39; systemy, ale moim zdaniem nudne i nie ma zabawy.

P 0

piterpro

Użytkownik
Chciałem dodać jeszcze, że wolałbym aby ten temat poszedł również w kierunku wymieniania się remisami przez innych &#39;remisowców&#39; a nie wyłącznie spierania się czy dobry system. Być może gracie na inną &#39;remisową&#39; ligę i podacie swoje typy?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A może by tak tylko na dokładne wyniki FT tu grać ( 0-0 ; 1-1 ; 2-2 ) w wybranych meczach, skoro mają być te remisy, lub all na remisy HT ( 0-0 ; 1-1 ) ?

.

P 0

piterpro

Użytkownik
Remisy HT kiedyś sprawdzały się w moim przypadku w NHL. W piłce jakoś średnio mi to idzie ????
Dokładny wynik - to jeśli ktoś ma nosa do tego to czemu nie, ale dwa na jednym kuponie? To za mniejszą kasę i dużo kombinacji trzeba było moim zdaniem. Poza tym wydaje mi się, że obstawienie danego remisu zawsze jest czymś poparte, a obstawienie wyniku np 2:2 ciężko by uzasadnić dlaczego akurat 2:2 a nie no: 3:3, albo 1:1. Tutaj potrzeba jeszcze więcej szczęścia niż przy zwykłym X. Zastanawiam się jedynie nad 0:0. Można by wyszukiwać drużyn które mają ostatnio problem z atakiem, tak jak np. Arsenal ostatnio. Gdyby grał z bardziej defensywną drużyną niż Liverpool, pewnie postawiłbym tam 0:0, ale w tym meczu spodziewam się raczej bramkowego remisu.
Ja póki co będę polować na tradycyjne remisy.
Czekam nadal czy ktoś poda swoje typy na remis. Ja zostaję przy tych co podałem, choć dodałem jeszcze jedną kombinację (Leeds-Blackburn &amp; Hull-Bolton) bo ją wcześniej przeoczyłem, a to moje ulubione obok Wigan-Stoke ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czyli jak dokładnie byś chciał zagrać? Możesz rozpisać na przykładzie?
Tak jak tu podali po 3 wyniki:

BETTING SYSTEM PROFESSIONAL

FOOTBALL SYSTEM `A`
Rules of system:
1 - Operate system no less than six weeks into season.
2 - Use only the teams in the top six of the league.
3- Take the top three teams in the league that are playing at home and perm theresults as follows:

Team A to win 1-0 2-0 or 2-1
Team B to win 1-0 2-0 or 2-1
Team C to win 1-0 2-0 or 2-1
Perm as Cross Trebles = 27 Bets.
To £1 Stakes the Bet costs £27 and if successful pays about £340.

At one bet a week you only need one payout every three months to be in profit.

http://www.scribd.com/doc/60736727/Betting-Systems-Compilation

..........................

to można i na 8 kuponów, bo po 2 dokładne wyniki FT 3 meczów na remisy, np. takie:

mecz A ( 0-0; 1-1 )
mecz B ( 0-0; 1-1 )
mecz C ( 1-1; 2-2 )

jako treble,
czytaj w wierszach:

A1-B1-C1
A1-B1-C2
A1-B2-C1
A1-B2-C2

A2-B1-C1
A2-B1-C2
A2-B2-C1
A2-B2-C2

( koszt gry: 8j. ; przy kursach DW np. po 6 , AKO to 6^3=216 a to daje 216/8=27 kolejek takiej gry na trafienie treble, aby nie było straty.

Jak masz &quot;czuja&quot; do remisów, to zrób taki test.

P 0

piterpro

Użytkownik
Nie wiem czy powinienem to ciągnąć tutaj, jednak tak jak wspominałem przed ostatnią kolejką w lidze angielskiej - raczej mam nosa do remisów, ale nie mam czasu wypisywać analiz w dziale &quot;Kupony&quot;. Mimo że ostatnio trafiłem 1/10 par-remisów, to jeśli ktoś skorzystał z moich typów to był minimalnie do przodu (ja postawiłem 100zł, zysk 104zł - no ale oczywiście nie o to mi chodziło ???? ). Dodam że padło 7/28 remisów łącznie w I II i III lidze ang - to stosunkowo niski % a i tak minimalny zysk (przynajmniej nie tył).
Co więcej dorobiłem parę groszy obstawiając single-X na Wigan-Stoke (2:2), Leeds-Blackburn (3:3) oraz Hull Bolton (3:1), także jest OK.
................................................
Teraz przerwa w I i II lidze ang, toteż postanowiłem &#39;zejść&#39; do IV ang (zwykle tylko ją obserwuję). Zebrałem więc do kupy remisy z ligii III i dodałem te z IV.
Oto moje kolejne 10 par REMISÓW na najbliższy weekend, stawka na każdy kupon musi być taka sama:
..........................................
Coventry City – Stevenage
Yeovil – Bournemouth
Coventry City – Stevenege
Notts Conty – Shewsbury
Brentford - Colchester
Notts Conty – Shewsbury
Brentford – Colchester
Yeovil – Bournemouth
Barnet – Gillingham
Oxford – Exeter
Barnet – Gillingham
Bristol Rovers – Andershot
York – Chesterfield
Torquay – Plymouth
Oxford – Exeter
Port vale – Rotherham
Southend – Daganham
Bury – Preston
York – Chesterfield
Port Vale Rotherham
.....................................
Powodzenia wszystkim.

T 0

timek

Użytkownik
Interesuje mnie taka koncepcja gry jaką preferujesz, jak się z tobą skontaktować ?. Mam podobne myślenie o grze u bukmachera.

Do góry Bottom