>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kombinacja - problem

A 30,4K

atr

Użytkownik
Mam problem. Zagrałem w 888sport - soft ten sam co Unibet - kombinację 4 z 10 (zwie się tam Four Fold).
Tylko zagrałem dość nietypowo bo chciałem zagrać za 60$ ale 1/3 mi odrzucili - przyjęli 40.30$ i po paru minutach zagrałem za kolejne 21$.
W pierwszym przypadku stawka na kombinację wynosiła 0.25$ i w rozliczeniu widnieje tylko 165 kombinacji zamiast 210 które miały być.
Wygrana z tych 40.30$ wyniosła .... 82.72$
W drugim wypadku wybrałem minimum jakie jest możliwe 0.1$ i w rozliczeniu jest 210 kombinacji tyle co powinno być.
Wygrana z tych 21$ wyniosła ... 124.71$
Trafione kursy to:mad:2.5 @4.5 @1.8 @3.9 @4.1 i @2
Czy tak to powinno być? Tych niuansów systemów nie ogarniam w 100%... Najbardziej nie mogę zrozumieć dlaczego w tym 1 systemie jest sporo mniej kombinacji niż w tym drugim mimo że w obu miało być 210.....
Wg kalkulatora http://eurogol.maniak.pl/rozpisy/ powinienem wygrać prawie 2 razy więcej.....
Odpowiedź z supportu :
&quot;allow me to advise that while the 10 matches and outcomes mentioned in both coupons are the exactly same, the manner of how the stakes were placed are completely different and the selections are different on both coupons. For example:
360918762
There are 7 singles placed on matches: 1,2,3,4,5,7,10
360918998
There are 7 singles placed on matches: 1,2,3,4,5,6,10
Automatically, there&#39;s one different match (7 and 6), furthermore the stakes of each single are completely different between coupons. This is the same case with all the other combinations such as Doubles, Trebles Fourfold etc.thus if the amount placed on losing outcome was bigger on one coupon compared to the other then there would be a bigger loss on that particular coupon.&quot;
Ma rację? Dzięki z góry za pomoc....
EDIT Zauważyłem że obcięli zamiast stawek kombinacji ich ilość - czy tak się to powinno robić??

A 30,4K

atr

Użytkownik
Sprawa zakończona pomyślnie✅. Przyznali mi rację i przelali brakującą kwotę wygranej twierdząc że musiał wystąpić jakiś błąd techniczny w trakcie zawierania zakładu.

Do góry Bottom