>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kombinacja Czwórkowo Remisowa

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
A to mój nowy system na gre z remisami,dodam tylko na poczatku że nie jest on jakiś odkrywczy czytałem już że ktoś grał na dwa remisy takie kombinacje ale na innych zasadach stawkowania dlatego ja postanowiłem założyć nowy temat co do tego wątku...
Na ten rodzaj gry wpadłem jakieś dwa Tygodnie temu kiedy to zupełnie przypadkiem weszła mi kombinacja czwórkowa w Premier Legaue (akurat była to kolejka gdzie padło łącznie bodaj że 5 remisów)więc nie zły fart...Zazwyczaj gram normalnie ale powiem że mam dość duży sentyment do remisów i nie zle mi to wychodzi nie raz wrzucam czyste remisy w połączeniu z innymi typami na gości czy gospodarzy i nie zle to wychodzi...Tu akurat weszła mi czwórka remisowa i postanowiłem że pójdę w tym kierunku..DLa ścisłości koszt zakładu wyniósł mnie 5 zł natomiast wygrana to około 693zł
Idąc Tym tropem trafienie jednej czwórki to czysty zysk najmniej około 500zł mniejszy jest tylko wtedy kiedy kursy na remis nie przekraczają 3,00 lub są równe 3,00......
Mój pomysł jest następujący....Oczywiście sa różne warianty rozegrania tego ja zamierzam zrobić to tak:
Wybieramy 30 meczy ze zdarzeń weekendowych w których naszym zdaniem padnie remis....Oczywiście do naszego powodzenia w grze zależne jest dla nas jak największa ilość remisów jaka padnie a minimum musi być ich 4..Myślę że dla wyjadaczy remisów i nie tylko nie będzie to trudna sprawa:razz:
Naszą złotą 30 rozpisujemy na dowolne 100 kuponów,każdy o stawce 5zł a więc całkowity koszt rozgrywki to 500zł...Przy najgorszym założeniu że padną z naszej 30tki tylko 4 remisy i że na te 100kombinacji wejdzie nam tylko jedna czwórka otrzymamy zwrot stawki gdyż jak wspomniałem wygrane są rzędu 500zł każda kolejna czwórka to zysk 500zł na czysto Nie mówie to jakiś wielkich liczbach i nie wiadomo jakich ilościach trafionych czwórek ale już dwie czwórki dają nam czysty zysk 100%wkładu
Test systemu chce rozpocząć w weekend 20.10 2012r i będzie to od razu test na żywca;)
Zapraszam gorąco do dyskusji na ten temat a zainteresowanych do ustalenia wspólnie tzw złotej trzydziestki gdzie waszym zdaniem mogą paść remisy...Wspólny dobór może pomóc w większej skuteczności trafień remisów więc wszystkich łówców X i nie tylko zresztą zapraszam do typów i sugestiii związanych z tym systemem:cool:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Aby wylać trochę zimnej wody na Twoją głowę wobec przedstawionej koncepcji pt.
&quot;Naszą złotą 30 rozpisujemy na dowolne 100 kuponów&quot;
to informuję Cię że z 30 meczów można utworzyć aż 27405 &quot;czwórek&quot;.
Gdybyś trafił nawet np. 11 remisów w tych 30 meczach, to gwarancję wygrania tej &quot;czwórki&quot; uzyskasz dopiero wtedy, gdy zawrzesz 306 odpowiednio wg schematu rozpisanych zakładów.
Tak więc taka gra jaką proponujesz to jest rodzaj &quot;chybił-trafił&quot; w Lotto, z małą szansą na &quot;trafił&quot;...
Ale życzę Ci powodzenia!

.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Hmmm na pewno liczba kombinacji jaką podałeś nie co mnie orzezwila ale nie sądzę aby tak to strasznie wyglądało w praktyce jak w liczbach przedstawionych przez Ciebie,i chyba lekko przesadziłeś z porównaniem tego do gry na chybił trafił..a 100%pewności do trafienia w bukmacherce dają jedynie chyba surebety;)...
Na pewno jakiś element szczęścia będzie decydował w kombinacjach przez Ciebie zrobionych ale też nie robisz tego na oślep a kierując się jakimś instynktem przekonaniami gdzie te remisy mogą paść a przy założeniu że na któryś meczy jesteś bardziej pewny niż na inne wiąże się z tym że wrzucasz go na większą liczbę kuponów co w momencie trafienia owego remisu zwiększa Ci szanse trafienie też na innych kuponach...Żeby była jasność bo nie chce się wymądrzać w Teorii i liczbach jakie przedstawiłeś faktycznie nie wygląda to najlepiej a jak będzie w praktyce?Chce się sam o tym przekonać i dopiero wtedy myśleć nad dalszym sensem gry w taki sposób.....:-|
Nie mniej jednak zachęcam do typowania remisów bądz też modyfikowania tego systemu w różny sposób...Bo możemy przecież zmniejszyć liczbę meczy ze wspomnianej 30tki do mniejszej liczby jeśli np wśród 15 wskażemy ową czwórke to przy kombinacji na 100 szansa jest większa ale jeszcze zachodzi pytanie czy lepiej brać mniej meczy co zwiększa ilośc kombinacji ale zmniejsza szanse na wytypowanie czwórki czy wiecej tak jak ja pisałem 30 pozwala na mniej kombinacji ale zwiększa szanse na wytypowanie czwórki i więcej....
Dodam tylko że może te 100 kombinacji Do Twoich wyliczeń może wyglądać marnie ale w praktyce daje to duże pole manewru
Ja na dziś puściłem akurat 25kombinacji za 2zl na 24 mecze ligi europejskiej i doskonale wiem że nie wyczerpałem ilości kombinacji bo nie jest to możliwe przy takim wkładzie ale typując to kierując się i instynktem i wiedzą zakładając ostatnie kombinacje już wydawało mi się że to dużo zawartych możliwych wariantów....
No ale poczekajmy na wyniki:grin:póki co nie trace optymizmu:razz:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pamiętaj jednak, że samo tylko trafienie tych remisów a ich zejście się z sobą na jednym kuponie jako &quot;czwórka&quot; - to dwa różne zagadnienia...
Bo tak jak poprzednio napisałem, trafiając np. nawet 11 remisów w tych 30 granych meczach, ale grając na 100 kuponach - masz tylko nikłą szansę ( około 1/3 ) wygrania 1 kuponu, gdyż gwarancję daje zawarcie dopiero 306 kuponów.
Tak więc (100:306)*100=32.67% szansy na &quot;czwórkę&quot; przy trafieniu 11z30 i grze na 100 kuponów.

.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
No ok Edi ale to są spekulacje jakbyś kreślił liczby w totolotka właśnie na chybił Trafił i czekal szczesliwie az któraś kombinacja Ci wejdzie a ja zakładam jak największą trafność remisów a pózniej odpowiednie zestawienie ich razem co jednak wymaga wytężenia rozumu a nie walenie na oślep tych kombinacji licząc że któraś wejdzie
Wiadomo że do i tego potrzebne jest szczęście aby dana czwórka w Twoich kombinacjach została zawarta ale nie jest do do końca ślepy los....
W takim razie bo dobrze liczysz jak procentowo oceniasz wybrania 15 meczy do kombinacji na 100??;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z 15 meczów można utworzyć 1365 &quot;czwórek&quot;.
Jeśli trafisz 1/3 czyli 5 remisów, to do wygrania 1 kuponu z czterema remisami potrzebujesz zawrzeć 357 zakładów.
Przy grze na 100 kuponów:
Szansa: ( 100:357)*100=28%
Jeśli trafisz 6 remisów z 15 meczów, to do gwarantowanego wygrania potrzebujesz zawrzeć 161 zakładów.
Przy grze na 100 kuponów:
Szansa: ( 100:161)*100=62.11%
Czyli czym więcej trafień tym oczywiście szanse rosną , choć i czynnik w postaci dobrego doboru z sobą meczów na tych 100 kuponach po 4 mecze, też jest tu do ich się sklejenia bardzo istotny.

.

A 85

aksior

Użytkownik
100 kuponów? byłoby układania kombinacji ???? a później ile czasu trzeba poświecić na puszczenie tego w realu w necie lub w okienku ? ????
jak masz dobrą skuteczność na remisy czy wysokie kursy to proponuję pobawić się w systemy typu 4z9 5z10 5z11 itp.Ostatnio bawię się w tego typu grę w fortunie. Założenie mam takie że staram się dać remis i jakiś mecz na 1lub dwa lub dwa remisy do bloku A, do bloku B itd. itd... Ako bloku zazwyczaj wychodzi ok 7-12zł. staram się zazwyczaj mieć blok ok 8-9zł. trochę to abstrakcja ale puściłem kiedyś dwa kupony i byłem blisko wygrania kilku tyś. Zawaliły mi mecze które dałem na podbicie ako do 9 ????
W fortunie koszt takiego kuponu to od 8 do 12,60 zł- w zależności od ilości kombinacji... wiem że to abstrakcja- ale nawet jak trafisz załóżmy 4 z 11 bloki to masz minimum kilkaset złotych. Każdy kolejny blok to już konkretna kasa. teraz zastanawiam się i szukam (jeszcze nie znalazłem) statystyk na ligi skandynawskie HF/FT. kursy takich zakładów są w granicy 5. A zauważyłem że w tamtych ligach dość często pada X/1 lub X/2 na faworyta. Zamiast 500 zł w plecy jednorazowo- możesz puścić jakieś 50 kuponów.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Wczoraj Liga Europy porażka zaledwie cztery remisy na wszystkie rozegrane mecze mi do szczęscia zabrakł wprawdzie jeden mecz ale pokorą wycofuje się mojego pomysłu na grę....
Zagłębiając się bardziej przyznaje Ediemu racje bo na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo obiecująco jednak tak jak Edi napisał statystycznie jest to mało prawdopodobne....:?
Przyznaje się do błędu i zbyt wczesnego hurra optymizmu na szczęscie są tu tacy ludzie jak właśnie Edi którzy w pore studzą zapały co nie których...ja przyznaje że na mnie to podziałało ale cieszę się bo to na plus dla mnie że nie stracę tyle ile chciałem ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Miko5454, ????
A może mając duże zamiłowanie do typowania remisów, lecz nieco gorsze wyniki - rozważ grę metodą
&quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; w jej wersji na 3 typy i 2 błędy wśród nich, typując początkowo jako główne typy 3 remisy - a zakładając wygraną przy trafieniu 1z3 tych remisów i jako kontrę dla braku 2 remisów, grając 2 typy np. na under 2.5
( bo w miejsce nietrafionych remisów 0-0 i 1-1 na 4 wyniki underowe FT: 1-0;0-1;2-0;0-2 )
lub ew. jako tę kontrę graj zakres 2-3 bramek, co pokryje 6 wyników FT: 2-0;0-2;2-1;1-2;3-0;0-3
ale także i nawet gdy trafisz kiedyś 3 remisy, w tym koniecznie dwa 2 remisy po 1-1 , bo to także mieści się w tym przedziale 2-3 bramki...
AKO trafionego kuponu to np. dla układu 1 remis i 2 undery 2.5 3.2*1.6*1.65=8.44
a to pozwala zrobić tabelkę na sporo etapów, bo gramy na 3 kupony,
........... ......... czytaj w pionie:
mecz A typ: x ale gramy: 1-1-x
mecz B typ: x ale gramy: 1-x-1
mecz C typ: x ale gramy: x-1-1
Jeżeli miałbyś dobre wyniki trafiając 1z3 remisów, to możesz w przyszłości rozważyć grę na 2 takie układy, łącząc każdy typ z każdym, nadając wtedy 3*3=9 kuponów z AKO 8.44^2=71.23
Pozdrawiam

.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Sorry Edi nie mialem czasu zbytnio zagłębiać się w Twój system,ale teraz już na spokojnie przeczytałem...
Myślę że jest to jakieś rozwiązanie bo dobierasz 3 mecze w których spodziewasz się remisu a wiadomo jak ciężko jest ustrzelić 3/3 natomiast w tym systemie kontra pozwala zabezpieczyć nie udanie trafione remisy co przy założeniu że trafisz jeden zawsze pozwoli Ci wygrać pod warunkiem że tamte spotkania nie pojdą w Over 2,5...
Spróbuje zagrać tą metodą;)ale powiem szczerze że mam na oku jeszcze coś z innej półki omówie to już nie długo w nowym poście zresztą nawet nie ma tego co nazywać system gdyż nawet początkujący gracz który zaczyna zabawe z bukmacherką mógłby w niego wejść z dużym prawdopdobieństwem utrafienia:grin:pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
mam na oku jeszcze coś z innej półki omówie to już nie długo w nowym poście zresztą nawet nie ma tego co nazywać system gdyż nawet początkujący gracz który zaczyna zabawe z bukmacherką mógłby w niego wejść z dużym prawdopdobieństwem utrafienia:grin:pozdrawiam
Oby tylko znowu nie było falstartu, bo moje wiadro z zimną wodą jest pod ręką ????

Do góry Bottom