>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Kolejka rezerwowa Enea Ekstraliga - 9 czerwca

Status
Zamknięty.
pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
Mecze zaległe 1, 2 i 7 kolejka

Przed nami zaległe spotkania po dwa z pierwszej i drugiej kolejki oraz jedno z siódmej.
Zapraszam do dyskusji i podawania pewnych typów!

Rzeszów – Bydgoszcz 3,50 tobet ⛔ Bajecznie zrypana 2 część zawodów, wygrywac+8 przegrac -6
Wydaje mi się że warto pograć za drobne, głównie dla tego, że wątpliwy jest występ Dzikusa, który po kolejnym upadku (GP), gdzie do złamania dodał naciągniecie więzadeł. Trener Żurawi w wywiadzie powiedział, że decyzje o ewentualnych startach podejmie sam Nicki. Jednak skoro przed naciągnięciem więzadeł nie jechał dla Marty ciężko powiedzieć, żeby teraz ochoczo rwał się do jazdy. Dodatkowo Niki został awizowany nie pod 1 jako prowadzący parę tylko pod 4 w parze z Jurica, co może świadczyć o przygotowaniu się do wprowadzenia Denissa Andersona .
Czysto sportowo Gryfy też nie są bez szans, jeżeli Greg pojedzie na przyzwoitym poziomie a juniorzy nie zawalą kolejnego meczu to powinno być dobrze.

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Żużel - Polska - Ekstraliga ✅ 18-9
Spotkanie.Niels Kristian Iversen -Krzysztof Kasprzak (+0.5) (Betard Sparta Wrocław - Stal Gorzów)
typ.1
kurs.1,72
buk.Tobet
data.09.06.2013 g.16.00
Analiza.
Dzisiaj zalegle spotkania w Ekstralidze i moj typ dnia na pare zawodnikow Gorzowskiej Stali Niels Kristian Iversen-Krzysztof Kasprzak (+0.5),czyli drugi pod wzgledem sredniej na mecz zawodnik Polskiej Eksrtaligi musi pokonac pietnastego w tej klasyfikacji Kasprzaka o jeden punkt.Jak dla mnie taki zaklad to prezent.Jesli juz jestesmy przy statystykach Niels Kristian Iversen -na wyjazdach srednia 2,44,Krzysztof Kasprzak-1,88.Jesli chodzi o tor we Wroclawiu gdzie dzisiaj jada to takze tutaj lepszy Iversen-1,66 na bieg a Kasprzak 1,46 na wyscig i w dodatku zbytnio Kasper tego toru nie lubi.To sa srednie z lat ubieglych,a w takiej formie jak w tym roku to Dunczyk jeszcze nigdy nie byl,wiec nie wiem skad te kursy.Jeden maly minus to,ze Kasprzak jedzie w parze z Hlibem i to raczej Kasper bedzie lepszy,a Iversen raz Cyferem i dwa razy ze Zmarzlikiem-wielkim talentem,ale wedlug mnie Bartek tu nie pojedzie i ogolnie Gorzow przegra to spotkanie.Obaj zuzlowcy prawdopodobnie po 6 albo 7 razy pojada bo jest jeszcze ZZ za Nermarka.A na koniec jeszcze taki szczegol...Niels Kristian Iversen w ostatnich czterech meczach przegral zaledwie 4 biegi...

B 44

bjerne

Użytkownik
Niels Kristian Iversen -0.5 - Krzysztof Kasprzak +0.5 typ 1 @ 1,72 tobet

Puk w mega gazie, w parze ma juniorkę, Krzysztof Kasprzak Hliba, czyli obydwoje nie powinni tracić punkty na swoich kolegach z drużyny. Wiem, że Kasprzak jak i Iversen są w lepszej formie, jednak ciężko mi w pamięci znaleźć dobre mecze Krzysia w Wrocławiu. Trochę niepokojące może być to, że Puk w 13 jedzie z Ljungiem oraz Klindt ( Nicolai podobno całkiem ładnie tam śmiga i wierzą w jego dwu cyfrówkę, jak dla mnie lekka przesada). Czyli patrząc teoretycznie 13 gonitwa może mu sprawić trochę problemów. Krzysiek natomiast w 11 starciu jedzie z Sucheckim, Batchelor, Sundstroem. Nazwiska teoretycznie słabsze, jednak przy ostatniej dyspozycji kangura, oraz tym, że Zbyszek potrafi u siebie jechać wcale tak nie musi być. Ogólnie stawiam na Duńczyka który jest pewniejszym punktem Gorzowskiej Stali.

Otrzymane punkty reputacji: +1
funias 691

funias

Użytkownik
G.Laguta-A.Jonsson(+1) 1,75 Milenium
Wydaje mi się, że AJ jest w małym dołku. Wczoraj niezbyt dobry występ na turnieju w Toruniu, przeglądając jego punkty w lidze niby swoje zawsze dorzuca, ale zwłaszcza u siebie. Na innych torach punkty zdobywa po wielkich męczarniach. Musi dawać z siebie wszystko, nie jedzie na takim luzie na jakim powinien. A Grisza? W Częstochowie solidny, chociaż zdarzają mu się wpadki... Ale kto ma ciągnąć ten wózek w meczu z Falubazem jak nie Grisza i Emil? Sądze, że Rosjanin solidnie zapunktuje i wystarczy to żeby zrobić dwa oczka więcej od Szweda. W parze jedzie z Szombierskim więc kolega z pary nie powinien mu odbierać punktów.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Sparta Wrocław-Stal Gorzów: Sparta @1,80 Unibet⛔⛔42-48 dzięki Klindt!

Widzę,że jest na forum sporo osób które liczą tu na wygraną Gorzowa.Ja się do nich nie zaliczam.Brak Woofindena oczywiście jest osłabieniem.Gorzów oczywiście ma bonus w postaci z/z czyli 6 startów KK i PUK-a.Tyle że akurat Sparta to jeden z niewielu zespołów,który na swoim torze potrafi w tym roku wykorzystać fakt że jedzie na własnych śmieciach.W Sparcie nie widzę słabego punktu poza juniorami,którzy mogą mieć problem żeby wygrać bieg ze Zmarzlikiem. Bartek wydaje się że wrócił na dobre tory,ale to jest jeszcze młody chłopak więc nie wykluczone że dziś znów pojedzie tak jak choćby w Bydgoszczy.Jędrzejak,Batchelor i Ljung są w stanie wygrywać nawet z tą super dwójką Stalowców. Jeśli wierzyć temu co piszą ludzie z Wrocławia to Suchecki i Klindt cały tydzień trenowali na Olimpijskim.Co daje taki trening pokazał w czwartek Robert Kościecha.Sundstroem wczoraj jakiś upadek w eliminacjach do GP,więc może być dziś poobijany.No i Hlib,czyli jeżdżąca zagadka.Ja stawiam na ekipę Piotra Barona.
----------------
Nie zaglądając do dzialu przejrzałem ofertę i popieram dwa typy podawane tu przez innych:
Klindt-Zmarzlik: Klindt @1,95 Bet365⛔1-10 pkt
Sówka-Wozniak: Sówka -1@1,75 Bet365✅9-3pkt
--------------
I dwa bety w których widzę spore value:

Przemek Pawlicki-Miedziński: Pawlicki @2,50 Betsafe✅9-7 pkt
Pawlicki poobijany,ale Adrian mnie na wyjazdach nadal nie przekonuje.Nawet w 6 czy 7 startach.

Jurica Pavlic-Greg Hancock: Pavlic@3,20 Betsafe⛔8-11 pkt

Hancock o bieg więcej,ale ja w Dziada nie wierzę;) A Jurica jest w stanie zrobić 11-13 pkt w 5 startach.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wrocław - Gorzów 1 @ 1,80 Unibet ⛔ 42-48 jednak Klindt nie podołał :?
Podobnie jak Levy gram na Spartę. Na swoim torze bardzo mocna drużyna bez dziur w pozycjach 1-5. Do tego 4 bardzo mocnych zawodników na biegi nominowane które w mojej ocenie zadecydują o losach meczu. Juniorzy po prostu nie mogą przegrać biegu młodzieżowego 5-1 i w ogólnym rozrachunku muszą być co najwyżej gorsi od juniorów z Gorzowa o 4-6 punktów wtedy typ wejdzie izzi. U gości tylko pewny Iversen. Kasprzak co prawda w niesamowitym gazie ale na tym torze nigdy rewelacji nie było. Linus wczoraj gleba. Hlib raczej nie ma co szukać w starciach z seniorami Sparty. Nawet brak Woffindena nie powinien odegrać roli bo Klindt potrafi jechać i te 10 oczek przykołaci tym bardziej że cały tydzień trenował pod okiem trenera Barona.

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Bjarne Pedersen kilka tygodni temu powrócił do składu Lechma Startu Gniezno po odsunięciu go od niego. Od tego czasu startuje w parze z juniorami gnieźnian, którzy dobrze radzą sobie na ich miejscowym owalu Ich dobra dyspozycja pomaga Duńczykowi w zdobywaniu punktów. Tobet proponuje na dziś linię 8.5, którą Pedersen przekroczył w ostatnim domowym spotkaniu Startu (zdobywając 9 pkt), z liderem Enea Ekstraligi Unibaxem Toruń, który do tego spotkania nie odniósł porażki. W meczu z Unią Tarnów wynik tego zawodnika może być podobny. Niestety największym minusem Pedersena jest jego sztywna jazda na trasie i zdobywanie punktów zależy od dobrego startu, co jest najważniejszym punktem biegu na twardym torze w Gnieźnie.
W swoim pierwszym biegu Pedersen wyjedzie na tor z juniorami i Januszem Kołodziejem, co przy odrobinie szczęścia może zakończyć się wygraną Duńczyka. Następnie występ w parze z Lisieckim, przeciw Łagucie i Vaculikowi, typujemy 2 oczka. Dwa wyścigi później pojedynek z Janowski i Madsenem, trójka w zasięgu Pedersena, co może mu dać 8 oczek, a w najgorszym wypadku około 6. Następnie gonitwa 11 - w parze ze Świderskim, a przeciwko Madsenowi i Łagucie, dodajmy 2 oczka. Pedersen zapewne pojedzie jeszcze w biegu nominowanym i nie wykluczone, że zostanie desygnowany do rezerwy taktycznej.
Bjarne Pedersen over 8.5 @2.00 Tobet 9 pkt (akurat tyle ile myślałem, że zrobi ???? ) ✅ 6j
6/10

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Częstochowa - Zielona Góra 2 @ 3,20 Tobet
Wczoraj jeszcze zagrałem na Zieloną Górę. Spore value, Falubazy dobrze radzą sobie na torze w Częstochowie. Dla Davidssona to najlepszy tor w E-lidze. Jabłoński ma epizody w Częstochowie i ten tor również zna doskonale. A to jest druga linia czyli najważniejsza, najistotniejsza sprawa. Protasiewicz, Hampel i Jonsson też zawsze notowali doskonałe wyniki na SGP Arenie. Dudek z juniorki powinien objechać swoich rówieśników i jeszcze może zastępować któregoś z zawodników z pozycji 1-5 jeśli będzie cieniował. Dla mnie Falubaz tutaj nawiąże równorzędną walkę i wcale się nie zdziwię jak wygra ten mecz. Czewa mocna ale cały czas nie wykorzystuje swojego potencjału i zawodnicy za często zaliczają wpadki na swoim torze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Włokniarz Częstochowa - Falubaz Zielona Góra 1 1,55 Unibet ⛔ &quot;Saszki&quot; dzisiaj 14/30 łącznie..
Mecz na szczycie w mojej ocenie. Włókniarz to bardzo mocna drużyna bez dziur w mojej ocenie szczególnie podczas spotkań w Częstochowie. Emil dzisiaj wątpię, że pojedzie znowu słabo. Laguta tez poziom powinien trzymać. Jensen ma silnik od Fleminga który widać, że pracuje bardzo dobrze. Juniorzy na remis bo drugi junior Falubazu w zasięgu bez dwóch zdań tych z Częstochowy. Goście to na pewno Hampel i Protasiewicz który wrócił do formy. Zobaczymy te &quot;rakiety&quot; w postaci Jonasa i Jabłońskiego. Jonssonowi w obecnej formie chyba nawet kilkadziesiąt sezonów w Częstochowie by nie pomogło. Stawiam na super mecz, jazdę po &quot;płotach&quot; i zwycięstwo gospodarzy.
PGE Marma Rzeszów - Polonia Bydgoszcz (0-6,5) 2 1,85 Tobet ✅ Polonia ???? ???? ????
Tak jak ktoś tu napisał wiele zależy od Hancocka. Jeśli Greg pojedzie na wysokim poziomie to o handicap jestem raczej spokojny a dodatkowo jest szansa wygrać dzisiaj. Rywale Polonii w walce o utrzymanie wygrywają mecze na wyjeżdzie więc i ona musi coś takiego uczynić. Czy ich dzisiaj na to stać? Zobaczymy. Nie takie rzeczy się już działy w tym sezonie na Podkarpaciu. Gospodarze to na pewno Walasek, myślę, że również dobre zawody pojedzie Rafał i Jurica. Nie wiem czego się spodziewać po Denisie który ostatnio bardzo dobrze się pokazał. Sówka będzie bardzo ciężki do objechania ale liczę na przebłysk formy juniorów z Bydgoszczy. Polonia to dziwna drużyna ale w mojej ocenie stać ich na jedną niespodziankę w sezonie na wyjeżdzie, dlaczego nie dziś? Skoro rywal bez swojego asa.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Fredrik Lingren - Tomek Gollob 1 +5.5@ 1.61
No ja rozumiem ze Tomek 6 startów ale szanujmy sie po pierwszej Gollob nie jest w jakiejs super formie po drugie Lindgren zer wozic nie bedzie mysle ze moze sie zakrecic kolo 9-10 pktow spokojnie Gollob max 13 i to takie naciagane wedlug mine hendicap za duzy o dwa punkty

K 46

karny

Użytkownik
Łukasz Sówka -1 (v Szymon Woźniak +1) 1 1,80 Bet365
Z ostatnich spotkań Stali wynika, że Sówka zawsze przywozi te 5-6 punktów i jest jednym z mocniejszych punktów drużyny z Rzeszowa. Marma mierzy się dzisiaj z Bydgoszczą, która ma problem z formą swoich juniorów a w szczególności z Woźniakiem, który miał być pewniakiem do zdobywania punktów w składzie Polonii. Ostatnie dwa spotkania to zaledwie 4 pkt. Wożniaka z czego 2 u siebie ze Startem ! Wydaje mi się, że Sówka nie powinien mieć problemu z pokryciem tego wyniku i wygranej w pojedynku.

typre 5

typre

Użytkownik
Unia Leszno - Unibax Toruń 2 @2,00 Tobet

Dzisiaj może warto pograć w kierunku Torunia. Na pewno wiele będzie zależeć od Miedzińskiego który aktualnie jest w gazie ale jak pójdzie mu na Smoczyku okaże się o 16. Do tego Holder i Gollob mimo wszystko swoje powinni zrobić. Leszno w tym sezonie zbiera punkty wykorzystując osłabienia rywali (wygrana w Cz-wie) oraz ten ostatni feralny mecz z Rzeszowem. Do tej pory z silnymi rywalami nic nie pokazali klęska w Zielonej Gorze z Toruniem to dopiero 1- szy mecz z Cz-wa jak mówiłem bez Emila i MJJ , do tego z teoretycznie skazywanymi na spadek : porażka z Betardem 47:43 , wygrana 49:41 ze Startem nie powinna napawać hura optymizmem. Jedyny mecz w którym pojechali wszyscy był mecz z Bydgoszczą wygrany 60:30 i tu zaskoczenie brak Hancocka który może nie uratowałby meczu ale ta przewaga spadła by znacznie. Tak więc widać jak Leszno zdobywa punkty , dzisiaj twierdzę że bedzie ciekawie i Apator zgarnie 2 pkt !

+ tak jak mówicie Falubaz ew z Handi , Wrocek

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/363130/andersson-pojedzie-za-pedersena-dunczyk-ma-wystapic-w-grand-prix-w-gorzowie
Kompromitacja biznesłumen Marty P. ????
Tym samym Bydgoszcz +6,5 @ 1,85 Tobet oraz Bydgoszcz @ 3,50 Tobet
Zdecydowanie do gry. Jeśli Dziadek Hancock pojedzie tak jak wczoraj to Gryfy to wygrają. Juniorka chyba tak słabo jak z Gnieznem już nie pojedzie bo w nich jest ogromna siła. Buczek ponoć dogadany ze sprzętem. Hans swoje zrobi. Wszystko zależy od Saszki i Kościechy. Robert raczej nie powtórzy tego co ostatnio czy 13 punktów ale jak te 7 chociaż zdobędzie i Sasza też ok 8 to oni ten mecz wygrają. Linia 6,5 wystawiona na to kto zdobędzie bonusa a przy absencji Dzika faworytem do zgarnięcia bonusa jest Bydgoska Polonia.

omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik
Wrocław-Gorzów 2 2.25 Bwin
Wrocław jedzie bez Woffindena który bez wątpienia jest liderem tej drużyny. Gorzowianie zanotowali ostatnio wzrost formy. Kasprzak jeździ ostatnio fantastycznie. Linus Sundstrem zaczął ostatnio punktować. Bartek zmarzlik również świetnie sobie ostatnio radzi. Wrocław nie jest najgorszy ale zawodnicy nie są na takiej fali jak gorzowianie. Kurs z pewnością zachęca do grania na gości. Dla mnie to spory value. Sparta jest nieobliczalna. Raz potrafi wygrać wysoko a raz przegrać. Myślę jednak że bez lidera nie poradzi sobie tak dobrze jak ostatnio.

S 202

szymontom

Użytkownik
Wrocław-Gorzów 2 2.25 Bwin
Wrocław jedzie bez Woffindena który bez wątpienia jest liderem tej drużyny. Gorzowianie zanotowali ostatnio wzrost formy. Kasprzak jeździ ostatnio fantastycznie. Linus Sundstrem zaczął ostatnio punktować. Bartek zmarzlik również świetnie sobie ostatnio radzi. Wrocław nie jest najgorszy ale zawodnicy nie są na takiej fali jak gorzowianie. Kurs z pewnością zachęca do grania na gości. Dla mnie to spory value. Sparta jest nieobliczalna. Raz potrafi wygrać wysoko a raz przegrać. Myślę jednak że bez lidera nie poradzi sobie tak dobrze jak ostatnio.
Swietna analiza,chyba sie skusze...

B 44

bjerne

Użytkownik
Gorzów ? kolego chyba nie widziałeś jak sobie zawodnicy tamtego klubu radzą we Wrocławiu, typ bez sensu.

Klindt - Zmarzlik typ 1 @ 1,95 bet365

Zmarzlik, ludzie się nim zachwycają, jaki to on nie jest. Prawda jest taka, że jest to zawodnik co najwyżej przeciętny i nigdy nie będzie drugim Gollobem, Hampelem. Popisał się w Bydgoszczy wioząc ciągle tyły, a jego jazda, jeżeli to można nazwać jazdą należy nazwać tragiczną. Klindt podobno trenował sporo, trener był zadowolony z tego co pokazywał. Więc jestem dobrej myśli, osobiście liczę, na wynik w okolicach 8-9 oczek, a taki wynik dla Bartka będzie bardzo ciężki do osiągnięcia. Duńczyk potrafi jechać i to dzisiaj udowodni. Młody z Gorzowa pewnie w juniorskim zdobędzie 3 oczka, a dalej ? Dorzuci może z 2-3 oczka. Więc typ powinien wejść spokojnie.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Gorzów ? kolego chyba nie widziałeś jak sobie zawodnicy tamtego klubu radzą we Wrocławiu, typ bez sensu.
Piszesz, że stawianie na Gorzów jest bez sensu? Czyli wobec tego warto wejść all-in na 1X?

Bez sensu to jest Twój komentarz. 2,25 to ciekawy kurs na gości.

Ostatnie mecze Gorzowa na Stadionie Olimpijskim (gospodarze na pierwszym miejscu):
2012 43:47
2011 48:42
2010 45:45
2009 40:50
2 zwycięstwa, 1 remis, 1 porażka
średnio 46 pkt/mecz

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Mecz z Toruniem to od razu telewizyja się pojawia. Nie wiem tylko czy słusznie bo skoro taki Rzeszów ma problemy ze sobą i świruje (a pani Półrozum niech zbiera ćwierć miliona za te swoje fochy) to co dopiero Toruń, który jest specjalistą w tej dziedzinie.
Załóżmy jednak, że mecz jakimś cudem się odbędzie, Miedziński przezwycięży swój lęk i na torze się pojawi, a Gollob z racji wieku zapomni, że istnieje coś takiego jak strojenie fochów. W tej sytuacji według mnie wygląda to tak: wierzę, że będzie się można po ścigać na przyczepnym torze i skoro w &quot;meczu&quot; z Rzeszowem komisarz kopę zatwierdził to teraz konsekwentnie nie będzie miał z tym problemu. Jeśli tak to można wykluczyć sytuację, w której Miedziński i Gollob robią swoje średnie. Wynik będzie ciągnął Holder bo w przypadku braku Warda i nieodrzałowanego Ryana nikt więcej z Torunia na kopie jechać nie umie. Unia jest niemrawa i nie będę jej tu wychwalał w niebogłosy bo zawodzi. Zakupy niestety słabe. Dzisiaj jednak myślę, że nie zrobią blamażu i każdy z trójki Lindgren, Bjerre i Zengota chociaż te 7pkt zrobi. Pulczasy szału w tym sezonie nie robią i nie powinni zagrozić Piotrowi i Tobiaszowi. No i chyba najważniejsze: jest pełna mobilizacja bo chłopaki wierzą, że jeśli wygrają to Józiu zostanie, można gadać co się chce bo to chłop prostym językiem mówiący ale 100 razy więcej wie o żużlu niż chociażby Rzeszowska jaśnie pani.
Dzisiaj wierzę w Unię:
Zwycięstwo w meczu: Unia Leszno kurs 1,61 bet365.⛔
Jeden z lepiej zrypanych meczy.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piszesz, że stawianie na Gorzów jest bez sensu? Czyli wobec tego warto wejść all-in na 1X?
Bez sensu to jest Twój komentarz. 2,25 to ciekawy kurs na gości.
Ostatnie mecze Gorzowa na Stadionie Olimpijskim (gospodarze na pierwszym miejscu):
2012 43:47
2011 48:42
2010 45:45
2009 40:50
2 zwycięstwa, 1 remis, 1 porażka
średnio 46 pkt/mecz
Ale po co przytaczasz wyniki poprzednich spotkań jak składy diametralnie się zmieniły i to właśnie na korzyść Wrocławia. Co z tego że Gorzów wygrał rok temu we Wrocławiu jak w Stali jechali Zagar, Gollob i Jensen którzy w 3 zdobyli 28 punktów...
Typu nie neguję bo każdy gra co chce ale takie argumenty są tylko po to by coś napisać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom