Vuelta po raz kolejny obsadą bije na głowę wszystkie GT. W zasadzie brakuje tylko Contadora. Top 3 wg mnie powinno być bez niespodzianek, Froome, Quintana, Nibali i zaraz za podium Aru i Valverde. Tour praktycznie wszyscy faworyci przejechali (poza Van Garderenem) takie GT zdarza się bardzo rzadko więc trzeba jednak liczyć, że ktoś się wykruszy. Największe znaczenie, będzie miała 40 km ITT która pewnie pozbawi Quintane szans na zwycięstwo. Majka z realnymi szansami na TOP 10, jednak skład Tinkoffu pokazuje, że potraktowali ten wyścig z przymrużeniem oka. Wypadł im Breschel, ale nie mam pojęcia czemu nie jedzie Kiserlovski czy Zaugg.
Co do dzisiejszego etapu, mam mieszane uczucia, i w tym tragicznym konflikcie miedzy grac, nie grac przeważyła ta nutka hazardzisty.
O trasie nie będę się rozpisywał bo wszystko już powiedziane. Co grać? Przede wszystkim ambitne drużyny, bez liderów na GC. Do tego mocne czasowo drużyny belgijskie i holenderskie bo niderlandy lubują się w przełajach ???? Ja zdecydowałem się zagrać:
Orica - Tinkoff 1 @ 1.80 William Hill
@Edit
Cofidis - Lampre 2 @ 1.675 Pinnacle
Dzięki Dawid za czujność ????
Co do dzisiejszego etapu, mam mieszane uczucia, i w tym tragicznym konflikcie miedzy grac, nie grac przeważyła ta nutka hazardzisty.
O trasie nie będę się rozpisywał bo wszystko już powiedziane. Co grać? Przede wszystkim ambitne drużyny, bez liderów na GC. Do tego mocne czasowo drużyny belgijskie i holenderskie bo niderlandy lubują się w przełajach ???? Ja zdecydowałem się zagrać:
Orica - Tinkoff 1 @ 1.80 William Hill
@Edit
Cofidis - Lampre 2 @ 1.675 Pinnacle
Dzięki Dawid za czujność ????