mam dodane o subskrypcji 44 watki i do nich zagladam, oczywiscie nei do wszystkich, bo roznie to bywa
ogolnie to zawsze zagladam do tematow Assitalia, filip_r2, almighty, fox71, fcbialas, mikecfc (szkoda ze tak rzadko daje typy), Alex76, Jacques, panmv poza tym ostatnio odwiedzam: rudassz, sparta, roY, Cr7, JuanCarlos, liverpool1988
no i co mi tam jeszcze wpadnie w oko
Od kiedy maxley wrócił i podaje swoje typy na hokeja mam ogromną szanse ,,pociągnąć" buki po kieszeniach ????
Ogromne doświadczenie w hokeju i niesamowita intuicja.
Bravo maxley !!!
Ja czasami podlągne kolegów: fox71, filip_r2, vice_versa, assitalia, roy, fcbielas
to tacy moim zdaniem lepsi typerzy. Zaglądam jeszcze do kilku ciekawych tematów lecz ników nie pamietam z glowy
hmm widze ze pare razy wymieniono moj nick.Bardzo sie ciesze zwlaszcza ze teraz bkmacherke traktuje jako zabawe.
ja sobie wejde do vice versa , filipa bo uwazam ze jest naprawde swietny i od samego poczatku praktycznie .Czsem zobacze cos w kuponach ze statsami.Osobiscie bardzo lubie pasjonatów pewnych sportów bo wiem ze znaja sie na rzeczy. niestety generalnie mam malo czasu na przegladanie topicow , bo i tak w 95% gram swje typy
Maxley po tej długiej nieobecności na forum typuje wprost fenomenalnie !!!
Jest obok foxa najlepszym typerem hokeja na tym forum, o czym świadczaąjego typy w temacie ,,kupony".
wszsytkie VIPy, a szczególnie vice versa i almighty
a ze zwykłych uzytkowników (co nie znaczy ze są słabi) - clavius, Roy, Sparta
szczerze to jak szukam jakis ciekawych typów na forum to wole udac się do konkretnego działu.
Uważam że każdy kto prowadzi temat w dziale kupony ze statystykami i w Vipach powinien co jakś czas podawać stan konta... a tak jest rzadko. Jesli kazdy by podawal to moglibysmy wybrać najlepszych.
Uważam że każdy kto prowadzi temat w dziale kupony ze statystykami i w Vipach powinien co jakś czas podawać stan konta... a tak jest rzadko. Jesli kazdy by podawal to moglibysmy wybrać najlepszych.
A co ma do tego stan konta?
Wiele osób ma naprawdę świetne typy, a gra stawkami rzędu 10-20 zł, bo na tyle jego budżet pozwala. Jak już, to powinno się mieć statystyki procentowe. To bardziej pokazuje trafność typera, niż stan jego konta.
ja najczęściej odwiedzam działy tematyczne i wydaje mi się to sensowniajsze niż granie na pały typów vipów. Ewentualnie jak wiem że któryś z nich jest specjalistę od interenującej mnie dyscypliny to lukam co zagrał ale tak to tylko działy tematyczne.
ja patrze do typów: vice, filipa, almighty, Alex76, Jacques, Kuki, roman_zawodowiec, doberman, i do cerbera i the dona zeby zobaczyc na co NIE stawiać ????
a ja ostatnio jakos nie moge sie do nikogo przekonac... jedynie filip, a reszta jako raz lepeij raz gorzej... moze dlatego ze taki martwy okres troche...