>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

kody do luck3

Status
Zamknięty.
bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Konto zablokowane. Napisałem już na podany przez nich adres i czekam na wyjaśnienia.
czuję jakiś wałek ;/ ja narazie mam na koncie wygraną + depo i czekam, ale jak Tobie zablokowali to może to się źle skończyć

P 187

promil80

Użytkownik
ja dwa razy wypłaciłem od nich, raz 476 usd to czekałem kolo 3 tygodnie ale już za drugim razem 100 usd miałem po paru godzinach na moneybookers, za trzecim razem jak chciałem wypłacic 70 usd to mi zablokowali konto niewiedziec czemu (miałem tylko jedno konto),pisałem do nich ze 30 razy ale bez odzewu.????

czyli jakaś nadzieja jest że ci wypłacą ale zabardzo bym sie nie napalał.

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
ja dwa razy wypłaciłem od nich, raz 476 usd to czekałem kolo 3 tygodnie ale już za drugim razem 100 usd miałem po paru godzinach na moneybookers, za trzecim razem jak chciałem wypłacic 70 usd to mi zablokowali konto niewiedziec czemu (miałem tylko jedno konto),pisałem do nich ze 30 razy ale bez odzewu.????

czyli jakaś nadzieja jest że ci wypłacą ale zabardzo bym sie nie napalał.

No to nadzieja jest ;) Dzięki za odpowiedź. To moja 1-wsza wypłata z tego kasyna, więc może konta nie zablokują jak do tej pory nie zablokowali.

H 0

himartines

Użytkownik
Kod świąteczny: PREXMAS

$10 Free bonus to all customers.
The bonus is active only from 18.12.2009 (00:00 am) till 21.12.2009 (00:00 am) for ALL Luck3 customers.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom