>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kobieta w świecie bukmacherki

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Witam!
Chciałbym konkretnie zapytać o pewne sytuacje. Na william hillu przy pierwszej wypłacie oprócz dowodu proszono mnie o skan rachunku i powiedziano mi, że jeśli nie mam rachunku na siebie, z adresem jak w dowodzie, to rachunek na ten adres z dowodu na kogo innego mam wysłać oraz skan dowodu tego kogoś, by zweryfikować konto. To jedyna moja taka sytuacja, zawsze wystarczył dowód lub wyciąg z banku. Teraz moje pytanie brzmi, czy jeśli kobieta założy konto u bukmachera i ma swoje konto bankowe/konto skrill/skan dowodu/rachunek na adres z dowodu/dowód na osobe z rachunku, to czy czegoś jeszcze bukmacher może od niej zażądać? Wiem, że kobiety w bukmacherce to nisza, że traktuje się je inaczej, ale jak to wygląda u poszczególnych buków, jak wygląda taka weryfikacja? Interesujące buki:
-Bet365
-WilliamHill
-Unibet
-Betclic
-Expect
-BAH
-Sportingbet
-Betfair
-Pinnacle
-Tobet
-Maraton
- TitanBet
-Comeon
Jak to wygląda u każdego buka osobno inni bukmacherzy też mile widziani Betsson, Betsafe itd.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pytanie raczej do kobiet, ale nie napisałeś ważnej informacji.
Mowa jest o sytuacji, gdy kobieta zarządza swoim kontem, gra swoje typy itp. czy dochodzi do multikonta i ktoś gra na koncie od żony/dziewczyny/mamy?
Ma to kolosalne znaczenie przy rodzaju weryfikacji i jest to proste do wykrycia.
Przy opcji nr 1 weryfikacja będzie normalna, przy opcji nr 2 może dojść np. weryfikacja telefoniczna.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Nie tak dawno temu pomagałem znajomej z rozpoczęciem zabawy z bukmacherką. Iinteresuje się ona sportem więc chciała spróbować. Wybrała sobie Bet365 i z tego co mówiła wysłała im skany dowodu i konto zweryfikowane więc w Bet365 nie powinno być problemu. O reszcie bukmacherów nie słyszałem ale w Bet-at-home nie ma chyba żadnej weryfikacji... Pinnacle też rzadko weryfikuje chociaż nie wiem jak to jest w przpadku kobiety.

Myślę, że dowód w większości przypadków wystarczy.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Marcinie, chodzi oczywiście nie o multikonto, a o sytuację pierwsza. Pytam o to dlatego, iż koleżanka ze studiów gra u ziemniaków i zawsze jej wyrzucam to, dlaczego nie gra u buków internetowych.
Pytanie kierowane jest dlatego, iż zastanawia mnie, czy nisza kobieca bez problemu może grać bo słyszałem, że na konta zarejestrowane na płeć żeńską nakładane są częściej i szybciej limity, bo w większości przypadków chodzi o wyłudzenia przez multi konta - wyłudzenia bonusów.
PS. Czyli bet365 załatwiony ???? . Jest może jakiś temat na forum - zbiorczy, w którym jest wszystko odnośnie weryfikacji u bukmacherów? Mowa o takiej standardowej.

Do góry Bottom