>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Klubowy Puchar Świata 2009 - KATAR

Status
Zamknięty.
G 24

gijom

Użytkownik
No Skra dzisiaj znacznie odbiegala od Trentino, glownie na siatce przegrywali, ale co sie dziwic, jak zawodnicy wloskiej druzyny atakuja 20 cm nad naszym blokiem. Kurek w ataku to za malo, Wlazly jeszcze nie wrocil do swojej optymalnej formy, Bakiewicz, Antiga ze swoja technika dzisiaj nie zaskakiwali rywali. Przegralismy zasluzenie, ale mysle, ze w normalnym systemie gry bylby duzo bardziej wyrownany mecz.

radek03 90

radek03

Forum VIP
A mnie zawiódł Nawrocki, myślałem, że dobrze przeanalizuje przeciwnika i wyciągnie prosty wniosek, mają dużą siłę ogniw i to jest ich przewaga, która pogłębia się w tym systemie. Dla mnie tutaj jasne, że ściągamy Bąkiewicz i dajemy przyjęcie Kurek+Antiga i atak Wlazły. A tutaj trener ściąga Antigę, który był jakąś alternatywą dla Kurka w ataku a zostawia Bąka, na którego aż ciężko się patrzyło jak nieporadnie próbuje atakować, to nie jego bajka. Dla mnie Nawrocki się trochę pogubił, bo jakieś kontuzji u Stephana nie widziałem aby uzać ten krok za słuszny. Szkoda że nie udało się wygrać pierwszego seta, była szansa, trochę głupich błędów i koniec. Ale tak, myślę, że w normalnych zasadach przy obecnym stanie kadrowym Skra byłaby w stanie grać jak równy z rónym z Trentino i nawet wygrać. A trzeba patrzeć, że jeszcze ma wiele opcji, wróci Wlazły na pełne obroty, wróci Winiar, potencjał wzrośnie bardzo mocno, więc myślę, że tutaj Włosi są do ogrania. A słowa komentatora, że Trentino jest klubem, którego nie będzie w stanie pokonać chyba nikt na świecie, dla mnie przesadzone. Poczekamy do fazy play-off LM, myślę że w tym najważniejszym okresie rozgrywek, Skra będzie już w pełni optymalnym składzie i dyspozycji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom