Dla mnie osobiście najważniejszą informacją w sprawie meczu ZAKSy jest to, że Torres jest gotów do gry...
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Cucine Lube Civitanova
2:3
powyżej 3,5 seta 1,50
1xbet
powyżej 182,5 1,84
1xbet
Civitanova i powyżej 182,5 3,10
1xbet
Wczoraj ZAKSA po niezmiernie ciężkim meczu ograła zespół z Iranu 3:2, w sumie nie zdziwiłem się takim wynikiem o czym pisałem wczoraj, że buki nie doceniły ten zespół i dali tak niski kurs na Kędzierzyn.
Dziś rywal dużo mocniejszy, który wczoraj ograł bardzo gładko klubowych Mistrzów Świata z przed roku Sada Cruzeiro 3:0. Kapitalny mecz rozegrał atakujący T. Sokołow, który zdobył aż 20 punktów czy dziś powtórzy taki wynik? Nie wydaje mi się by zagrał na takim samym poziomie...
A to, że Włosi trafili z genialną formą to jeszcze bym się wstrzymał bo jedna jaskółka wiosny nie czyni... Ja pamiętam także te słabsze mecze w wykonaniu Civitanovej.
Osobiście stawiam w tym meczu na over bo nie wydaje mi się aby Włosi zakończyli ten mecz w 3 setach. ZAKSA też potrafi grać w siatkówkę.
Na ryzyko proponuję zakład wygrana gości i powyżej 182,5 punkta w meczu czyli minimum te 4 wyrównane sety.
Jeśli miałbym zaproponować jakiś zakład na ten mecz poza typowaniem 1,2 bądź over under to...
Kto więcej punktów?
S. Deroo - O. Juantorena 1,95
forBET 25:23
Wczoraj Deroo zdobył 21 punktów natomiast Juantorena 10 - oczywiście Deroo grał 5 setów a Juantorena 3 lecz w ZAKSIE atak jest rodzielony na Deroo i Torresa natomiast w Civitanowej już jest to bardziej rozległe bo Sokołow, Juantorena, Sanders... Poprostu moim zdaniem Deroo będzie miał więcej piłek w ataku niż Juantorena co za tym idzie powinien zdobyć więcej punktów.
Drugim zakładem jest:
Czy któryś zawodnik zdobędzie więcej niż 25 punktów?
TAK 2,80
forBET Sokołow 26 punktów
Wczoraj Torres 26 punktów i Sokołow 20 a dziś te dwa ogniwa będą bardzo potrzebne ...
PGE SKRA Bełchatów - Personal Bolivar
3:1
Bolivar +14,5 1,57
eFortuna Szkoda 2 seta...
powyżej 3,5 seta 1,75
forBET
Bełchatów i powyżej 165,5 2,26
1xbet
Wczoraj Bolivar postawił się Kazanowi nie zagrali źle, w 1 i 2 secie grali w miarę równo, 3 set także był wyrównany bodajże 15/16:14 było dopiero pod koniec Kazań odskoczyli przeciwnikom. Ja uważam, że SKRA jest dużo słabszym rywalem dlatego nie zdziwię się jeśli przegrają nawet seta.
Sarmayeh Tehran - Sada Cruzeiro
0:3
Sada powyżej 92,5 1,73
eFortuna
Sada i powyżej 179,5 2,75
1xbet
Tutaj będzie króciutko, jeśli Sada zagra tak jak wczoraj to mogą nawet to spotkanie przegrać lecz nie wierzę w taki układ... Irańczycy na pewno się postawią tak jak wczoraj postawili się ZAKSIE, nie wydaje mi się aby ten mecz zakończył się w 3 setach dlatego takie 2 typy.