>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Klubowe MŚ 2025

krzysiek74 720,4K

krzysiek74

Znawca - Serie A

Finał Pucharu Interkontynentalnego FIFA 2025, znany również po prostu jako Puchar Interkontynentalny FIFA 2025, będzie finałowym meczem Pucharu Interkontynentalnego FIFA 2025, międzynarodowego turnieju piłkarskiego, w którym zmierzą się mistrzowie klubowi z każdej z sześciu konfederacji kontynentalnych. Mecz odbędzie się 17 grudnia 2025 roku pomiędzy Paris Saint-Germain a zwycięzcą Pucharu Challenger FIFA (systemu pucharowego pomiędzy pozostałymi pięcioma konfederacjami).

Al-Ahli AFC
Cruz Azul CONCACAF
Flamengo CONMEBOL
Pyramids CAF
Auckland City OFC
Paris Saint-Germain UEFA

I runda 14.09 g. 21.00
Pyramids - Auckland City 3:0 (14' El Karti, 74' Hamdym 85' Ziko) "30 June Stadium", Kair

II runda
Al-Ahli - Pyramids 1:3 (45'k. Toney - 21', 71', 75' Mayele) "King Abdullah Sports City", Jeddah 23.09 g. 21.00

Cruz Azul - Flamengo 10.12 "Ahmad bin Ali Stadium", Al Rayyan g. 20.00

Play-off

Cruz Azul/Flamengo - Pyramids 13.12 "Ahmad bin Ali Stadium", Al Rayyan g. 18.00

Finał 17.12

Paris Saint-Germain - Cruz Azul/Flamengo/Pyramids "Ahmad bin Ali Stadium", Al Rayyan g. 20.00

Otrzymane punkty reputacji: +1957
successful 4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko informacji o pogodzie
Ktoś coś?

😉

Prince de Belial 3,4M

Prince de Belial

Forum VIP

😉
Szefie... ale to nie ta lokalizacja 🤣🫠

Do pełni szczęścia brakuje mi tylko informacji o pogodzie

Ktoś coś?
1000007230.png

krzysiek74 720,4K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie : PSG - Flamengo
Typ : wygrana PSG
Kurs : 1,61
Bukmacher : Superbet

Mecz finałowy Pucharu Interkontynentalnego, w którym zdobywca europejskiej LM zmierzy się z triumfatorem Copa Libertadores 2025, brazylijskim Flamengo. Spotkanie rozegrane
zostanie na katarskim obiekcie, zwanym Ahmad bin Ali Stadium. Kadrowo Paryżanie mocniejsi i moim zdaniem udowodnią swą wyższość w tym meczu.
Mój typ to wygrana PSG.

Otrzymane punkty reputacji: +219
sunxl 2,9M

sunxl

Typer
PSG vs Flamengo:
Flamengo powyżej 1.5 gola @3.70
Giorgian de Arrascaeta strzeli gola lub zanotuje asystę @2.55
Giorgian de Arrascaeta strzeli gola i zanotuje asystę @21.00
Jorginho kartka @2.60
Superbet

W przeciwieństwie do Flamengo PSG przystępuje do tych rozgrywek jedynie w finale. Rywale musieli przebijać się przez kolejne rundy, eliminując najpierw meksykańskie Cruz Azul, a potem egipskie Pyramids.

Klub z Paryża zmagał się jeszcze niedawno ze sporymi ubytkami w kadrze, ale wydaje się, że sytuacja jest już ustabilizowana. Brakuje Achrafa Hakimiego oraz Ibrahima Mbaye, który w ostatnich dniach robił furorę na francuskich boiskach. Gol z Rennes oraz 2 asysty z Metz pokazują, że jest spory potencjał w 17-latku. Całe szczęście, że wykurował się Ousmane Dembele i powinniśmy ujrzeć tego zawodnika z ławki rezerwowych.

Ostatnie tygodnie nie były najlepsze w wykonaniu PSG. Remis z Athletic Bilbao, czy też porażka z Monaco pokazują, że zdobywca Ligi Mistrzów potrzebuje czasu, aby się rozkręcić. Defensywa szwankowała w weekend, gdzie ostatnia drużyna Ligue 1, a więc Metz była w stanie strzelić dwa gole i do końca trzeba było drzeć o zwycięstwo.

Ciekawy jestem, jak podróż do Kataru oraz nagromadzenie meczów w Europie oraz w kraju wpłynie na postawę faworytów. Jedno jest pewne, brak triumfu w Pucharze Interkontynentalnym będzie uznane za sporą niespodziankę. Czy PSG pójdzie drogą Realu Madryt z poprzedniego roku?

Dla Flamengo przebijanie się przez ćwierćfinał oraz półfinał może mieć zbawienny wpływ. Przede wszystkim Mistrz Brazylii przyzwyczaił się do warunków, które panują w Katarze. Aklimatyzacja przebiegła sprawnie i przede wszystkim daleka podróż została przebyta już tydzień temu.

Jasne, konfrontacje z Cruz Azul oraz z Pyramids nie były łatwe, a PSG to kompletnie inny kaliber, niemniej jednak finałowy outsider ma już doświadczenie w meczach z europejskimi klubami. Stało się to tak, bo w lecie zostały rozegrane Klubowe Mistrzostwa Świata, gdzie udało się pokonać m.in. późniejszego triumfatora tych rozgrywek, a więc Chelsea 3:1, czy też nawiązać równą walkę z Bayernem Monachium w 1/8 finału, przegrywając ostatecznie 2:4.

Jak możemy zauważyć Flamengo nie prezentowało wtedy defensywnego stylu gry, wręcz przeciwnie, w łącznie 4 rozegranych spotkaniach na klubowych MŚ padło 8 bramek po stronie Brazylijskiego zespołu.
Outsider pragnie zakończyć rok z kolejnym trofeum. Niespełna 2 tygodnie temu świętowano mistrzostwo krajowe. Czy dzisiaj znajdzie się kolejny powód?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na PSG i naturalnie jakość jest po stronie Paryżan, ale mam dziwne przeczucie, że to Flamengo sięgnie po triumf. Tak jak wspomniałem wyżej, Mistrz Brazylii ma handicap w postaci obycia się na tym turnieju i ich podejście do Pucharu Interkontynentalnego może być bardziej poważne od rywala.

Zdecydowałem się na 2 gole outsidera oraz na trafienie lub asystę ich kapitana. Giorgian de Arrascaeta świetnie odnajduje się w Katarze. W ćwierćfinale z Cruz Azul popisał się 2 bramkami, a w półfinale z Pyramids 2 asystami. Był odpowiedzialny za wszystkie gole swojego zespołu na tym turnieju. Wierzę, że dzisiaj będzie podobnie.

PSG w defensywie nie bryluje i w mojej opinii nie znajduje się w najlepszej dyspozycji. 2 stracone bramki w weekend z ostatnim zespołem Ligue 1 to potwierdzają. Liczę mocno na Falemengo i ich kapitana.

Do góry Bottom