>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klub Gracza - odbiór nagród

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Korzysta ktoś z ich Klubu Gracza? Jeśli tak - w jaki sposób odbiera się nagrody? Nie mogę znaleźć tej opcji, może jest ona otwierana na koniec miesiąca tylko?

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Sam sobie odpowiem, może i Wam się to przyda ;)
Bartek: Uprzejmie informujemy, ze Zaklady Bez Ryzyka zdobyte w promocji KLub Gracza przyznawane sa na poczatku kazdego miesiaca. W przeciagu pierwszych 2-3 dni kazdego miesiaca zaklady powinny pojawic sie na koncie gracza. Informujemy rowniez , ze punkty sa aktualizowane co 24 godziny i nie sa aktualizowane w weekendy. Bartek: Sa one przyznawane automatycznie

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zakłady bez ryzyka przyznawane są na dwa sposoby (w zależności od bukmachera)
Albo dostajesz &quot;wirtualną kasę&quot;, którą możesz postawić na singiel (czasem także akumulator) i wtedy zazwyczaj otrzymujesz samą wygraną (bez tej wirtualnej stawki przyznanej przez bukmachera).
Inny rodzaj zakładów bez ryzyka to zwroty. Grasz za swoje pieniądze a potem buk, w przypadku porażki zwraca 100% (choć czasem mniej) stawki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Korzysta ktoś z ich Klubu Gracza? Jeśli tak - w jaki sposób odbiera się nagrody? Nie mogę znaleźć tej opcji, może jest ona otwierana na koniec miesiąca tylko?
ja stamtąd wygrywam tylko free-bety najwyższy 10 zł miałem, a nagrody rzeczowe ? nigdy ... ale podejrzewam, że wysyłają na adres korespondencji po uprzednim poinformowaniu użytkownika ...

Do góry Bottom