>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

klony bet365

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
H 115,9K

hagi84

Użytkownik
goalbet dziadostwo niesamowite, cos trafisz mniej popularnego i leci void, nie wspomne juz o limicie po jednym zakladzie - zdala sie trzymac od tego gowna.

Otrzymane punkty reputacji: +444
T 22,6K

tadzin

Użytkownik
na delasport to watpie ze gdziekolwiek pogracie sobie "bardziej na serio"

chociaz teraz to prawie nigdzie nie da sie pograc na serio

B 10,8K

Bushek26

Użytkownik
No nie wiem ja i na sportmarket i na betinasia ni chuja czasem typów na damską piłkę znaleźć nie mogę. Ogólnie problem z szukaniem tego kurwstwa poza 365

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
na pinnacle i orbitX pograsz na serio :)
tez nie, no chyba ze na puszczonych limitach gdy juz nie ma zadnych value. a na gieldach siatkowki nie ma. plynnosc zerowa.

na mecze ktore mnie intersuja i sa jutro pinnek ma aktualnie limity na 100e. a gdyrzucisz to 100 e to kurs sobie runie radosnie.

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
tez nie, no chyba ze na puszczonych limitach gdy juz nie ma zadnych value. a na gieldach siatkowki nie ma. plynnosc zerowa.

na mecze ktore mnie intersuja i sa jutro pinnek ma aktualnie limity na 100e. a gdyrzucisz to 100 e to kurs sobie runie radosnie.
rzadko gram na Orbicie, ale przed igrzyskami pobrałem całkiem solidnie (ok. 20k pln) wygraną Polski z USA kiedy przyjeżdżały rezerwy (jakoś 3-4 dni przed meczem) więc siatkówkę też da się pograć (no chyba, że chodzi ci o jakieś nisze)

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
rzadko gram na Orbicie, ale przed igrzyskami pobrałem całkiem solidnie (ok. 20k pln) wygraną Polski z USA kiedy przyjeżdżały rezerwy (jakoś 3-4 dni przed meczem) więc siatkówkę też da się pograć (no chyba, że chodzi ci o jakieś nisze)
na meczach repr widzialem ze na betfair rzucaja jakies pienaidze, bo na ligach to zero, ale zeby pare tysiecy euro bylo rzucone to nie uwierze poki nie zobacze

max co widywalem to setki euro na rynkach siatki

Do góry Bottom