>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klawiatura e52

ted 12,8K

ted

Forum VIP
dzis upadł mi telefon i nie działaja klawisze 3,7,9 wystarczy cos pogrzebac i poprawic czy to jednak bedzie plytka klawiatury do wymiany?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Spróbuj coś sam podziałać, możliwe że to wystarczy.
Długo masz ten telefon? W ostatnim czasie wszystkie osoby, które znam i posiadają ten telefon narzekają na jego zawodność, reklamacje.
Oby u Ciebie tak nie było.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ten telefon jest niezawodny, tylko tyle razy mi spadł ze w koncu cos musiało sie stac, nie miałem tak małego srubokretu zeby rozkrecic go i oddałem dzis do serwisu, mozliwe ze płytka klawiatury wtedy &#39;tylko&#39; 60zł

B 178

becks-59091

Użytkownik
No nie wiem czy jest taki niezawodny ;)

Kolega ma e52, chciał go sprzedać. Wizyta w kilku komisach i nikt nawet nie chce popatrzeć na niego twierdząc, że takiej paaki nie weźmie bo nikt go nie kupi ????
Nie dziwie się patrząc jak kilku osobom w ostatnim czasie padł.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
chyba modele pomyliłeś :p nie bez powodu ciągle cene trzyma 400-500zł , w komisach nówki kupią,nie wiem w jakim stanie miał twoj kolega

ludzio13 2

ludzio13

Użytkownik
Ja duzo sie naczytalem o awaryjnosci e52, ale zaryzykowalem i na razie (odpukac) smiga i nic mu sie nie dzieje. Kupiony dokladnie rok temu w styczniu. Kolezanka tez ma i tez nic sie nie dzieje. Nie wiem, moze znaczenie ma to, ze kupujac zastrzeglem ze ma byc made in finland, a nie hungary i kolezance tez tak poradzilem.
PS. Zeby nie sklamac, to nawigacja po wgraniu map mi nie dziala a od pewnego czasu dzwieku przychodzacego smsa czasami nie ma (ale wystarczy wylaczyc telefon i jest, chociaz za jakis czas znowu mu sie zdarza nie sygnalizowac dzwiekiem nadejscia smsa). Wiec jednak do czegos minimalnie daloby sie przyczepic w moim przypadku, ale to tak marginalne sprawy, ze ogolnie uwazam ze sprawuje sie bardzo dobrze

B 178

becks-59091

Użytkownik
chyba modele pomyliłeś :p nie bez powodu ciągle cene trzyma 400-500zł , w komisach nówki kupią,nie wiem w jakim stanie miał twoj kolega
Nic nie pomyliłem :razz:

Kolega telefon miał w stanie dobrym, siostra podobnie, inni znajomi również.
W komisie używanej nikt nie chce brać, żaden gość nawet na niego nie popatrzył. Pytany dlaczego odpowiedź krótka: awaryjny ;)

Do góry Bottom