>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Klasyfikacja zawodników formuły 1

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
nie wtopił byś nie wtopił mi też się nie chce wierzyć jak jak roY&#39;owi żeby takie duże firmy doświadczone teamy i zawodnicy dali plamę już na pierwszym wyścigu. czołówka na pewno dojedzie.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Pewna to jest tylko śmierć.

A żeby zawodnik był sklasyfikowany musi ukończyć 90% wyścigu, a nie cały.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
W tamtym sezonie tak było nawet na oficjalnej stronie f1 tak pisało. Raz stawiałem że zawodnik nie dojedzie, gość odpadł; na 3 kółka przed końcem i mi policzyli jako przegrany i sie dowiedziałem juz co i jak. A ty co masz za źródło z tym, że musi do mety dojechać??

Edit: Cytat ze strony: &quot;These state that any driver who completed at least 90 per cent of the race distance will be classified&quot;

P 0

pavlinho

Gość
W totomixie musi ukonczyc cały wyścig, w milenium bodajże liczą jako wygrany zakład jak przejedzie 90% wyścigu ???? wszystko zależy od buka ???? ja na f1 w tamtym sezonie zbiłem kokosy grając skl i pojedynki :p

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
...kiedyś pisałem do supportu (w Bwin) na temat tych klasyfikacji i mi odpisali, że zawodnik musi dojechać do mety. ????
Pozdrawiam. ;-)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Myślałem że kupon wtopiony po obejrzeniu wyścigu bo Raikkonen nie dojechał do mety a tu proszę unibet rozliczył mi na ✅ Czyli sprawdziła się wersja rifrafa że 90% wyścigu musi przejechać ????

Do góry Bottom