>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Klasyfikacja zawodników formuły 1

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
nie wiem czy dobrze mysle ale zeby zawodnik byl sklasyfikowany musi ukonczyc wyscig w pierwszej 3dziestce ? wydaje mi się że jest to dobry sposób w którym wybieramy z 3 kierowcow i daje nam to ako1,6-1,7, kursy w stsie na to wydarzenie wahaja sie od 1,2-1,6 i mam zamiar grać to, może ktoś z Was już coś takiego stawia albo stawiał kiedyś, bardzo zachęcam do dyskusji na ten temat

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
tak...zawodnik musi dojechać do mety, jest to ciekawa metoda bo można sobie zrobić niezłe ako, ale w praktyce bywa róźnie.
Ja chyba zaryzykyje Masse Raikonena Heidfelda Hamiltona i Alonso że dojadą ????

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
no właśnie chciałbym się dowiedzieć jak to jest w praktyce może ktoś z Was to gra ? albo interesuje sie mocno F1 ?

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
w praktyce wygląda to tak że żadko zdarza się wyścig kiedy wszyscy dojadą.
Szczerze to niepamiętam takiego wyścigu.
Zwykle problemy z dojechaniem mają mało doświadczeni kierowcy ze słabszych ekip

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Biorąc najniższe kursy (nie znam sie na F1) wyszły typy Gorillaza. AKO 2.74 więc może postawie bo z tego co wiem są dobrzy więc do mety powinni dojechać ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja poczekam 2-3 wyscigi i zobacze jak zawodnicy beda sobie radzili bez kontroli trakcji, bo to moze byc kluczowa sprawa, bo ze znanych kierowcow malo kto tak startowal.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
w skrocie chodzi o to ze jak dodasz duzo gazu przy przyspieszaniu to kola nie straca przyczepnosci i bolid bedzie przyspieszal jak najszybciej ale tak zeby nie wpasc w poslizg, np przy wychodzeniu z luku mogli dawac w palnik i samochod nie lapal poslizgu a teraz beda musieli uwazac ;p bedzie co ogladac mam nadzieje ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie nie polecam tego systemu grania. Wystarczy przejrzeć zeszłoroczne GP. Zobaczycie, że tylko w połowie wyścigów czołowa 6 w klasyfikacji generalnej dojeżdzała w komplecie do mety. Nie mówiąc już o tych z niższych pozycji ...
Zwłaszcza na początku to loteria ...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Dzięki Jasiek czyli przez ten bajer &quot;system&quot; będzie miał ciężej.
Zagrałem sobie dzisiaj takiego tasiemca ale kursy małe i na kuponie są między innymi typy że zostaną sklasyfikowani :
Alonso, Raikkonen oraz Hamilton. Co myślicie o tym :?:
Reszta typów to nie ten temat ;)

roy. 187

roy.

Forum VIP
Alonso, Kimmi i Hamilton na pewno dojada do mety. Bez przesady, poza tym pogoda w Australii ma byc dobra, 36stopni, bez deszczu wiec o dojechanie nie bedzie tak ciezko tylko czy ta pieprzona kontrola trakcji im nie przeszkodzi, przekonamy sie ...

roy. 187

roy.

Forum VIP
No ok, ale nie sadze by tacy zawodnicy i ich zespolydali plame w pierwszym wyscigu.

Uwaga: Na przyszlosc prosze zakladac takie tematy w dziala F1 ;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Na Kubice kurs 1.33 około czyli ładny jeśli by porównywać z czołowymi zawodnikami ale boję się go dać bo te jego bolidy jakieś niedorobione były w tamtym sezonie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Taka pogoda jest zdradziecka :p Trzeba też pamiętać , że w Australii zawsze bardzo gorąco (dosłownie i w przenośni ) jest w 1 zakręcie po starcie ...
Nie żebym Was straszył ale teraz nie będziecie mogli powiedzieć, że o tym nie wiedzieliście :p

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja będę mógł powiedzieć bo kupon już poleciał ;) Z każdym waszym postem nabieram coraz większych wątpliwości co do systemu i co do moich typów. No ale zobaczymy bo jednak postawiłem na czołówkę.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
najwiecej kraks zawsze bylo w pierwszych zakretach po starcie poki wszyscy byli blisko siebie, wiec teraz bez kontroli trakcji pewnie straty bede o wiele wieksze juz po pierwszych zakretach bo jak wiadomo nie chodzi tylko tu o przyspieszanie ale i o hamowanie

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
jak dobrze ku#wa być na takim forum gdzie wiara obeznana, pewnie bym wtopił hajs a tak zagram strzeli/niestrzeli

Do góry Bottom