WitamWitam,jako ze jestem nowy mam kilka pytan,mysle ze starsi wyjadacze beda znali odpowiedz.
1.Jak czesto pada kupon o lacznym kursie(kombinacyjny) 10? Da sie jakos srednia wyliczyc ?
2.Co sadzicie o progresji na wygrane 5-8 zl majac 2 tysiaki ?
Buki tylko czekają na takich graczy jak ty. Tworzenie kuponu ako 4-5 zdarzeń w bah to lekko mówiąc zły pomysł. Sztucznie będziesz tylko podwyższał ich marżę.Buk to bah ,dyscypliny to glownie pilka nozna ,ale poradycznie reczna,siatkowka...
//Zdaje sobie ze progresja to szybka droga do bankructwa ale... ,dlatego chce wszystko dokladnie przemyslec zeby nie zbankrutowac.,dlatego chce wyliczyc minejwiecej jak czesto pada kuponz lacznym kursem 10. Zaczolem troche juz liczyc wyszlo ze na 36 spotkach potrzebuje 1650 zloty zeby nie zbankrutowac.. a jestem w stanie dozbierac nawet do 2 tysiakow zeby sie zabezpiczeyc a moze i nawet wiecej... Wiec co o tym myslicie ?
Zapomnialem dodac ze chce robic po 4-5 zdarzen,no chyba ze dodam takie 95% z kursem 1.2,1.3 to 6 ale bede staral sie w 4-5 zmiescic.
Nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanie, czy buk moze nalozyc limity na stawki? a jesli tak to raczej nie na kwotach kilkuset zlotych..zgadza sie ?
poniżej 7 to poniżej , czyli od 0 do 6 , podobnie z tym 6.5 jak i azjatyckim. czyli 6 lub mniej za 7 masz zwrot albo osobny kurs jak jest w ofercie za dokładne 7.Cześć, mógł by mi ktoś wyjasnić jak zostanie rozliczony zakład z rzutami rożnymi:
~poniżej 7 -czyli 7 lub mniej, czy 6 lub mniej?
~poniżej 6.5 - czyli 6 lub mniej czy 5 lub mniej
~azjatyckie rzuty rożne poniżej 7 - czyli 7 lub mniej czy 6 lub mniej ?
~drogowe rzuty rożne powyżje/ponieżej 5.5 - czyli jak ? ????
Dziękuję za odp
Ps. Szukałem na forum, ale nie znalazłem
Tak .Czy zwrot przysługiwał by mi gdyby było Azjatyckie rzuty rożne Powyżej6.0 i wynik zakończył się np na 6?
Ad. 1Mam kolejne pytanie odnośnie "Dodatkowa suma goli Powyżej" np 0.5, 1 i jak dodaje (w tym przypadku w expekt) do kuponu wyskakuje "Dodatkowa azjatycka suma goli Powyżej 0.5, 1" Moje pytania:
1. Jak to wygląda gdy dodam kilka meczów na przyszły dzień? Nie ruzmiem dlaczego jest Powyżej 0.5, 1 i co oznacza dodatkowa.
2. Gdy dodaje np w meczu na żywo gdy jest już np 1:0 to dodatkowa suma goli powyżej 1,5 oznacza , że do wyniku 1:0 mam dodać 1,5 czy wystarczy, że będzie 2:0 czy 1:1 ?