>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytan

julek 421

julek

Użytkownik
zamierzam zalozyc konto na bah wplacic 100 i skorzystac z promocji Zgarnij Bonus powitalny 50%! ale mam kilka pyan i prosze was o odp

to jest regulami promocji (nie ktore pkt):
1 Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
czyli ze mam 3 razy zagrac czy ze mam zagrac za 3*150 zl ?

2 Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5.
ile razy musze zagrac po tym kursie ,,swoimi pieniedzmi&quot; nie musze grac po takim kursie ? one sa jakos odzielone ??

3Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.
jezeli bede gral w domu na swoim ip i np sie logowal u dziewczyny na innym to cos sie stanie ;&gt;

4W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych. to w sumie sie tyczy troche tego 3 nie moge korzystac z 2 ip do jednago konta czy jak to jest ??

bludek 367

bludek

Użytkownik
1. Depozyt 100 + bonus 50 = 150*3.

Przed wypłatą musisz postawić łącznie za 450 minimum. Mogą to być 3 kupony po 150, mogą być 2, może być 70, czy 100. Łączna kwota wszystkich zakładów musi przekroczyć 450.

2. Tak jak w pierwszym punkcie. Do tego wymaganego 450, będą zaliczały się TYLKO kupony z kursem min. 1.5! 1.49 i niższe możesz bez problemu grać, ale nie będą one zaliczane do obrotu. Depozyt i bonus będziesz miał zsumowany. Obrót musisz przeliczyć sobie sam korzystając z historii zakładów lub pytać ich support.

3. Możesz grać na innych IP, ważne jednak żeby z Twojego IP drugi raz nie ubiegano się o bonus. Jeśli masz zmienne IP to spokojnie to wyjaśnisz. W razie problemów może być potrzebny skan Twojego dowodu i dowodu dziewczyny (jeśli ona u siebie, założyłaby konto i też chciała bonus). Ale to mało prawdopodobne.

4. Jeśli będziesz uczciwy to nie musisz się obawiać o uczciwość BAH. Jeśli będziesz kombinował to zrób to tak, żeby Cie nie złapali ;). Nawet jeśli będą jakieś wątpliwości to wszystko da się wyjaśnić z nimi bez nerwów. Jeśli będziesz grał u znajomych, którzy również korzystali z bonusów mogą po prostu poprosić o wyjaśnienie sytuacji. Jeśli nie będziecie grali notorycznie tych samych typów to najprawdopodobniej poproszą tylko o skan dowodu przy wypłacie. Możesz korzystać z wielu IP do gry, ale z jedno IP = jeden adres zamieszkania = jeden bonus. Czyli jeśli skorzystasz z bonusu np. Twoje rodzeństwo mające w dokumentach ten sam adres zamieszkania już z bonusu nie będzie mogło skorzystać. I tak samo osoba z innym adresem zamieszkania np. kolega, który przyszedł do Ciebie założyć konto, może mieć problemy z uzyskaniem bonusu lub przy wypłacie.

julek 421

julek

Użytkownik
dla calkowitego zrozumienia
mam zagrac x kuponow po kursie wiekszym niz 1.5 za laczna sume 450 zl ? (live mecze sie licza z kursem wiekszym niz 1.5 ?

a jak nie wezme bonusa to tez musz grac 3*100(przy takiej wplacie) po kursie 1.5 ?
jak nie to jak wtedy jest z wyplata

bludek 367

bludek

Użytkownik
dla calkowitego zrozumienia
mam zagrac x kuponow po kursie wiekszym niz 1.5 za laczna sume 450 zl ? (live mecze sie licza z kursem wiekszym niz 1.5 ?
Dokładnie.

Możesz grać KAŻDY kurs, ale dowolne dysponowanie tymi pieniędzmi będzie możliwe DOPIERO po zrobieniu kuponów z min. kursem 1.5 na łączną sumą 450 zł.

Pamiętaj, że mogą być problemy jeśli przed zrobieniem tego obrotu w całości przelejesz pieniądze do kasyna, na gry, czy na pokera.

Po zrobieniu obrotu możesz robić z pieniędzmi co Ci się podoba. Grać w kasynie, grać w pokera, wypłacać część pieniędzy i grać dalej, wypłacić całość...

+
Jeśli wpłacisz 100 zł i nie weźmiesz bonusu to możesz dowolnie dysponować swoimi pieniędzmi. Grać w pokera, w kasynie, itd. BEZ KONIECZNOŚCI ŻADNEGO OBROTU.

Jednak wielu bukmacherów wymaga tego, żeby minimum jeden raz postawić całą kwotę po dowolnym kursie (w wielu opcjach wpłat to bukmacher musi pokryć prowizję, więc to takie ich małe zabezpieczenie). Nie wiem czy BAH stawia taki warunek, ale zdarzały się takie sytuacje.

Dodam od siebie tylko, że przy odrobinie zdrowego rozsądku, warunki tego bonusu nie są trudne do spełnienia.

Do góry Bottom