>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kilka pytan

B 39

bunik

Użytkownik
a więc tak :

1. Czy bez problemów można wpłacac i wypłacac pieniadze na konto w polskim banku?

2. Bonus - jesli wplace 100 zł, otrzymam drugie tyle i będę miał - 200 zł, to obracam bonusem i depozytem trzy razy,czyli musze obrocic 600 zł?

3. Czy to prawda,ze bonus dostajemy wtedy, kiedy obrocimy depozyt?

4. Czy jesli bede gral mniejszymi kursami 1.5 , to nie dostane bonusa. Czy musze grac kazdy kuponz jednym zakladem z kursem 1.5, czy np. co 5 kupon?

5. Potrzebny skan dowodu?

6. Jest jakis limit wyplat i wplat?

Z gory dziekuje, szukam jakiegos dobrego buka i dlatego tyle pytania, bede bardzo wdzieczny ????

pozdrawiam.

S 11

support75

Użytkownik
Postaram się odpowiedziec.

1. Tak. Minimalna wpłata poprzez konto bankowe to 150$ lub równowartośc w danej walucie.

2. Dokładnie tak 600 zł.

3. Prawda. Cytat z regulaminu

3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.
4. Można grać z niższymi kursami. Nie liczą się one poprostu do obrotu. Cytat z regulaminu

11. Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
5. Rejestrowałem się tam bardzo dawno i już nie pamiętam. Jakby nie było musisz liczyć się z tym, że bukmacherka on-line wiąże się z wysyłaniem skanów.

6. Osobiście korzystam tylko z karty kredytowej/debetowej.
Minimalna wpłata 25 zł. Wypłata 50 złoty.

Gram w bet365 już bardzo długo, nie mam do nich żadnych zastrzeżen. Nigdy się z nimi nie kontaktowałem mailowo bo nawet nie było takiej potrzeby. Oferta bardzo dobra, live też niczemu sobie. Gdybyś miał jakieś pytania pisz śmiało w temacie postaram się odpowiedzieć.

Pozdrawiam

B 39

bunik

Użytkownik
1.Jeśli mam konto w ING, bez problemów mogę z niego przelać pieniądze? - bo gdzies czytałem,że nie można przelewać i wypłacać pieniędzy z/do banku. Mogłem to zinterpretowac dwuznacznie więc pytam ????
2. Czytałem, że nie można przelać kasy przez Przelewy24, więc pozostaje tylko mooney.. cos tam ???? Jesli przeleje kase przez te mb to nadal będe mogl ubiegac sie o bonus?
---
Czyli np. wpłacę 100 zł, musze obrócić tą sumę, aby dostać bonus, tak? ????
Dzięki za szybką odpowiedź, staram się wybrać dobrego buka, bo mam zamiar wpłacić troche kasy i pograć ????
pozdrawiam.

S 11

support75

Użytkownik
1. Tak możesz bez problemu przelac pieniądze.

Tak wpłacasz 100 zł. Gdy postawisz za łączną sume 100 zł (np 5 x 20 zł) to wtedy bonus zostanie dopisany.

Pozdrawiam

madrista4ever 0

madrista4ever

Użytkownik
support75
MAM PYTANKO DO CIEBIE
1.zamierzam wpłacic 100 zł do bet365 i rozumiem ze aby otrzymac bonus muszę najpierw obstawic za depozyt i po jakim kursie mam to zrobic ?
tz. po jakim minimalnym kursie musze postawic depozyt aby otrzymac bonus
2. moze orientujesz sie czy u tego buku mozna grac zakłady ta takiej zasadzie
jest mecz druzyny A z druzyną B
i moge postawic na 3 róznych kuponach - na pierwszym kuponie ze wygra A na drugim ze bedzie remis a na trzecim ze wygra B ?
jest to dopuszczalne ?
z góry dzieki za odpowiedz

B 39

bunik

Użytkownik
Mam konto w ING (online) i czy bez problemów moge przealć kasę z konta na bet365?
Jest tez opcja płacenia kartą debetową, jednak nigdzie w INGOnline nie widzę - zapłać kartą debetowa?
Chce sobie wpłacić do buka, ale nadal nie wiem jak. Raczej wykluczam mb ????
Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz

S 11

support75

Użytkownik
bunik nie odpowiadałem gdyż moja wiedza nt. wpłaty do bet365 przelewem jest mała, liczyłem że Ci ktoś pomoże i odpowie ale jak widać nikomu sie nie spieszy więc ja spróbuje.

Z konta ING możesz przelać kase do bet365. Można zwykłym przelewem, ale wtedy to o ile się nie myle minimalna wpłata to 150$. Zlecając przelew musisz pamiętać by w banku zaznaczyć zagraniczny (sprawdz też czy bank nie pobiera z tego powodu jakiś opłat).

Druga opcja to szybki przelew - wtedy dokonujesz wpłaty na konto polskie, ale jak to się odbywa nie mam pojęcia. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem.

Co do wpłaty kartą kredytową/debetową mogę pomoc bardziej.
Karty kredytowe u bukmacherów przechodzą wszystkie, natomiast debetowe już nie.
Musisz sam sprawdzić czy Twoją kartą debetową da rade korzystać on-line.
Najpierw musisz zarejestrować kartę na bet365.
Podajesz numer karty (16 cyfr z przodu), potem numer bezpieczeństwa (3 cyfry na odwrocie karty). Imię i nazwisko - takie jak na karcie, bez polskich znaków.

Dokonujesz wpłaty (ze strony bet365 nie banku), gdy się okaże że Twoją kartą nie da się płacić on-line dostaniesz o tym informacje i oczywiście z karty nie sciągną Ci ani złotówki.

czy nazwisko na karcie musi być takie same jak te na bet365
Na 99,9% tak.

Do góry Bottom